Acasa Revista Presei Revista Presei. Alina Gorghiu, Elena Udrea made in PNL

Revista Presei. Alina Gorghiu, Elena Udrea made in PNL

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Alina Gorghiu pentru noi este Elena Udrea doi. A controlat Traian Băsescu ani în şir PDL, apoi, când nu a mai putut, şi-a creat un alt partid, pe care să-l controleze? Desigur, de ce să nu procedeze la fel şi Klaus Iohannis, de ce să nu aibă şi el Udrea lui? Trăiască tradiţia arătării cu degetul a delfinului de către boss, ca-n sistemele mafiote! Curierul naţional a consemnat.

Revista Presei. Alina Gorghiu, Elena Udrea made in PNL (foto:goldfmromania.com)

Revista Presei. Alina Gorghiu, Elena Udrea made in PNL (foto:goldfmromania.com)

Ion Cristoiu afirmă exact acest lucru, conform Ştiri pe surse. „Un PNL condus de Ludovic Orban ar fi fost un partid de sine stătător față de Klaus Iohannis. Un PNL condus de Alina Gorgiu e un partid la cheremul lui Klaus Iohannis”, crede jurnalistul.

Elena Udrea a povestit pentru Adevărul despre momentele mai puţin ştiute ale lui Traian Băsescu la Cotroceni. Întrebarea este când va vorbi Elena Udrea despre momentele neştiute.

Cătălin Predoiu susţine că noul PNL are 12 săptămâni la dispoziţie pentru a se pregări să intre la guvernare, conform România liberă. O asemenea greşeală enormă, de a nu lăsa PSD să-şi frângă gâtul şi de a intra iar la guvernare pe moment de criză, poate să-i coste pe cei din PNL pierderea legislativelor din 2016, pentru că, cu PNL la guvernare fără anticipate, într-un astfel de moment, Traian Băsescu nu va ezita să-şi lanseze puternic partidul său din opoziţie, ca racheta.

Fostul şef TSD Bacău, asociat în afaceri cu Viorel Hrebenciuc, a încercat să vândă arme teroriştilor şi a fost arestat de americani, informează EvZ.

Naţional face lista miliardarilor snagoveni luaţi de DNA. Totul a început cu mai puţin cunoscutul Apostol Muşat. A mai fost Remus Truică, Sorin Roşca Stănescu e la bulău, iar Dan Şova vine puternic din urmă. Pe turnantă.

Toni Doboş şi-a recunoscut vinovăţia în Dosarul Valiza, arată Curentul. El a fost corupătorul jucătorilor săi, ca patron la U Cluj, care a transmis oferta lui Gigi Becali către aceştia. Aşa trece gloria lumii. Un jucător atât de bun şi un caracter atât de mic.

Este în stilul lui Putin să tragă din când în când câte o tuşă grosolană peste propria sa imagine, cu bidineaua, arătând că şi el e om, nu numai o bestie criminală. Acum afirmă că e îndrăgostit, noteză Gândul. Probabil că de mâna sa stângă, pe care nu o muşcă. Săptămâna aceasta.

Putin acuză Occidentul că a provocat criza în care se află acum Rusia, conform Bursa. Occidentul e la fel de vinovat de criza din Rusia ca Băsescu de scandalul perpetuu care a fost între el şi stânga reacţionară în toţi aceşti ani. Rusia nu trebuia să-şi bage nasul şi picioarele într-un stat suveran şi independent.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult