Acasa Revista Presei Revista presei. ANAF vinde una dintre casele lui Dan Voiculescu

Revista presei. ANAF vinde una dintre casele lui Dan Voiculescu

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

ANAF vinde prima dintre casele lui Dan Voiculescu, în cadrul acţiunii de recuperare a prejudiciului în Dosarul ICA. Casa, construită în anul 1961, este pe Kiseleff şi prejudiciul total e de 60 de milioane de euro, explică EvZ.

Voiculescu rămâne fără proprietăți.

Voiculescu rămâne fără proprietăți.

Klaus Iohannis nu acceptă modificările făcute de parlamentari la codurile penale, notează Adevărul. Până aici totul e bine. Problema este că preşedintele a fost întrebat despre aceasta de presa română la conferinţa sa de presă de la Cotroceni, după ce deja declarase asta în presa străină.

În premieră, declaraţia a fost dată de Iohannis într-un aşa-zis interviu pentru ARD (postul tv public german). Care de fapt a fost publicat online de Bayerischer Rundfunk, filiala bavareză ARD, arată jurnalistul Robert Turcescu pe website-ul său.

Echipa de comunicare a lui Klaus s-a făcut de răs atunci când a anunţat jurnaliştii săi de casă că şeful statului a dat un interviu pentru ARD. De fapt, câteva secunde din interviu au fost inserate într-un material de pe ARD, în care se vorbea depre corupţia din România.

Gândul anunţă că Klaus Iohannis a formulat o adresă către Curtea Constituţională, prin care cere verificarea constituţionalităţii modificărilor făcute de parlamentari la regimul incompatibilităţilor.

Şapte echipe, şase de Liga I (încă) şi una din Liga II – Metalul Reşiţa, explică Bursa. Depunctările vor fi valabile numai dacă echipele vor evolua în aceeaşi ligă, pentru că au legătură cu cerinţele de licenţiere.

FBI verifică o posibilă preluare falsă a Avon Cosmetics de către firma PTG Capital Partners Ltd., care a licitat în aşa fel încât ar trebui să dea o primă de 200% pentru compania de cosmetice, conform Curierului naţional.

Situaţia devine volatilă în Coreea de Nord, comentează România liberă. Kin Jong Un şi-a anulat vizita oficială de Ziua Victoriei, la Moscova, iar şeful armatei a fost executat. Lucrurile se mişcă, clanurile nord-coreene intră în coliziune unele cu altele.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult