Acasa Revista Presei Revista presei. Analist rus comentează suspendarea lui Băsescu

Revista presei. Analist rus comentează suspendarea lui Băsescu

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

România liberă: Teoria Conspiraţiei. Postul de radio oficial al Kremlinului susţine că suspendarea preşedintelui Băsescu a fost orchestrată de la Washington. Rusia intră în jocul suspendării preşedintelui “Această explicaţie a situaţiei curente este confirmată circumstanţial de faptul că la Bucureşti a fost trimis generalul Clark care a organizat suspendarea lui Băsescu în regim de blitzkrieg şi cu precizie militară.

basescu~ Die Presse: Aderarea României la Schengen ameninţată

Ponta se mută, în căutarea schimbării imaginii sale, la agenţia de PR G + Europa. Aceasta reprezintă deja concernul rus Gazprom şi guvernul rus la Bruxelles. “După gustul meu, am văzut în ultimele zile prea mulţi spini politici şi prea puţine fapte”, a transmis Ponta într-un comunicat de presă prin firma de lobby.” ~

Se pare că Washingtonul a avut nevoie de suspendarea cât mai rapidă a preşedintelui şi nu a putut să lase procesul pe mâna executanţilor locali”

EvZ: Comisia Europeană va monitoriza referendumul ”Premierul se întoarce dezumflat de la Bruxelles: Comisia Europeană va monitoriza referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu. Jose Manuel Barosso a cerut ca Avocatul Poporului să fie un mediator susţinut de toate partidele. Premierul a fost lăsat în ofsaid de presă pentru că nu a aflat la timp că Herman van Rompuy a fost extrem de critic după întâlnirea cu el”

Puterea: USL dă din umeri spre Bruxelles “După întâlnirea cu Martin Schulz, Victor Ponta a anunţat că referendumul pentru demiterea lui Băsescu se va desfăşura după cum a decis CCR, şi nu după Ordonanţa de Urgenţă emisă de Guvern”

Gandul: Traian Băsescu: “Nu vreau să câştig la masa verde referendumul. Frăţia hoţilor a decis suspendarea mea după arestarea lui Năstase” ”Cred că partea mea de vină este că am consolidat instituţiile statului şi frăţia hoţilor a considerat că a rămas cu o singură soluţie – suspendarea preşedintelui pentru a pune mâna pe justiţie”

Bursa: Ponta dă înapoi, în urma discuţiilor de la Bruxelles ”Urecheat bine la Bruxelles, premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri seara, că referendumul privind demiterea preşedintelui va avea loc conform deciziei Curţii Constituţionale – care presupune obligativitatea îndeplinirii cvorumului de 50% plus un alegător – deşi existau toate semnele că aceasta va fi ignorată”

Adevărul: Încă un masterat inventat în biografia lui Victor Ponta “Ediţia românească a enciclopediei „Who’s Who“ arată că prim-ministrul României ar avea, din 2004, un master la Oxford. Reprezentanţii universităţii britanice spun că Victor Ponta a urmat doar un curs de vară”

Curentul: Cercetările privindu-l pe Vîntu, în dosarul FNA, stopate de Sâmpetru și Bălan “Cercetările privindu-l pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, în cazul referitor la Banca Agricolă, au fost stopate de procurorii Marcel Sâmpetru și George Bălan, potrivit datelor cuprinse într-un dosar redeschis ca urmare a extrădării din Indonezia a lui Nicolae Popa”.

Starea Presei

3 comentarii

Liana 13-07-2012 - 09:52

Ca de obicei rusii una spun alta fac!Ghinionul nostru ca suntem vecini cu ei!Eu nu inteleg ce le trebuie expansiune cand sunt mari si ineficienti la ei acasa ar trebui sa „traga ” dupa ei cultura europeana dar nu fac decat s-o ingroape sa creeze disconfort economic,concurenta neloiala si mult „dramatism prin coruptia ” maimutoilor” ca Ponta si Antonescu .Sublimul „rus” care este relevat de Ilf si Petrov este creatorul unui umor negru excelent si in acelasi timp si o „persoana” conflictuala care se hraneste din framantarile altora.Vom trai si vom vedea.Timpuri sub oameni!

BULA 13-07-2012 - 10:49

Daca e asa cum spun rusii, inseamna ca pe Basescu l-a mandat in poponete si a finantat in secret campania electorala a republicanilor americani.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-07-2012 - 13:10

Fraulein Angeliqa Merkell are un hobbi itt pe care il va pierde cum l-a pierdut pe Sarkozi, cu toata implicarea in forta a GERMANIEI in campania de alegeri din FRANTA. Referitor la ROMANIA inca nu s-a aflat ca exista un nou pact de tip Ribentrop- Molotov cu actori reactualizati ! Si inca un amanunt pentru ingrijorata EUROPA COMUNITARA : Au aflat distinsii oare ca Exx-Presedintele T. Basescu a folosit si tehnici WODOO in manipularea si inrobirea poporului roman !?! ….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult