Acasa Revista Presei Revista presei. Andrei Marga a fost agent DIE?

Revista presei. Andrei Marga a fost agent DIE?

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Curentul: Andrei Marga a fost agent DIE? „Cum o fi să tot beneficiezi de burse în străinătate timp de aproape două decenii?  Probabil că foarte bine!  Nu ne întrebăm cum le-a obținut pe cele de după anul 1990. Cu adevărat interesante sunt cele pe are el le-a primit pe vremea regimului Ceaușescu, între 1975 și 1989.

marga

foto: salaj.transilvania.ro

Ceea ce se știe acum este că această perioadă a vieții fostului rector de la Babeș-Bolyai este una dintre cele mai bine păzite taine din mediul universitar clujan. Și foarte puțini profesori de acolo vorbesc acum despre faptul că, la începutul anilor 70, Marga a fost mare șef la Uniunea Asociațiilor Studențești. Iar pe vremea comuniștilor s-a ocupat mai ales cu predarea socia­lismului științific”

EvZ: Andrei Marga – pacostea de la Externe „Andrei Marga este nepriceput sau rău intenţionat? El a pus în discuţie însăşi orientarea politicii externe a ţării şi i-a ridicat statuie lui Putin, chiar în ziua reînscăunării acestuia la Kremlin”

Gandul: „-Cine-i acolo? -Suntem Guvernul!…” Cum a dat SPP-ul de la Cotroceni Guvernul Ponta jos din microbuz „Luni seara, în jurul orelor 21, toţi membrii Guvernului Ponta s-au urcat în două microbuze de laCamera deputaţilor şi s-au îndreptat spre Cotroceni să depună jurământul. Pe lângă miniştri s-au lipit mulţi pesedişti şi liberali care n-aveau niciun fel de calitate oficială, dar care au vrut să asiste la acest fericit eveniment şi să apară în fotografiile de grup”

Romania libera: Prima zi de putere a USL. Discrepanţe între vorbele de campanie din opoziţie şi măsurile luate de Guvernul Ponta „300.000 de funcţionari publici scapă de obligaţia de a returna banii încasaţi ilegal. Ex-ministrul UDMR Laszlo Borbely scapă şi el, temporar, de începerea urmăririi penale cerute de DNA. O decizie se va lua în cazul său, în cel mai bun caz după 21 mai încolo”

Bursa: Brusc, Guvernul Ponta a învăţat aria FMI „Guvernul Ponta nu a mai schimbat ţintele asumate de Guvernul Ungureanu în privinţa privatizărilor din energie şi a managementului privat implementat în companiile din subordinea Ministerului Economiei”

Puterea: Soarta Guvernului Ponta, dependentă de criza din Grecia „Bucureştiul şi Atena s-ar putea confrunta cu o vară fierbinte, iar aceasta nu doar din cauza temperaturilor ridicate ale aerului, ci dificultăţile economice cu care România s-ar putea confrunta în eventualitatea unui colaps al Greciei”

AdevarulInterviu cu un greu al Grupului care ar guverna lumea din umbră: „În 35 de ani, despre România nu s-a vorbit niciodată“ „Speculaţiile ţesute în jurul autorului se datorează faptului că el este, de peste 30 de ani, membru în comitetul director al Grupului Bilderberg, organizaţie despre care se afirmă că ar fi «guvernul care conduce lumea din umbră»”

Curierul national: Vânzătorii de locuinţe profită de reabilitare „Proprietarii solicită preţuri cu 10-25% mai mari pentru apartamentele din blocurile reabilitate termic, diferenţa fiind chiar şi de 10.000 de euro. Diferenţele sunt mai mari decât costul de reabilitare, care se situează în jurul valorii a 3.600 de euro. Zona în care se află amplasat apartamentul scos la vânzare pare să aibă şi ea o influenţă în comparaţia «blocuri reabilitate vs. blocuri nereabilitate»”

ZF: Prima finală europeană găzduită de România. 200 de milioane de euro a cheltuit România pentru a fi o singură zi pe harta mondială a fotbalului „România va afla astăzi dacă cheltuiala de 200 mil. euro făcută cu Arena Naţională a meritat. Finala UEFA a adus la Bucureşti 30.000 de turişti”
StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult