Acasa Revista Presei Revista presei. Anul acesta va fi mai greu ca 2010

Revista presei. Anul acesta va fi mai greu ca 2010

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Adevarul:  Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR: „Anul acesta va fi şi mai greu decât 2010″ „Consilierul guvernatorului Mugur Isărescu spune că, în 2011,locomotivele” economiei ar trebui să fie exporturile şi investiţiile. Dar şi în cazul ieşirii din recesiune, românii nu vor trăi bine foarte curând.”

Adrian VasilescuCurentul: Valeriu Turcan: trusturi de presă exercită presiuni asupra preşedintelui CNA, Răsvan Popescu „Declaraţia vine după ce Valeriu Turcan i-a transmis joi o scrisoare şefului CNA în care îi solicită acestuia să analizeze dacă nu cumva girează personal „derapajele şi degradarea din domeniul audiovizual“”

Romania libera: Baaklini a fost la Vîntu cu o zi înainte de arestare „Culisele afacerii de 60 milioane euro care a dus la arestarea unui director din Portul Constanţa: creierul operaţiunii, libanezul Said Baaklini, l-a vizitat pe SOV în seara în care a părăsit România şi cu doar o zi înainte ca pe numele lui să fie emis mandat de arestare în lipsă.”

EvZ: PNL ar da cota unică pe paritatea cu PSD „Liberalii pun la bătaie cota unică pentru a-i convinge pe social-democraţi să accepte număr egal de candidaţi pe listele comune la alegeri.”

Puterea: Bătălia pentru Bucureşti. “Independentul” Liviu Negoiţă, candidatul PDL la Capitală „În timp ce Elena Udrea îi pregăteşte terenul “independentului” Liviu Negoiţă cu Legea Capitalei, Marian Vanghelie, de peste Ocean, se angajează ca de dragul alegătorului să colaboreze cu Boc şi cu Băsescu.”

Bursa: Invenţia care va revoluţiona extracţia minereurilor a intrat în „faza pilot” „Omul de afaceri Nicolae Costache se apropie cu paşi repezi de rezultatele finale ale etapei pilot a metodei care va revoluţiona industria de extracţie a minereurilor.”

Financiarul: Raiffeisen: Dobanzile vor scadea accelerat in 2011 „Inflatia se va mentine la un nivel ridicat, din cauza cresterii preturilor la alimente, gaze naturale si energie termica”

Curierul national: România nu este într-o situaţie disperată, dar… „…depindem prea mult de banii instituţiilor internaţionale. …economia nu trebuie să se mai bazeze numai pe consum. …trebuie să scăpăm de instabilitatea politică şi mai ales de cea fiscală”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult