Acasa Revista Presei Revista presei arestarii lui SO Vantu

Revista presei arestarii lui SO Vantu

scris de Ziua Veche
4 afisari

SOVBursa: VÎNTU: „IZOLAŢI-L PE BĂSESCU, DOMNILOR!” Băsescu l-a izolat pe Vantu. „Traian Băsescu i-a luat-o înainte lui Sorin Ovidiu Vîntu şi l-a izolat, înainte să fie izolat el însuşi pe scena politică (aşa cum îndemnase Vîntu în ultimul său interviu publicat în presă – ziarul „BURSA”, din 09 august).”

 

Romania libera: Transfrontalier. Decizia de reţinere a lui SOV a survenit după ce anchetatorii au primit din Cipru documente bancare incriminatoare
Probele procesului: Conversaţiile dintre Vântu şi Popa. „Operaţiunea de probare a legăturii dintre Nicolae Popa şi Sorin Ovidiu Vîntu a început în urmă cu trei ani, susţin surse judiciare. În tot acest timp, fugarul a fost monitorizat permanent. Dovada a apărut în momentul în care Popa a scos din cont 44.500 €, trimişi de Vîntu prin interpuşi.”

Curentul: Şobolanii lui Vîntu au dat în boala guzganilor nebuni. „Înainte de ziua de 6 decembrie 2009, am primit pe mail o întrebare încuietoare, de la Cozmin Guşă, care mă interoga, şmechereşte, că ai săi erau siguri pe victoria lor, „ce-o să fac pe 7 decembrie“? Contextul nu era foarte prietenos, tocmai mai primisem cåteva avertismente şi ameninţări din partea diverselor cadre aflate în solda taberei oligarhilor şi a PSD.”

Adevarul: Dedesubturile reţinerii lui Sorin Ovidiu Vîntu. „Anchetatorii se bazează pe descoperirea unui cont deschis în Indonezia, în care SOV ar fi virat, regulat, diverse sume de bani pentru a-l sprijini financiar pe fostul preşedinte al Gelsor şi cel considerat „creierul” prăbuşirii FNI, Nicolae Popa.”

Financiarul: Se prabuseste al doilea „imperiu“ S.O.V.? Povestea unui miliardar care a avut dosare penale „in valoare” de 340 mil. $. „Din cele cinci afaceri dubioase cercetate de procurori, Sorin Ovidiu Vantu a fost scos basma curata in patru, iar in a cincea faptele s-au prescris. Chiar daca se afla in toate topurile celor mai bogati romani, contri butiile acestuia la buget (taxe si impozite) sunt aproape zero”

Curierul national: Vântu, reţinut pentru că l-ar fi ajutat pe Nicolae Popa să fugă din ţară. „În seara zilei de 22 mai 2000, fostul director al Gelsor a scos-o din ţară pe Maria Vlas, la bordul unui Ford. Ieri s-au efectuat zece percheziţii şi au fost audiaţi SOV, Liviu Luca, Octavian Ţurcan şi Alex Stoian”

Evenimentul zilei: Preţul tăcerii lui Popa: SOV a decontat sute de mii de euro. „Fugarul Nicolae Popa a primit la Jakarta câteva sute de mii de euro în ultimii nouă ani. Aşa au precizat surse judiciare, potrivit cărora, tranzacţiile au fost făcute la ordinele lui Sorin Ovidiu Vîntu de Liviu Luca, Ovidiu Ţurcanu şi Alexandru Stoian, fie în calitate de persoane fizice, fie prin intermediul firmelor pe care Luca şi Ţurcan le administrau.”

Gandul: Sorin Ovidiu Vîntu, Octavian Ţurcan şi Alex Stoican, arestaţi pentru favorizarea lui Nicolae Popa. Vîntu: „Ruşine doamnă, ruşine!”. „O judecătoare a Tribunalului Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, valabile până pe 8 octombrie, pe numele celor trei inculpaţi, care pot contesta decizia sa la Curtea de Apel a Capitalei. Inculpaţii au anunţat că vor face recurs la Curte.”

StareaPresei.ro

0 comentariu

contopistul 25-11-2010 - 10:10

Ba dar v-at dat tare de to cu matrozul. Ii ridicati osanale la greu marinarului cum prindeti ocazia si acum vad ca v-a invadat si Departamentul Securitatii Nationale cu temele facute tot la cotroceni.
Pai mai ziaristii lui peshte, fiti mai mai impartiali ca degeaba va gudurati pe langa portocalii astia ca nu va baga deloc in seama

CMC 25-11-2010 - 14:38

Nici mie nu-mi place matrozul, da tu chiar esti prost.

Daca citesti mai cu atentie „articolul” vezi ca nu fac decat sa-l citeze si atat.

Nu-i ridica osanale, nu-l lauda, nimic din astea…

Parpanghel 26-11-2010 - 01:25

Oare la cine s-o fi referit, zeus!S-au iara cauta inlocuitoare pt. Ph.utzika, si nu-i convine lista, ce dreaq la nici piphilida nu mai face parte din optiuni,eventual monica tzatzoiu la viitorul …mandat!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult