Acasa Revista Presei Revista presei arestării lui Sorin Ovidiu Vântu

Revista presei arestării lui Sorin Ovidiu Vântu

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Gandul: Ce îi spunea Vântu lui Ghiţă: Ca tine am îngropat. Prietenu’ tău mi-a dat ok-ul să împuşc rakeţii de pe teritoriul României „SOV – Discutăm acum ca între doi băieţi. Un golan bătrân şi unul tânar. Eu ţi-am dat două lecţii. Te-ai bazat pe forţă, ti-am arătat ca te  pe forţa ta, mă  pe tine cu forţa ta. Lasă sa-ti zic cu golan si cu alea. Tu vii dintr-o lume, totuşi, o lume cinstită, ordonată, civilizată. Asta e ok”

Revista presei arestarii lui Sorin Ovidiu Vantu

Revista presei arestarii lui Sorin Ovidiu Vantu

EvZ: Vîntu, către Sebastian Ghiţă: „Am împuşcat sute de rakeţi, nu zeci, sute. Mă refer la propriu” „Proba cea mai „grea” din dosarul în care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut aseară de procurori este o înregistrare a unei discuţii în care acesta îl ameninţă pe Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV. Discuţia a avut loc, pe 2 aprilie, într-o benzinărie”

Adevarul: Vîntu către Sebastian Ghiţă: „Am împuşcat sute de rakeţi pe teritoriul României” „Înregistrarea în care Sorin Ovidiu Vîntu l-a ameninţat cu moartea pe managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, a fost făcută publică. Omul de afaceri i-a adresat cuvinte grele lui Ghiţă”

Romania libera: Vîntu: Am împuşcat sute de racheţi. Sute, nu zeci. Şi când spun împuşcat, mă refer la propriu „Managerul RealitateaTV Sebastian Ghiţă a făcut publică o înregistrare  audio, în care patronul RealitateaTV Sorin Ovidiu Vântu îl ameninţa pe acesta. Sorin Ovidiu Vântu face o serie de destăinuiri şocante”

Gandul: Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă „Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut pentru şantaj de procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro”

Curentul: Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă „Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut ieri seară sub acuzaţia de şantaj de către procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că i-a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro”

Bursa: Sorin Ovidiu Vintu şi Ion Ilie, reţinuţi pentru şantaj şi ameninţare Ministerul Public: „Din probele administrate până la acest moment procesual, a rezultat că, în perioada martie – aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unilaterale a unui contract de consultanţă şi management, VANTU SORIN OVIDIU a pretins părtii vătămate G.S.(n.r. Ghiţă Sebastian) suma de 150.000 euro. În situaţia neconformării acestei cerinţe, partea vătămată ar fi pierdut sume importante de bani”

 StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult