Acasa Revista Presei Revista presei arestării lui VântuLuca

Revista presei arestării lui VântuLuca

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Romania libera: Pe lângă firmă şi stat, falimentarea controlată a afectat şi 72.000 de mici acţionari care nu şi-au mai putut încasa dividendele. Au lucrat liniştiţi – Petromservice, un altfel de FNI, năşit de SOV şi Luca “Consiliera sa (a lui SOV – n.r.), Ana Maria Lembrău, îi scria discursurile lui Mircea Geoană și conducea redacția Realitatea Media. Directori ai Realitatea Media au înființat offshore-uri prin intermediul cărora s-au scurs zeci de milioane de euro”

 

Liviu LUCA

Bursa: Banii Petrom Service au fost “tocati” de deontologi  ”Liviu Luca şi Sorin Ovidiu Vîntu au fost reţinuţi, ieri, pentru 24 de ore, de procurorii care vor cere arestarea lor preventivă pentru delapidarea Petrom Service SA şi spălare de bani, prejudiciul fiind de peste 83 de milioane de euro

Curentul: Vîntu și cu Luca, arestați pentru delapidarea PetromService  ”Captură de zile mari la Parchetul General: Sorin Ovidiu Vîntu și locotenenții săi, Liviu Luca, Octavian Țurcan, Gheorghe Șupeală și Zizi Anaganstopol, au fost reținuți pentru 24 de ore de procurori pentru delapidarea și falimentarea forțată a PetromService, actuala PSV Company SA”

EvZ: SOV şi Liviu Luca, rătăciţi în “carusel”, găsiţi de procurori  ”Alături de Vîntu şi Luca, au mai fost reţinuţi Octavian Ţurcan şi Gheorghe Şupeală, sub acuzaţii de delapidare şi spălare de bani. Prejudiciul cauzat: 180 de milioane de euro”

Curierul national: SOV, Luca şi Ţurcan, reţinuţi pentru prejudicierea Petromservice  ”Ei sunt acuzaţi de delapidare şi spălare de bani, prin cumpărarea, cu banii Petromservice, a unor acţiuni  supraevaluate de mai multe zeci de ori. Pagubele provocate companiei se ridică la 83 mil. euro, iar cele produse indirect bugetului consolidat al statului la  98 mil. euro. 72.000 de salariaţi, mici acţionari, nu şi-au mai putut încasa dividendele”

Gandul: Sorin Ovidiu Vantu si Liviu Luca au fost retinuti. Procurorii îi acuză de delapidare şi spălare de bani “Au fost transferate sume de bani din patrimoniul SC Petromservice SA, prin operaţiuni succesive derulate prin mai multe companii offshore controlate, în conturile personale sau ale unor societăţi înregistrate în străinătate şi în România, în special SC Realitatea Media SA (14.200.000 deeuro), SC Imobiliar Network 2002 SA (6.725.000 euro) şi SC GM Invest SA (1.300.000 euro)”

Puterea: Vîntu şi Luca la un pas de arest “Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut a doua oară de procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului General. După ce instanţa l-a eliberat în dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa, procurorii au adunat probe pentru a-l reţine din nou. De data aceasta, într-o cauză privind acuzaţii de delapidare şi spălare de bani”

Adevarul: Unde-i spa-ul de alt­ădată? Vântu ajunge în celulă. PSD îl execută pe Geoană  ”Sindicalistul Liviu Luca, reţinut astăzi pentru spălare de bani, ar fi încercat să obţină imunitate după mai multe demersuri pe care le-a făcut pentru a ajunge în Comitetul Economic şi Social (CES) European, mandat care i-a fost confirmat doar cu o lună în urmă”

2 comentarii

Pateanu Mihai 09-11-2011 - 09:48

Aflu ca cineva de la Timisoara ofera consultanta gratuita pagubitilor parti civile care au castigat in dosarul penal 24632/3/2006 de la Tribunalul Bucuresti si ca un cabinet de avocat intocmeste deja dosare executionale.
Va rog, are cineva detalii in plus?

ana 09-11-2011 - 18:25

Pentru MIHAI PATEANU, pagubitul FNI:
.
Timisoreanul care consiliaza gratuit pagubitii FNI din dosarul penal din 2006 raspunde la numarul 0723 470 046.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult