Acasa Revista Presei Revista presei. Ăştia-l vor la puşcărie pe Împăratu’!

Revista presei. Ăştia-l vor la puşcărie pe Împăratu’!

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

EvZ: DOSARUL ZAMBACCIAN. Ultimul termen! Procurorii cer condamnarea la închisoare a lui Adrian Năstase „Fostul premier Adrian Năstase a fost chemat astăzi la Înalta Curte de Casație și Justiție, într-un nou termen în dosarul Zambaccian, în care este acuzat de luare de mită în formă continuată şi santaj. În cazul în care va fi găsit vinovat, procurorii cer între 3 și 10 ani de închisoare, plus o pedeapsă complementară”

Adrian Nastase PSD

Adrian Năstase

Adevarul: Deputatul Mihail Boldea spăla banii traficanţilor de fiinţe umane „Referatul procurorilor pe baza căruia Parlamentul  a aprobat ieri ridicarea imunităţii conţine date şocante: Boldea întocmea hotărâri judecătoreşti false şi ajuta interlopii să spele bani”

Gandul: Deputatul Mihail Boldea poate fi arestat. Parlamentarii au avizat ridicarea imunităţii „Magistraţii au mână liberă pentru a-l percheziţiona, reţine sau aresta preventiv pe deputatul Mihail Boldea, parlamentarii avizând în acest sens cererea formulată de Ministerul Justiţiei, cu 147 de voturi pentru şi 17 împotrivă”

Cronica romana: Băsescu îl vrea pe Blaga candidat PDL la Primăria Capitalei „Preşedintele Traian Băses­cu a afirmat luni seară că, după părerea sa, contracandidatul lui Sorin Oprescu pentru Primăria Generală a Capitalei din partea PDL ar trebui să fie “un greu”, dându-l ca exemplu pe preşe­din­tele Senatului, Vasile Bla­ga”

Curentul: PSD le trage țeapă liberalilor la locale „În multe județe, camarazii lui Ponta au reușit să se impună cu candidaturi la ambele funcții, atât pentru Primărie, cât și pentru Consiliile Județene. Astfel, Crin a eșuat în mandatul său în încercarea de a aduce PNL-ul la aceeași masă cu pesediștii, un târg care la început părea profitabil pentru liberali și extrem de dezavantajos pentru PSD care trebuia să cedeze din procentele sale către acest partid”

Gandul: Cristian Diaconescu a vorbit despre o zonă în litigiu între România şi Bulgaria „Există o zonă în litigiu în ceea cepriveşte chiar frontiera de stat, marea teritorială dintre cele două state. Este drept, estevorba de 17 km pătraţi, nu de foarte mult, dar între state europene, state cât se poate decooperante în foarte multe planuri, cu interese comune pe foarte multe domenii, nu văd dece, foarte rapid, aceste lucruri nu pot fi rezolvate”

Curierul national: Ce redevenţe vor plăti petroliştii? „Băsescu: Petrom trebuie să ştie că din 2014 redevenţele în România nu vor fi mai mici decât în statele arabe. În Irak, Arabia Saudită şi Libia, nivelul acestora este cuprins între 80 şi 90 la sută din preţul ţiţeiului. Pârvan (CNPR): Toate redevenţele din România sunt vai de capul lor. Nu numai cele petroliere”

Fin.ro: Afacerea anului a picat. ArcelorMittal a ramas iar fara curent ieftin „ArcelorMittal are nevoie disperata de energie dupa masura de instituire a fortei majore pe contractele Hidroelectrica de anul trecut a lasat combinatul fara curent ieftin. Managerii combinatului si autoritatile statului au cautat alta varianta si au gasit-o pe cea de inlocuire a furnizorului, si anume Hidroelectrica, producatorul celei mai ieftine energii, cu Nuclearelectrica, operatorul reactoarelor nucleare de la Cernavoda”

Bursa: Funcţionarea a doi operatori de energie – imposibilă „Funcţionarea, în paralel, a doi operatori ai pieţei de energie nu este posibilă, susţin specialiştii din piaţa de profil, după ce Bursa Română de Mărfuri (BRM) a propus Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Energie (ANRE) unele norme pentru organizarea şi funcţionarea ringului contractelor bilaterale pentru energie electrică în cadrul pieţei pe care o administrează”
StareaPresei.ro

1 comentariu

alexandru 21-03-2012 - 14:09

Oare salariile si pensiile procurorilor si judecatorilor nu sant obtinute abuziv?Oare nu este tot un furt?Nu ar trebui sa fie ei insisi curati inainte de a condamna pe cineva?Ce ramane in urma justitiei? Ramane ceva curat? Sau si mai multe intrebari?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS