Acasa Revista Presei Revista presei. Atac la democraţie

Revista presei. Atac la democraţie

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

EvZ: Atac împotriva democraţiei! Traian Băsescu, suspendare în bătaie de joc ”USL şi-a pierdut răbdarea şi vrea să-l suspende pe preşedintele Traian Băsescu chiar mâine. Din prea multă grabă, juriştii PSD, PNL şi PC au redactat un document care abundă în erori de scriere şi de logică şi care este deficitar la capitolul argumente”

Adevarul: Tehnologia loviturii de stat “Evenimentele petrecute în Parlament în ultimele două zile au aerul unei lovituri de stat de catifea, pregătită minuţios prin concertarea acţiunilor între Guvern şi majoritatea parlamentară, astfel încât să ofere o aparenţă de legalitate”

Curentul: Ponta minte: reclamațiile guvernului la adresa judecătorilor CCR merg mai departe “Ieri pe la orele prânzului, Guvernul decidea, prin ordonanță de urgență, să modifice Legea Curții Constituționale, stabilind că instituția nu se va mai pronunța asupra hotărârilor Parlamentului, restrângând astfel atribuțiile acestei instituții, pe care Ponta vrea să ne convingă că o respectă foarte mult”

Romania libera: Încă o instituţie scoasă din joc: Curtea Constituţională. Coaliţia guvernamentală anulează separaţia puterilor în stat “USL a declanşat ieri acţiunea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu pentru a doua oară în timpul mandatelor sale, ţelul politic al lui Dan Voiculescu şi Crin Antonescu”

Gandul: Cele şapte motive ale suspendării preşedintelui Traian Băsescu. Ce conţine documentul USL “USL a identificat, în cererea de suspendare a preşedintelui, şapte motive pentru care acesta ar trebui să plece de la Palatul Cotroceni. În preambulul documentului pe care USL l-a depus la Parlament se arată că “majoritatea deciziilor politice majore din ultimii 3 ani au fost luate în afara cadrului de funcţionare democratică a statului şi împotriva voinţei poporului””

Puterea: Doar 9.159 de voturi l-au făcut pe Antonescu preşedinte ”Pentru acapararea de către liderul PNL a fotoliului de la Palatul Cotroceni, tandemul Ponta-Antonescu calcă pe Constituţie, pe regulamentele Parlamentului, pe hotărârile Curţii Constituţionale”

ZF: Criza politică se acutizează cu preţul scufundării economiei ”Intenţia nejustificată de suspendare a preşedintelui, fără argumente valabile, în plin mandat, sperie pieţele financiare şi pune în aşteptare toate proiectele de investiţii”

Bursa: Crahul? “ntrenat în analiza crahurilor financiare, am învăţat că furturile nu au loc premergător scandalului public declanşat de prăbuşire, ci ulterior, astfel că scandalul maschează hoţia din prezent, îndreptând toate privirile spre trecut”

StareaPresei.ro

11 comentarii

Europeanuul 05-07-2012 - 09:44

Mda, revista presei limitata la presa partidului PDL, respectiv la comentariile propagandistitlor de serviciu. De ce sinteti asa de biased, de ce nu postati si articole din presa USL?

Pentru diaspora romaneasca, in lincul de mai jos – discursul prim-ministrului Victor Ponta de ziua nationala a Americii (presedintele Traian Basescu nu a participat la festivitate, cu toate ca a fost si el invitat)

http://www.tvrinfo.ro/victor-ponta-catre-mark-gitenstein-am-inteles-mesajul-legat-de-independenta-judecatorilor_18358_video.html#view

pathfinder 05-07-2012 - 13:14

Si ce alte publicatii sugerezi musiu?
Hai sa te aud…

camelia 05-07-2012 - 15:35

sarmane, Ponta poate sa tina orice discurs ar dori el, dar nimeni nu-l va lua in serios pentru ca, oricine il asculta se intreaba : ce spune maimuta asta e scris de el sau a copiat dupa altcineva?

remi 05-07-2012 - 09:58

Ati devenit un site basist !Numai romania libera si ev.z. sunt ziare in ro?De jurnalul national ati auzit?De ziare locale?Sau scrieti numai ce va place.Va plateste bashinosul?Atunci ati avea o scuza….Sunteti ziar de partid si gata.Dar cind va autointitulati independenti ar trebui sa redati si din ziarele care critica actiunea chiorului.

pathfinder 05-07-2012 - 13:03

Jurnalul e ziarul lui Voiculescu care tocmai si-a dat demisia pentru a scapa de judecata.
Esti spalat pe creier de Antene si Realitati.
Stai jos! Nota 2.

salut 05-07-2012 - 13:22

Mda, cu Voiculescu asta nu-i a buna. Daca ramane…de ce ramane? Daca isi da demisia…de ce isi da demisia? Daca are ziar…de ce are ziar? Daca vinde ziarul…de ce l-a vandut?

Ce varsta frumoasa este varsta „de ce”-urilor!

pathfinder 05-07-2012 - 13:44

Io n-am zis nimic de genul „De ce”?
Mi-a clar.
Omul evita justitia.
Tie ce nu-ti este clar?

salut 05-07-2012 - 13:51

Aaaa, tu esti d’ala cu certitudini ! Putine si fixe, nu-i asa? Scuzoaiele mele pentru inoportunare!

MI-5 05-07-2012 - 13:34

budeasco… iar stergi comentariile?
cica esti democrat…

digital 05-07-2012 - 13:53

cum vă permiteți să intrați în polemică,cu revista presei,băsiste,stimabililor?!
mai are o zi oficial de a fi în rând cu mhentorul ei,după aia,Dumnezeu cu mila!!!

așa că,aveți milă!!!!

BULA 05-07-2012 - 19:53

Democratia = Basescu ? Adica a devenit vaporeanu’ Basescu fratele de sange cu Democratia ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult