Acasa Revista Presei Revista presei. Austeritatea trebuie marita – FMI

Revista presei. Austeritatea trebuie marita – FMI

scris de Ziua Veche
2 afisari

Curierul national: FMI: Guvernul trebuie să continue măsurile de austeritate. „Fondul a cerut un program clar de priorităţi în ceea ce priveşte investiţiile, în principal în transporturi şi sănătate”

 

Gandul: Preşedintele Băsescu invită marţi partidele parlamentare la Cotroceni. „Preşedintele Traian Băsescu invită partidele parlamentare la consultări, marţi, la ora 12.00, temele de discuţie propuse fiind informarea cu privire la concluziile Consiliului European, perspectivele relaţiei cu FMI şi perspectivele aderării la spaţiul Schengen.”

Romania libera: Geoană: La Cotroceni se pregăteşte schimbarea lui Boc. „Presedintele Senatului, Mircea Geoană, susţine că „în laboratoarele de la Cotroceni” se pregăteşte scenariul înlocuirii lui Emil Boc, care „va mai încasa două-trei luni de măsuri dure şi nepopulare”, iar după aceea va fi schimbat şi din funcţia de premier şi din cea de preşedinte al PDL.”

Adevarul: Consens politic Putere – Opoziţie împotriva FMI. „Atât liderii Puterii, cât şi cei ai Opoziţiei susţin că nu vor vota modificările cerute de FMI pe Ordonanţa creditelor . Parlamentarii din Comisia de buget îl acuză pe Jeffrey Franks, şeful misiunii Fondului în România, că face lobby pentru bănci.”

Evenimentul zilei: Refacerea alianţei PNL-PDL dă frisoane PSD-ului. „”Cântecul de sirenă pe care un aşa-zis PD reformat l-ar putea transmite către liberali poate conduce la ideea unui risc pentru PSD ca în 2012 să se recoaguleze o formă de Alianţă D.A. recosmetizată, reambalată”, a susţinut, ieri, fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană.”

Financiarul: In ultimul an, operatorul telecom Orange Romania a pierdut 13% din venituri. „Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, parte a grupului de telecomunicatii France Tele­com, a inregistrat in perioada octombrie 2009-septembrie 2010, venituri mai mici cu 13,1%, adica un minus de 149 de milioane de euro, compa rativ cu intervalul similar anterior, cand compania inregistra afaceri de 1,134 miliarde de euro.”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult