Acasa Revista Presei Revista presei auto-sinuciderii asistate a lui Adrian Năstase

Revista presei auto-sinuciderii asistate a lui Adrian Năstase

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

EvZ: Povestea salvatorului lui Adrian Năstase. Modestia unui profesionist! ”Comisarul – şef Nicolae Costea este cel care a schimbat traiectoria glonţului cu care Adrian Năstase vroia să-şi ia viaţa.

Adrian Nastase

foto: Agerpres

A intra în Poliţie ca sergent major, fiind avansat după 10 ani în gradul de ofiţer. Este cunoscut în elita poliţiştilor ca fiind cel care a arestat nume grele precum Vlas, Passaris, Geamănu, Cămătarii. Are un Renault vechi şi câştigă cu puţin peste 3.000 de lei pe lună”

Gandul: Cine sunt cele cinci judecătoare care l-au condamnat pe Adrian Năstase în dosarul de corupţie Trofeul Calităţii ”Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare de judecătoarele Livia Stanciu (preşedinta Curţii Supreme), Florentina Dragomir, Maricela Cobzariu, Sofica Dumitraşcu şi Ioana Alina Ilie”

Adevarul: Năstase şi-a ratat şi viaţa, şi moartea. Ultimele ore de libertate ale fostului premier ”Cum a decurs ziua în care s-a pronunţat condamnarea la închisoare şi autocondamnarea la moarte ale lui Adrian Năstase. 20 iunie, ora 8.30. Zeci de jurnalişti, fotoreporteri şi cameramani ai televiziunilor aşteptau la Înalta Curte de Casaţie o sentinţă în dosarul „Trofeul Calităţii”. Completul de judecată nici nu se întrunise, dar presa vorbea deja despre o sentinţă istorică”

Curentul: Guvernul Ponta s-a făcut de râs: a trimis revistei „Nature“ un drept la replică plin de greșeli și minciuni ”Dreptul la replică trimis de Biroul de presă al Guvernului revistei Nature nu diferă cu nimic de declarațiile publice făcute de Ponta pe această temă, nefiind prezentată nicio dovadă care să demonstreze că demnitarul român nu a plagiat copios în teza sa de doctorat.

Textul plin de greșeli, asumat de Guvernul României, face referire, încă de la început, că revista Nature a fost atrasă într-un conflict politic”

Puterea: Blaga, şeful PDL ”Candidatura lui Vasile Blaga a rămas unica depusă joi, pentru şefia partidului, după ce Cristian Preda, Monica Macovei, Sever Voinescu şi TheodorPaleologu au anunţat că nu vor mai depune omoţiune”

Bursa: Consecinte ale insolventei Hidroelectrica. Bancherii: “Greu este doar până porneşti bolovanul la vale, după aceea merge singur” ”Băncile, cu căciula în mână la Ministerul Economiei. Surse bancare: “Intrarea în insolvenţă este un semn de alertă pentru bănci, acestea fiind nevoite să provizioneze suplimentar”. Mişu Negriţoiu: “Stai aşa, că vrem să le-o tragem unora, dar nu ştii cui, şi potenţial poţi să ţi-o iei mâine”. MFP a atras, ieri, doar 94 milioane lei prin obligaţiuni cu scadenţa în 2016″

Curierul national: Veste proastă pentru cei cu telefoane Windows Phone 7 ”Cei care aţi sărit în sus de bucurie odată cu lansarea Windows Phone 8 puteţi să luaţi loc, pentru că Windows Phone 8 nu va sosi pe telefoanele vândute cu Windows Phone 7 sau Windows Phone 7.5″

Romania libera: Regiunea a înveninat, la începutul secolului XX, relaţiile dintre România şi Bulgaria. Nostalgia Cadrilaterului “Periodic, tema celor două judeţe din Dobrogea de Sud revine în istoriografia românească, la fel cum unii istorici bulgari scriu că Dobrogea de Nord ar trebui să aparţină Bulgariei”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult