Acasa Revista Presei Revista presei. Averea lui Liviu Luca

Revista presei. Averea lui Liviu Luca

scris de Florin BUDESCU
39 afisari

Adevarul: Averea incredibilă a sindicalistului Liviu Luca!. Petrolistul şi-a tras lac personal ca să dea la peşte „Un al doilea domeniu rezidenţialal sindicalistului Liviu Luca cuprinde patru case, o pădure şi un lac întins pe două hectare. Terenul pe care se întinde moşia lui Luca valora, la cumpărare, cinci euro metru pătrat”

Averea lui Liviu Luca

Averea incredibilă a sindicalistului Liviu Luca-fotoClick

Curentul: Rodica Stanoiu, histrionismul si tupeul unei fosile comuniste „Epopeea mizercordioasa a Rodicai Stanoiu, fosta ministreasa a Justitiei, a capatat accente homerico-burlesti”

Bursa: Nouriel Roubini: Majorarea dobânzii BCE va afecta statele de la periferia zonei euro „Economistul Nouriel Roubini, care a prezis criza financiară, este de părere că Banca Centrală Europeană (BCE) ameninţă să facă rău statelor periferice din zona euro, dacă, săptămâna viitoare, va decide să majoreze dobânzile”

ZF: Rezervele BNR au crescut în martie cu 699 milioane de euro, la 32,7 miliarde euro „Creşterea s-a datorat unor intrări de 1,7 miliarde de euro – din care 1,2 miliarde de euro reprezintă virarea tranşei a patra de la Comisia Europeană -, modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea contului Comisiei Europene, venituri din administrarea rezervelor internaţionale şi altele”

Financiarul: Noua varianta a programului “Prima casa” va incepe dupa sarbatorile de Paste „Printre modificarile aduse in acest an proiectului se numara impartirea intre stat si banca a garantiei aferente creditelor contractate pentru achizitionarea unei locuinte, posibilitatea ca si persoanele care detin o locuinta de maxim 50 mp sa poata participa la program si eliminarea limitei de varsta, care pana in prezent era de 35 de ani”

Curierul national: Boc: Nu va curge foarte repede lapte şi miere „Efectele ieşirii din recesiune nu pot apărea peste noapte, ci reprezintă doar un semnal psihologic că economia evoluează pozitiv, iar Guvernul nu a susţinut niciodată că din primăvara acestui an „va curge lapte şi miere”, a declarat premierul Boc, acuzând televiziunile de manipulare pe această temă”

Romania libera: Gitenstein: Campionii energetici sunt ca şezlongurile pe Titanic „Menţinerea preţurilor reglementate pentru gaze şi energie şi încercarea de resuscitare a companiilor energetice de stat prin regruparea lor au ca efect întârzierea unor investiţii în prospecţiuni şi producţie, consideră Mark H. Gitenstein, ambasadorul SUA în România”

EvZ: Atac brutal asupra misiunii ONU din Afganistan. Printre victime se află şi un român. Acesta ar fi fost decapitat de atacatori „Cel puţin 12 persoane au fost ucise într-un atac fără precedent asupra biroului ONU din oraşul afgan Mazar-i-Sharif. Printre victime s-ar afla şi un cetăţean român, a anunţat în seara aceasta Ministerul român de Externe (MAE)”

StareaPresei.ro

6 comentarii

codul M 02-04-2011 - 10:27

Asta se aseamana cu vila de 100 mil.euro a acelui magnat rus care a cumparat in SUA asa ceva.Fiscul pe acest domn LUKA, caci acum nu se mai scrie cu C caci a trecut la scriere slava,ca si BAHTU-

vasile 02-04-2011 - 11:36

Asta este pdelist si nu o sa pateasca nimic.

Ciu Huhu 02-04-2011 - 16:24

Baiat harnic si stringator Luca asta, probabil e si mare lichea!

codul penal 02-04-2011 - 23:54

Intrebarea este cum de-a avut acces Vantku , un om cu deficit locomotor ,care statea in birlogul lui,la multe documente si informati ale servicilor,pina la venirea DOMNULUI BASESCU la conducerea statului?.Nu cumva a existat o aripa g.r.u. din 1989 in servicii care vindeau secrete rusilor si odata cu schimbarea sefilor acestora iese la iveala adevarata fata a PSD=ului,orientata spre EST?Cel mai grav lucru este ca nu se pun sub acuzare pentru subminarea economiei nationale , prin tot felul de infractiuni de crima organizata, de toate tipurile, cartitele acestea ruso.fobe,care s-au unit prin televiziuni sa destabilizeze institutiile statului, pentru asi mentine influenta in deciziile economice.

u s 03-04-2011 - 00:00

Cum poti ma retardatule sa numesti starpitura aia de Basescu „domn”? Ala e domn ma animalule?
Iar Vantu ti-a sustinut jigodia securista ani de zile. Mars ma si spanzura-te.

codul penal 03-04-2011 - 00:07

sant convins ca PETCU daca nu-si tine gura , va cadea victima chiar in penitenciar ,antenele mogulului cu nume de cataclism natural ,care l-a sprijinit si la incitat la delapidare si hotie,pot sa se infiltreze si sa-i inchida gura.Asa ca trebuie pazit bine.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult