Acasa Revista Presei Revista presei. Averea off-shore

Revista presei. Averea off-shore

scris de Ziua Veche
7 afisari

Bursa: Averea „off-shore”. „Luptele crâncene pentru putere din ultimii ani, care au împărţit ţara între oamenii preşedintelui Traian Băsescu şi, respectiv, cei ai mogulilor, în frunte cu Sorin Ovidiu Vîntu, au atins punctul culminant odată cu apariţia stenogramelor.”

 

Curierul national: FMI nu lasă la preţ. „Băsescu a asigurat Fondul că nu va promulga legile privind TVA redusă la alimente şi neimpozitarea pensiilor sub 2.000 lei. Jeffrey Franks s-a arătat îngrijorat de posibilitatea ca o decizie a CC să forţeze refacerea salariilor bugetarilor anul viitor. Mai mult, FMI nu ne va acorda următoarea tranşă dacă vom aplica OUG 50 şi la contractele în derulare”

Evenimentul zilei: FMI: Nu modificaţi ordonanţa creditelor, nu primiţi bani. „Experţii Fondului Monetar Internaţional au cerut autorităţilor române ca OUG nr. 50/2010 să nu se aplice retroactiv. În caz contrar, nu vom mai primi următoarea tranşă din împrumut.”

Romania libera: Cât ne-ar costa să renunţăm la FMI. „Dacă vrea să-şi ia înapoi libertatea economică, România ar trebui să plătească – în plus – dobânzi de 1-2 miliarde euro pe an, iar dacă Guvernul nu va fi mai credibil decât umbrela FMI, renunţarea la acord ar duce la derapaje economice majore. „

Financiarul: Tranzactiile imobiliare au franat in trimestrul 3, ajungand la 192 mil. euro. „Volumul investitiilor din Romania se situeaza la aproximativ 192 de milioane de euro pe primele noua luni ale anului, rezultatele din trimestrul 3 indicand cele mai slabe performante de la inceputul anului, se arata intr-un comunicat DTZ Echinox.”

Ziarul financiar: Carrefour a mai făcut rost de 60 mil. euro pentru operaţiunile locale. Retailerii români cad pe capete. „Carrefour România, cel mai mare jucător de pe piaţa hipermarketurilor, cu afaceri de 1,02 miliarde de euro în 2009, a aprobat semnarea unui contract de împrumut de 60 de milioane de euro de la subsidiara companiei franceze din Olanda, aceasta fiind cea de-a patra infuzie semnificativă de capital în subsidiara locală din ultimii patru ani.”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult