Acasa Revista Presei Revista presei. Azi se judeca recursul in cazul DD-OTV

Revista presei. Azi se judeca recursul in cazul DD-OTV

scris de Ziua Veche
4 afisari

Azi vom afla probabil daca instanta de judecata accepta sau nu recursul pentru cercetarea in stare de libertate sau nu a lui Dan Diaconescu.

Adevarul arata ca Doru Parv fusese delegat de Dan Diaconescu sa ii spuna primarului Mot ca trebuie sa dea 200.000 de euro, ori pe OTV vor aparea niste investigatii cu privire la presupuse ilegalitati ale primarului de Zarand.

Procurorii au spus că, dacă Dan Diaconescu ar fi liber, acesta ar continua să şantajeze şi să denigreze, informeaza Curierul national.

 

Doru Pârv, clarvăzătorul de la OTV, în stenogramele procurorilor, citate de Gandul: “Cine-o şti ce impresie are Diaconescu?! Pentru că el, la un moment dat, ştii că ţi-o zis două sute de mii de euro?”.

Primarul comunei Zărand, judeţul Arad, a fost asigurat că, dacă plăteşte 200.000 de euro, Dan Diaconescu nu-l va critica în nici o emisiune timp de cinci ani, se arată în decizia magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti referitoare la arestarea patronului OTV, citata si de Romania libera.

Evenimentul zilei titreaza: Încă o minune la Caracal – „Şcoala Dan Diaconescu”. Patru din şase elevi model ale căror poze tronează pe panoul şcolii generale pe care a absolvit-o patronul OTV sunt membri ai familiei sale: el, fraţii şi tatăl lor.

Despre oamenii nostri de afaceri de mare calitate si valoarea lor intrinseca scrie Bursa, aratand ca creditorii cer indepartarea lui Iosif Armas de la conducerea Argirom. Primul dintre creditorii firmei este… Administratia Nationala a Rezervelor de Stat.

Despre cum a ajuns Armas patronul a jumatate din Herculane in urma cu ceva ani s-a scris pana acum cale de un roman de dimensiunile „Muntelui Vrajit” al lui Thomas Mann si s-ar mai putea scrie tot pe-atat. La un moment dat, isi intinsese aripile de condor si pe la Federatia Romana de Box.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult