Acasa Revista Presei Revista presei. Baaklini, cercetat in Dosarul RODIPET

Revista presei. Baaklini, cercetat in Dosarul RODIPET

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

CurentulBaaklini, omul lui SOV, cercetat din nou pentru o fraudă de 20 de milioane de euro „Opt percheziţii au avut ieri loc în Bucureşti şi Snagov, iar a noua la vila din Ştefăneşti a lui Baaklini, cercetat pentru complicitate la o fraudă de 80 de milioane de lei (aproximativ 20 de milioane de euro)”

PutereaDosarul RODIPET. DIICOT a percheziţionat casele şi firma lui Said Baaklini „Primele percheziţii fuseseră efectuate de procurorii DNA, în dosarul „UCM Reşiţa”, la începutul acestui an. Said Baaklini a fost identificat de procurorii DIICOT ca având legătură cu afacerile fraţilor Mehdi şi Hassan Awdi, patronii RODIPET, urmăriţi penal într-un dosar de anul trecut”

AdevarulPrimul atentat cu bombă din istoria Norvegiei! Explozii devastatoare lângă Guvern. Cel puţin 17 morţi și zeci de răniţi. Un suspect arestat „New York Times anunţă că gruparea teroristă Ansar al-Jihad al-Alami sau Helpers, aparţinând de Global Jihad, ar avea legătură cu atentatele”

Romania liberaDupă atentatul din Norvegia, o tabără a tineretului laburist a fost sub asediu. Atacatorul a fost arestat „Autorul atacului asupra taberei tineretului laburist de pe insula Utoya a fost arestat, anunţă Sky TV. Postul public de televiziune a anunţat că patru persoane au fost ucise deşi bilanţul prezentat anterior era de cinci răniţi. Poliţia a confirmat incidentul armat petrecut pe Insula Utoya, unde vineri trebuia sa fie prezent şi premierul Jens Stoltenberg”

EvZCraiova, oraşul de unde izvorăsc nenorocirile „Ştirilor de genul „Doljul a obţinut 10 note de 10 la bacalaureatul din acest an” li se suprapun, parcă antagonic, cele precum „Interlop împuşcat mortal””

Curierul nationalVodafone a pierdut aproape 1 milion de utilizatori în primele 6 luni ale anului „În primul trimestru financiar, încasările din servicii ale operatorului au scăzut cu 6,3%. Numărul de utilizatori a scăzut la 8,93 mil. la finele lunii iunie, de la 9,8 la 31 decembrie 2010”

Fin.roPerspectivele economice ale Romaniei au redevenit cele mai bune din ECE „Potrivit unui sondaj al institului ZEW, realizat in colaborare cu grupul austriac Erste, perceptia analistilor financiari privind evolutia economiei Romaniei in urmatoarele sase luni a redevenit in iulie cele mai buna din Europa Centrala si de Est (ECE). Revenirea tarii noastre in topul perspectivei economice vine in contextul inrautatirii mai reduse a asteptarilor fata de majoritatea statelor din regiune”

Bursa„Lafarge” a vândut o divizie australiană pe 120 milioane euro „”Lafarge” SA, cel mai mare producător mondial de ciment, a anunţat că şi-a înstrăinat operaţiunile de gips din Australia către societatea germană „Knauf”, ca parte a planului de reducere a datoriilor. Valoarea tranzacţiei este de 120 milioane de euro (172 milioane de dolari)”

GandulCine sunt adevăraţii stăpâni ai SUA. Lista celor mai mari creditori ai Statelor Unite „Într-o analiză privind datoria publică a SUA, jurnaliştii de la Business Insider au dărâmat mitul financiar conform căruia China deţine cea mai mare parte a datoriei publice americane”
Continuarea pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult