Acasa Revista Presei Revista presei. Baaklini, fugit din tara cu implicarea lui SOV

Revista presei. Baaklini, fugit din tara cu implicarea lui SOV

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Curentul: Said Baaklini şi-a stabilit fuga din ţară împreună cu Vîntu „Relaţia lor a fost atåt de strânsă încât Vîntu s-a implicat personal în acoperirea fugii libanezului”

Said Baaklini şi-a stabilit fuga din ţară împreună cu Vîntu

Said Baaklini si Sorin Ovidiu Vantu-foto Curentul

Adevarul: Dezvăluire-şoc despre jocurile politice de după Revoluţie: în ’90, şi americanii ţineau cu FSN „Cea mai veche telegramă din „pachetul WikiLeaks“ datează din 2 februarie 1990 şi reprezintă un document cu mare însemnătate pentru istoria recentă a României. Telegrama, transmisă de la Ambasada SUA din Moscova, recomanda susţinerea Frontului Salvării Naţionale, în lipsa unei alternative coerente şi în pofida faptului că avusese loc prima mineriadă”

Bursa: Trei gogoşi „Ambasada americană nu pare prea preocupată de piaţa noastră de capital, unicul ei raport (şi acela, îndeajuns de anodin) despre Bursa de Valori Bucureşti, în miile de pagini dezvăluite de „Wikileaks”, menţionând doar o întâlnire singulară, la 9 iunie 2008, dintre preşedintele BVB Stere Farmache şi ataşaţii specializaţi în economie”

Curierul national: Ieşim din recesiune. Din criză când ieşim? „Boc anunţă ieşirea din recesiune pentru luna aprilie, bazându-se pe o uşoară creştere economică şi pe scăderea şomajului. Schnecker: Premierul are dreptate, ieşim din recesiune, dar asta nu înseamnă că ieşim şi din criza financiară. Întreprinzătorii sunt şi ei sceptici, afirmând că nu se schimbă nimic până nu se va resimţi şi în buzunarul populaţiei şi al firmelor”

ZF: Tăriceanu renunţă la afacerea Citroën şi se concentrează pe Ford şi Harley Davidson „Călin Popescu-Tăriceanu a renunţat complet la vânzările mărcii Citroën, la aproape 20 de ani de când a adus în România brandul francez, marcă ce l-a adus pe fostul premier în prim-planul industriei auto româneşti.”

EvZ: Evaziune de 2.000.000 de euro pe an. Cum înţeapă florăresele bugetul de stat „În fiecare an, în Capitală, se vând flori în valoare de 7,5 milioane de euro. E o piaţă controlată de zece familii şi o afacere din care TVA-ul nu mai ajunge la stat”

Financiarul: Volksbank solicita despagubiri pentru OUG 50 „Volksbank Romania a solicitat in instanta despagubiri de la guvern si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consu­ma­torului pentru daunele provocate de OUG 50/2010 privind cre­ditele populatiei, indicand o suma initial determinabila de aproximativ 1 mil. euro”

Gandul: NASA a dat publicităţii prima fotografie făcută planetei Mercur de pe orbita acesteia. Suprafaţa ei seamănă cu cea a Lunii „Sonda Messenger a fost lansată către Mercur acum mai bine de şase ani şi jumătate, iar de 12 zile se află pe orbită, timp în care a efectuat 24 de revoluţii în jurul acestei planete.”

StareaPresei.ro

1 comentariu

GIORGICA KENT 31-03-2011 - 08:38

Mai fratilor,dar sediul serviciilor a fost pe timpul lui TIMOFTE la VANTU DIN PADURE.E grav daca totul trecea pe la el.Ia vedeti voi ce instalatii de ascultare are omul,ca prea sant „operativi” baietii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS