Acasa Revista Presei Revista presei: Baaklini, omul lui SOV

Revista presei: Baaklini, omul lui SOV

scris de Ziua Veche
2 afisari

Curentul: Said Baaklini – omul lui Vîntu. „Arestarea libanezului Said Baaklini pentru o fraudă de 60 milioane de euro a stârnit mare agitaţie în grupul de interese al lui Sorin Ovidiu Vîntu. Aceasta deoarece, după ce a încercat să-şi imite maestrul, încă unul dintre interpuşii lui SOV cade în capcana procurorilor anticorupţie.”

 

Adevarul: Tadeusz Mazowiecki, fost premier al Poloniei: „Comuniştii polonezi nu l-au ascultat pe Ceauşescu“ (interviu de Ion M. Ionita) „Primul şef al unui guvern necomunist din Europa de Est vorbeşte despre încercarea lui Ceauşescu de a opri istoria pe loc în Polonia.”

Curierul national: Cât se mai cere pe un apartament în România. „Preţurile solicitate pentru locuinţe sunt mai mici decât anul precedent cu 14%. Dar nu uitaţi că acest preţ mai poate fi negociat cu proprietarii cu un procent situat între 10-20%. În noiembrie preţurile caselor s-au ieftinit cu încă 2 procente”

Evenimentul zilei: Băsescu îl aruncă din nou pe Boc în ghearele mamelor. „”Planul Botiş” de tăiere a unui an din concediul de creştere a copilului a fost adoptat ieri, după ce şeful statului a mers la guvern să-i spună premierului că n-are de unde să dea atâţia bani.”

Financiarul: Lazea: „Creditarea in valuta trebuie limitata” „Analistii spun ca imprumuturile in alte monede reprezinta unul dintre motivele principale pentru cresterea restantelor”

 StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult