Acasa Revista Presei Revista presei. Bacilul de la Opereta

Revista presei. Bacilul de la Opereta

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Subiectul zilei de vineri si faptul de presa care va rupe in continuare si la inceputul saptamanii viitoare este cel al prim-solistei de la Opereta, ajunsa in coma din cauza infectitudinii intraspitalicesti tipice Lumii a Treia spre care ne indreptam in trap marunt.


Meritul lansarii acestui subiect ii apartine Gabrielei Lupu de la Romania Libera. Acesta este jurnalismul adevarat, el inseamna surse, teren, dinamism. Cand a publicat articolul, Gabriela Lupu nici macar nu a avut vehiculul printului la dispozitie, pentru ca Romania Libera nu avea editie. Si totusi, a iesit scandal mare si poate salvam viata si cariera unui om. 

Navigam rapid sub main-ul ocazionat de descoperirea jurnalistei de la RL si, in Puterea, dam peste urmatorul titlu: „Inca( un ?succes? al Justit,iei române: Gregorian Bivolaru a fost achitat”. 

Evenimentul Zilei spune ca Resuscitarea ANI este la mana Parlamentului. Defapt este normal: cam acesta va fi jocul de-acum incolo: Basescu si aliatii sai imping inainte lucrurile si Parlamentul reactioneaza. Totul depinde acum de coalitia PDL – UDMR. Dar se pune intrebarea: ce ne facem cu modificarea Constitutiei, ca acolo ar fi nevoie de 2/3? 

Curierul National a aflat ca romanii sunt vicecampioni europeni la… baut. Si la mai ce? Ziarul Financiar publica topul masinilor de peste 50.000 de euro preferate de romani. Se pare ca primele doua preferinte sunt pentru BMW X5 si X6. Nu se poate spune ca nu avem gusturi noi, romanii. Maine ma duc la chiosc, sa-mi cumpar repede un X6.

www.stareapresei.ro

0 comentariu

DAN I 19-11-2010 - 12:59

presedintele american a promis intr-un editorial…”!toata lumea se mai masturbeaza!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult