Acasa Revista Presei Revista Presei. Bani pentru pomeni, investiţii ciuciu

Revista Presei. Bani pentru pomeni, investiţii ciuciu

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Bani pentru pomeni, investiţii ciuciu, iar atunci când vine vorba despre investiţii nu facem nimic. Ba, chiar este avantajos să nu facem investiţii, nici în cofinanţare la bani europeni, nici în Educaţie sau Cultură, pentru că astfel alegătorii sunt mai înapoiaţi, iar electoratul nostru este format în majoritate covârşitoare din oameni cu liceu sau chiar fără liceu, toată clasa de jos a României ne votează, ce, să păţim ca ăia în Tunisia, care au investit în Educaţie şi apoi tinerii şcoliţi i-au dat jos de la putere? Nici poveste, noi alocăm bani pentru pomeni.

Revista Presei. Bani pentru pomeni, investiţii ciuciu (foto:businessmagazin.ro)

Revista Presei. Bani pentru pomeni, investiţii ciuciu (foto:businessmagazin.ro)

Patru miliarde de lei au fost tăiaţi de Guvern la rectificarea bugetară, pentru ca grăhăielnicii şovăielnici ai PSD din toată ţărişoara noastră să fie mai puţin şovăielnici când dau pomeni electorale votanţilor fostului partid unic, informează Adevărul.

Teodor Meleşcanu spune, citat de Bursa, că România “ar trebui să dezvolte relaţii fireşti cu Rusia”. Urmează apoi o dodie lungă tipică diplomaţilor, din care se înţelege exact ce trebuie înţeles: acum, că Rusia se apropie de graniţele noastre, trebuie să facem plecăciuni în faţa ei, ea, care are o politică externă pe termen lung, spre deosebire de noi, care orbecăim. End of discussion about this candidate.

Curentul povesteşte că, la recepţia de la ONU, Daciada s-a spart în figuri, fiind singura ce a purtat rochie lungă, spre deosebite de tot restul femeilor invitate, care respectaseră protocolul. Fata lui tata a făcut probabil otrocolul.

Monica Macovei îi cere lui Traian Băsescu referendum pentru restrângerea imunităţii la declaraţiile politice pentru parlamentari, arată EvZ.Bună iniţiativă, dar e făcută prea din pripă, în buza alegerilor. Macovei trebuia să facă primele demersuri încă din primăvară. Aşa, dă impresia de neseriozitate.

Elena Udrea declară, la un miting electoral, că Victor Ponta e agentul 000, adică agentul care are 0 realizări. Puterea a consemnat, Băsescu a prevestit că Udrea va muşca urât de tot în această campanie electorală. Dacă această scociorâre palidă la nivelul stratului cheratinizat de pe pielea mâinii lui Victor Viorel e o astfel de zisă dură, atunci…

România vrea să coopereze militar cu China, declară ministrul Apărării, Mircea Duşa, citat de România liberă.Genial acest omuleţ! Imaginea este aceasta: România e într-o alianţă militară, în care cel ce bate cu pumnul în masă e SUA, cu care ţara noastră are un parteneriat strategic. Undeva, în nord-estul Chinei, este o peninsulă ca un apendice, ca Danemarca faţă de Germania. La nord-vest, este Coreea de Nord. În vârful peninsulei este Coreea, ce are un parteneriat strategic cu SUA. A pomenit cineva ca Seulul să coopereze militar cu China? Isuse Hristoase…

După referendumul eşuat pentru independenţa Scoţiei, alte regiuni cu tendinţe secesioniste se agită, explică Curierul naţional: nordul Italiei, Ţara Bascilor, Catalunia, Flandra şi exemplele pot continua. Într-un moment tot mai delicat pentru UE: criză economică, agresiune militaro-geopolitică a Rusiei.

Naţional a preluat declaraţia lui Andrei Ilarionov, fost consilier şi acum disident al lui Putin, făcută în Ţările Baltice, conform căreia Putin s-ar pregăti de vreo zece ani pentru această agresiune. Date de conjuctură adunate de-a lungul timpului demonstrează acest lucru. Acum vin şi declaraţii ale foştilor apropiaţi ai lui Vova.

Era nevoie de o învăluire, tipică lui Putin, care astfel îşi hărţuie adversarul, cum îl consideră el de mult pe american, iar omul perfect pentru misiune nu putea să fie decât Lavrov, citat de HotNews transmiţându-le americanilor mesajul că e nevoie de o resetare 2.0 a relaţiilor Moscova – Washington. Problema că e cam târziu pentru ca Pentagonul să mai pună botul la o asemenea vrăjeală de doi lei şi s-a ajuns prea departe.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult