Acasa Revista Presei Revista presei. Banias, invinuit in Dosarul Baaklini

Revista presei. Banias, invinuit in Dosarul Baaklini

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Curentul: Senatorul Banias, învinuit în dosarul lui Said Baaklini, omul lui SOV. „Banias este acuzat de favorizarea infractorului în dosarul evaziunii fiscale de 60 milioane de euro de la Uzina Resiţa în care este implicat şi omul de încredere al lui Sorin Ovidiu Vîntu, Said Baaklini.”

Financiarul: Gratiela Iordache, judecata intr-un dosar de evaziune fiscala „In acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata Vasile Duta – ad­mi­nistrator si director gene­ral al SC Galaxy Tobacco SA si Celestini An­tonello – prese­din­te al acele­iasi companii, pentru eva­ziune fiscala si Livia Badescu – sef serviciu in cadrul MFP pentru complicitate la evaziune.”

Puterea: Fiul lui Nuţu Cămătaru, arestat preventiv pentru tentativă de omor „Ionel Nuţu Balint, fiul interlopului Nuţu Cămătaru, a fost arestat preventiv de către Curtea de Apel Bucureşti, alături de un alt bărbat, cei doi fiind suspectaţi de înjunghierea unui bodyguard într-un club din Capitală. Mandatele celor doi au fost emise de către magistraţi în lipsă, aceştia sustrăgându-se judecăţii.”

Adevarul: Fonduri europene blocate din soft. Asesoft. „Ministerul Muncii a oprit ieri o licitaţie pentru 130 de milioane de euro din bani europeni, fiindcă a cedat sistemul informatic realizat de o firmă ce face parte din grupul Asesoft. Licitaţia electronică blocată ieri a fost deru­lată pe o aplicaţie de şase milioane de euro, realizată de o firmă a lui Sebastian Ghiţă, cel care a preluat managementul Realitatea TV.”

Romania libera: Dumitru Dincă: „S-a tras după ce Iliescu a anunţat existenţa teroriştilor” „Rolul important jucat de Dan Iosif în timpul evenimentelor din 1989 este confirmat şi de revoluţionarul Dumitru Dincă. Acesta susţine că în după-amiaza zilei de 22 decembrie 1989 Ion Iliescu a fost adus în sediul CC al PCR la ordinul lui Dan Iosif. Atât mărturia de astăzi, cât şi cea a campionului de tir Corneliu Stoica publicată ieri de RL susţin teoria că evenimentele din decembrie au fost premeditate de un grup, iar scopul lor a fost aducerea la putere a lui Ion Iliescu.”

EvZ: Felix, singur în Alianţa Social-Liberală „Victor Ponta şi Crin Antonescu nu au marşat la propunerea ultimativă a lui Dan Voiculescu de a se parafa urgent, cu acte la tribunal, alianţa PSD-PNL-PC.”

ZF: Cine vrea să i se aplice OUG50 mai are maximum o lună să semneze actul adiţional cu banca „Cine are credite în derulare şi vrea să beneficieze de prevederile Ordonanţei 50/2010, care stabileşte condiţii transparente pentru împrumuturile consumatorilor, trebuie să se grăbească să semneze actul adiţional oferit de bancă, înainte ca Parlamentul să îşi dea votul final pe forma modificată.”

Curierul national: Se vede luminiţa de la capătul tunelului? „Anghel: În momentul de faţă vedem luminiţa de la capătul tunelului, dar nu am reuşit încă să ieşim din acest tunel. BCR: Dacă anul viitor nu vom avea creştere economică va fi numai din vina noastră şi nu vom mai putea da vina pe alţii. „Avem nevoie în continuare de un ghidaj economic extern pentru a învăţa din lecţiile recesiunii şi a încerca să ne dezvoltăm””

Gandul: Cum am putea avea autostrăzi în România „România nu are nicio strategie în domeniul transporturilor, plăteşte foarte scump întreţinerea drumurilor, are „servicii de transport şi infrastructură sub aşteptările românilor şi standardele europene”, se arată într-un raport al Băncii Mondiale care analizează activitatea şi performanţa ministerului Transporturilor şi a câtorva companii de stat din subordinea instituţiei, precum CFR Călători, CFR Marfă, CFR SA şi Compania Naţională de Drumuri”

Bursa: „Stăpânul dobânzilor” a pierdut controlul. „Dobânzile nu îl mai ascultă pe Ben Bernanke. De ce? Pentru că preşedintele Fed-ului, asemeni partenerilor săi întru suferinţă din celelalte bănci centrale, nu pare să înţeleagă natura economică a dobânzii şi refuză să citească tratatele economice ale lui Mises, Roth-bard sau Hayek.”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult