Acasa Revista Presei Revista presei. Basescu inflameaza mediul public

Revista presei. Basescu inflameaza mediul public

scris de Ziua Veche
4 afisari

Au trecut peste 24 de ore de la ultima iesire pe sticla a lui Traian Basescu, iar presa continua sa scrie pe tema declaratiilor sale. Reverberatiile continua. Ceea ce nu inteleg cei care continua sa il critice pe presedinte este ca realizarea acestui portret public greu verosimil, combinatie intre Nichipercea, Incurca-Lume si Mister Scandal, il avantajeaza la greu pe om, pentru ca il transforma in presedintele Coca-Cola, fructul dicotiledonat despre care vorbesc toate tonomatele defecte. Ceea ce ma intreb este cine e, in povestea aceasta, Marius Chicos-Rostogan.

Băsescu dă apă la moară adversarilor lui Boc – titreaza Adevarul. Criticile lui Traian Băsescu la adresa premierului şi a miniştrilor din garda veche a PDL consolidează poziţia adversarilor lui Emil Boc în partid. Sever Voinescu spune că va cere demiterea miniştrilor care se ocupă de „afacerile economice“, precizând că schimbarea premierului nu ţine doar de PDL.

Financiarul sustine ca declaratiile presedintelui Traian Basescu scandalizeaza societatea romaneasca. Seful statului ii invita pe profesori si medici sa emigreze. Mai mult, presedintele transmite mediului de afaceri sa nu se mai planga degeaba de nivelul taxelor.

Bursa: Bancheri frustraţi! Bancherii se simt frustraţi de declaraţiile recente ale preşedintelui Traian Băsescu, potrivit căruia „băncile sunt obraznice”, cel puţin aşa susţine Dominic Bruynseels, preşedintele executiv al Băncii Comerciale Române (BCR).

Seful BCR este citat in Ziarul financiar afirmand ca ne aşteaptă încă douăsprezece luni extrem de grele. Ceea ce trebuie sa intelegem este ca Bruynseels nu se refera la oameni, ci la mediul financiar-bancar, in special la BCR si la Erste Bank.

Preţul grâului provoacă isterie în lume, informeaza Curierul national. Rusia, al treilea producător mondial s-a confruntat cu cea mai gravă secetă din ultimii 50 de ani şi a oprit exporturile. Cotaţia grâului era ieri aproape dublă faţă de începutul lunii iunie, speriind ţările importatoare din Asia şi Africa.

Si Evenimentul zilei anunta ca statul este pe cale sa devina din nou actionar la Rompetrol. Statul român, care are de recuperat circa 570 de milioane de euro de la Rompetrol, va deveni în acest an, cel mai probabil, din nou acţionar în companie.

Grupul kazah KazMunaiGaz (KMG), care a preluat de la Dinu Patriciu, odată cu compania, şi datoriile către stat, nu are bani să le plătească integral până pe 30 septembrie, când expiră termenul.

www.stareapresei.ro

 

0 comentariu

cercetas 24-11-2010 - 09:35

ca sa-si bata joc de literatura capitanilor

Georgeta 24-11-2010 - 14:43

Aceste premii sunt total acordate in functie de preferintele mogulilor, drept pentru care ele nu trebuie bagate in seama de nimeni …

Parpanghel 26-11-2010 - 01:18

Sa nu avem decat amnezie S I R E ,sa nu vina in vizita asa devreme mr. ALzeimer, ca Al dreaq siuatie!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult