Acasa Revista Presei Revista presei. Băsescu l-ar vrea tot pe MRU prim-ministru

Revista presei. Băsescu l-ar vrea tot pe MRU prim-ministru

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

EvZ: Traian Băsescu: „Dacă va performa, îl propun din nou premier pe Mihai Răzvan Ungureanu” „Dacă va avea performanţe, cum să nu-l propui? Îmi doresc mult să reuşească Mihai Răzvan Ungureanu”

Mihai Razvan UngureanuGandul: De ce nu mai pune Băsescu benzină de la Petrom. Cât costă un baril de petrol românesc extras de cea mai mare companie din România „Eu sunt cel care a rupt orice legătură cu Petromul, ca semn de protest faţă de profitul pe care l-a obţinut pe timp de criză. Nu-mi place politica lor. Este incorectă”

Curentul: Fraudă de 10 milioane de euro în programul european REGIO „O firmă ieșeană se află în centrul unui scandal de proporții după ce, prin fraudă, a reușit să acceseze fonduri europene de 10 milioane de euro, prin intermediul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord Est”

Cronica romana: Conflictul din Valea Jiului a fost stins „Minerii din Valea Jiului au reînceput lucrul vineri seara, deoarece s-au găsit soluţii pentru revendicările lor, a declarat lide­rul sindicatului Muntele, Petre Nica, la ieşirea de la negocieri”

Curierul national: S-a renegociat contractul cu Ford pentru Automobile Craiova „Termenele contractuale privind investiţiile au fost prelungite până la sfârşitul anului. Compania va plăti penalităţi pentru nerealizarea producţiei de 250.000 de maşini pe an, asumată prin contract. Prevederile sunt stipulate într-un proiect de ordonanţă de urgenţă postat pe site-ul AVAS”

Bursa: Penibila suspendare Oltchim (de MAKE) „Bursa de Valori Bucureşti a catadics­it să suspende de la tranzacţionare acţiunile Oltchim, abia vineri dimineaţă, deşi informaţia despre faptul că a fost aprobată, de către Comisia Europeană, conversia în acţiuni, în favoarea AVAS, a datoriilor Combinatului de 135 de milioane de euro către stat, fusese speculată de unii investitori, încă de miercuri de la prânz”

AdevarulMarine Le Pen, liderul Frontului Naţional din Franţa: ”Să terminăm cu Uniunea Sovietică Europeană” „Charismatica şefă a partidului de extremă dreapta din Franţa vine cu soluţii inedite pentru ieşirea din criză. Suveranitatea este evanghelia ei”

Romania libera: Clanul de la Sankt-Petersburg, conturi off-shore şi firme-ecran în reţeaua celui „mai bogat om din Europa”. Averea secretă a lui Putin „Vladimir Putin a fost reales preşedintele Rusiei, în pofida suspiciunilor de fraudă dar media occidentală revine asupra unor dezvăluiri privind crearea imperiului său  financiar secret, care i-a permis să devină cel mai bogat om din Europa”

Detalii peStareaPresei.ro

1 comentariu

प्रिंस Parpanghel Carpathians 12-03-2012 - 13:53

U M I L I T U L N A T I O N A L , este sub 8 % in sondaje, si mai VREA sa numeasca in continuare … P. M ! Gata …excelenta ! A F A R A ! A J U N G E !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult