Acasa Revista Presei Revista presei. Băsescu nu-l mai desemnează pe Ponta

Revista presei. Băsescu nu-l mai desemnează pe Ponta

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Traian Băsescu a declarat duminică că nu-l va mai desemna din nou prim-ministru pe Victor Ponta dacă acesta vine la Cotroceni.

Revista presei. Băsescu nu-l mai desemnează pe Ponta

Băsescu: Nu-l mai desemnez din nou premier pe Ponta ”Traian Băsescu a declarat duminică că nu-l va mai desemna din nou prim-ministru pe Victor Ponta dacă acesta vine la Cotroceni, aşa cum cere legea, pentru desemnarea şefului viitorului Guvern” (Curentul)

Băsescu forţează uşa viitoarei guvernări ”Traian Băsescu condiţionează rămânerea lui Victor Ponta în fruntea Guvernului de o nouă redesemnare în funcţia de premier, în caz contrar ameninţând cu sesizarea CCR” (Adevărul)

Hrebenciuc, implicat în scandalul Ordonanţei ASF ”Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la o emisiune tv, că premierul Victor Ponta ar fi făcut „trafic de influenţă” în cazul emiterii Ordonanţei privind Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Şeful statului a adăugat că în discutarea actului normativ ar fi implicat şi Viorel Hrebenciuc” (Puterea)

Parchetul General nu a respectat promisiunea făcută CEDO de a stabili implicarea decidenţilor politici în Revoluţia din ’89. Dosarul, mutat din nou la Parchetul Militar ”Asociaţiile de revoluţionari spun că returnarea dosarului la Parchetul Militar înseamnă un regres pentru că procurorii militari nu au nici un interes în trimiterea în judecată a vinovaţilor. În aprilie 2013 România s-a angajat că în 2014 va soluţiona dosarul, dar Parchetul General condus de Tiberiu Niţu nu a respectat acest angajament” (Gândul)

Clanul plagiatorilor a bătut palma cu „frăția” impostorilor: Cati Andronescu, Honoris Causa de Gorj ”Senator și vicepreședinte al PSD, fost ministru al Educației, fost rector al Politehnicii din București, membru în tot soiul de comitele și „comiții”, distinsa Ecaterina Andronescu a primit, de 1 Martie, un mărțișor cu totul deosebit, la care nici o altă femeie din România nu ar fi putut visa: titlul de Doctor Honoris Causa” (Curentul)

Cine ia taxa de securitate pentru firme ”Începând cu data de 16 iunie a.c., toate firmele din România vor fi obligate să ceară, contra cost, evaluarea riscului la securitatea fizică Pentru a deveni evaluator, pe lângă experienţa minimă de 3 ani în domeniu, orice persoană interesată trebuie doar să facă un curs pentru care va plăti numai 1.600 lei. Pentru fiecare dintre filialele celor aproximativ 500.000 de societăţi comerciale active din ţară, evaluatorii vor percepe cel puţin 100 de euro pentru expertizare” (Curierul naţional)

Stare de alertă în unităţile militare din Ucraina. Şeful Forţelor Navale ucrainene a trecut în subordinea autorităţilor proruse ”Ministerul Apărării din Ucraina a mobilizat rezerviştii şi a ordonat comandanţilor militari să pună în stare de alertă de luptă unităţile militare în faţa intervenţiei militare ruse în Peninsula Crimeea” (EvZ)

Criza din Ucraina. În Crimeea sunt deja 15.000 de militari ruşi și două nave, susţine un oficial ucrainean. Vezi și poziția oficială a României, exprimată de Traian Băsescu ”România nu este afectată direct de situaţia din Ucraina şi nu există riscuri imediate la adresa securităţii naţionale a ţării, este una dintre concluziile şedinţei de lucru convocate sâmbătă seara de preşedintele Traian Băsescu cu structurile de securitate naţională” (România liberă)

Cum poate Occidentul să-i determine pe ruşi altfel decât prin forţa armelor să se retragă din conflictul cu Ucraina ”Rusia este vulnerabilă. Ea se numără printre primii exportatori de petrol – locul doi la nivel mondial în 2012 – şi printre cei mai mari exportatori, iar veniturile din petrol şi din gaze naturale asigură 50% din bugetul federal. Scăderea preţului petrolului ar avea un impact semnificativ asupra forţei financiare a Moscovei. Petrolul s-ar putea ieftini dacă producţia mondială creşte. SUA poate avea un cuvânt de spus livrând mai mult, printre altele insistând pe petrolul de şist într-o industrie pe care americanii au dezvoltat-o foarte mult” (ZF)

StareaPresei.ro

6 comentarii

urbos 03-03-2014 - 08:58

Parca ar mai conta ce zice porcu asta. A mai grohait o data exact chestia asta, ca n-o sa-l puna pe Ponta prim-ministru, si-a facut-o. De parca ar fi dupa sfecla lui de lepra, nu dupa majoritatea din Parlament. Dar asa e la dementii care se viseaza dictatori. Si bineinteles, la viermii care ii mesteca fecalele.
Iar locul lor e in streang. Cu tot cu familie.

UnUL 03-03-2014 - 09:41

C u r Bubos, mai porc ca tine nu există pe acest pământ (poate doar Degețel; Bășinel e doar mârlan și b o u!) Mai folosește-ți și tu creierul ăla – dacă îl ai, lucru de care mă îndoiesc până la a mă rupe: cum poți, ca președinte, să NU PUI ca prim ministru pe cel care și-l propune o alianță care a câștigat alegerile cu 70%, datorită voturile a 4,5 milioane de c r e t i n i ca tins și absenței de la urne a 10 milioane de „blazați”? În rest, parlamentul are toate drepturile dacă se păstrează în limitele Constituției. Dacă CC va spune că e constituțional, dl Băsescu va fi obligat să accepte noul guvern – și a și spus-o; dacă nu….

digital 03-03-2014 - 15:54

dacă nu…sugy …lla!

UnUL 03-03-2014 - 23:21

Deșețel e obsedat de lins și supt – unicele posibilități pe care le mai are în domeniul performanțelor erotice.

milosu' 03-03-2014 - 15:34

Asta chiar este dilimachi…!!!Cine-l baga in seama…in afara de unii dobitoci si retardati, asa ca UnUL, de pe acest forum……..Doamne cat de prosti’este’ UnUL……..

UnUL 03-03-2014 - 23:23

Milogule, vorbești singur? La un dement ca tine, nu e de mirare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult