Acasa Revista Presei Revista presei. Băsescu o ţine danga cu regele trădator

Revista presei. Băsescu o ţine danga cu regele trădator

scris de Florin BUDESCU
13 afisari

AdevarulBăsescu îşi menţine opinia faţă de Regele Mihai: „Un şef de stat nu-şi abandonează poporul” „Preşedintele Traian Băsescu a discutat miercuri seară, la emisiunea „Naşul”, despre criza economică, modificarea Constituţiei şi reforma justiţiei”

Doar Basescu e destept (foto presidency.ro)

foto: presidency.ro

EvZ: Traian Băsescu, despre atacul la Regele Mihai: „Nu am ce să retractez” „Preşedintele Traian Băsescu a venit cu clarificări în privinţa afirmaaţiei despre Regele Mihai. Şeful statului spune că îşi menţine afirmaţia că acesta a fost slugă la ruşi şi că, prin abdicare, a făcut un act de trădare naţională. „Nu am ce să retractez”, a spus Băsescu ieri seară”

GandulDupă soluţia imorală, Băsescu descoperă soluţia toxică: UDMR. „Şantajul că vom crea instabilitate politică poate avea limite” „Limita se numeşte afectarea intereselor majorităţii. Am luat în piept lovitura deciziilor UDMR. Nu este corect ca de la intereselor unei minorităţi să sufere majoritatea”

PutereaÎn căutarea umorului pierdut. ”Academia Caţavencu” s-a rupt în trei. Război pe toate fronturile între vechii şi noii ”caţavenci’ „„Academia Caţavencu”, „Caţavencii” şi „Kamikaze” sunt astăzi trei publicaţii concurente ce au în componenţă membri ai vechii reviste care, la începutul anilor ’90, introducea în societatea românească un stil nou de gazetărie: informaţia amestecată cu umor”

CurentulCalul troian german în România „De ani de zile, marile concerne practică în România tot felul de politici anticoncurenţiale care menţin preţuri ridicate, cel mai concludent exemplu fiind piaţa carburanţilor. Rareori, Consiliul Concurenţei a fost în stare să depisteze şi să dovedească înţelegerile acestea”

Curierul nationalUn an de batjocură pentru fraierii care economisesc „Ieri, BNR a menţinut dobânda de referinţă la nivelul de 6,25%, iunie urmând să fie a douăsprezecea lună consecutivă în care aceasta se situează sub rata inflaţiei. Deponenţii s-au trezit, astfel, că valoarea banilor ţinuţi în bănci a scăzut în loc să crească. Prof. Bogdan Glăvan: Nu există stimulentul de a economisi, pentru că pierzi bani”

Romania liberaMacroeconomie. Consumul a scăzut, populaţia economiseşte şi investeşte speculativ. De ce se poticneste economia „Economistul Bogdan Glăvan consideră că „încetinirea creşterii economice în trimestru doi era de aşteptat” de vreme ce contextul intern nu s-a îmbunătăţit aproape deloc”

ZFLactalis începe să închidă din fabricile LaDorna şi mută echipamentele în Polonia „După trei ani de tăcere, francezii de la Lactalis închid o fabrică de brânzeturi şi mai multe puncte de colectare a laptelui ale LaDorna. Gigantul Lactalis, care a plătit 70-90 mil. euro în 2008 pentru afacerea LaDorna, a închis o fabrică de brânzeturi, mai multe centre de colectare a laptelui şi depozite alimentare, echipamentele fiind mutate într-o unitate deţinută de francezi în Polonia”

Fin.roParlamentul grec a votat austeritatea. Romania a trecut pe langa o noua criza majora „Al doilea program de rigoare preconizeaza o reducere a cheltuielilor cu 28 mld. euro si realizarea a 50 mld. euro din privatizari in urmatorii trei-patru ani.  Noile masuri au fost aprobate cu 151 de voturi din 300 de deputati prezenti”

BursaPlanul de austeritate, adoptat de Atena „Pe străzile capitalei elene au continuat manifestaţiile violente. „Dizolvaţi Parlamentul!”, strigau protestatarii furioşi”
StareaPresei.ro

1 comentariu

YAAKOV 30-06-2011 - 18:49

Sunt amandoi din aceeasi categorie. S-au dat de partea celor mai puternici, Regele le-a facut jocul rusilor, iar Basescu este cu „Axa”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult