Acasa Revista Presei Revista presei. Băsescu: Ponta? “Miau!” / Ponta: Zgârii rău

Revista presei. Băsescu: Ponta? “Miau!” / Ponta: Zgârii rău

scris de Florin BUDESCU
303 Afisari

Ultimele declaraţii ale lui Traian Băsescu la adresa premierului au şocat o ţară întreagă şi scad şansele date lui Ponta pentru o nouă nominalizare la Palatul Victoria.

Revista presei. Băsescu: Ponta? “Miau!” / Ponta: Zgârii rău

Gândul: Traian Băsescu: Victor Ponta este bolnav ”Atac dur în această seară al preşedintelui Traian Băsescu la adresa lui Victor Ponta. Şeful statului a afirmat că premierul este “un mitoman, e bolnav”, un om care atunci când vine la Cotroceni se comportă ca un “pisicuţ”, iar apoi iese şi minte în declaraţiile publice. În aceste condiţii şansele date lui Ponta pentru o nouă nominalizare la Palatul Victoria au fost extrem de reduse, şeful statului făcând un profil al politicianului pe mâna căruia va da guvernarea după 9 decembrie”

Adevărul: Traian Băsescu: Așa cum Antonescu este bolnav de somn, așa Ponta este mitoman, bolnav de minciună ”Ponta este mitoman. Minte de pe o zi pe alta. Nu vreau să spun ce a făcut el la Prietenii coeziunii. La suspendare, când am înțeles că era nevoie de suspendarea președintelui ca să își acopere el problema plagiatului care făcea furori în presa internațională. Atunci mi-am dat seama că este un om prea mic pentru funcția pe care o are. Și acum este un om șantajat. Dacă nu face ce i se spune îi trântește Voiculescu un scandal cu plagiatul de nu se vede. Iar eu nu vreau un astfel de om. Nu vreau”

Puterea: Reacţia lui Ponta: Pisica blândă zgârie rău ”Pisica blândă zgârie rău. Ştiu. Traian Băsescu s-a dus la B1 şi m-a făcut în toate felurile. Ce să fac eu? (…) Mă amuză domnul Băsescu. E clar că simte că mai e puţin până pe 9 decembrie şi – cum să vă spun, de ce zic că mă amuză? – pe mine în fiecare seară mă înjură Dan Diaconescu. Acum mă înjură şi Traian Băsescu. Înseamnă că fac ce trebuie pentru România. Dacă mă înjură şi Băsescu, şi Dan Diaconescu, e foarte bine”

Curentul: Ecaterina Andronescu, somată să-i retragă lui Ponta titlul de „Dottore prin „Copy-paste” ”Un grup compus din profesori universitari, cercetători dar și membrii ai societății civile i-au trimis ministrului Educației Ecaterina Andronescu, o scrisoare deschisă prin intermediul căreia i-au cerut să-i retragă actualului premier titlul de doctor în drept”

EvZ: Sondaj IRES: Românilor nu le pasă de campania electorală ”Românii nu sunt interesaţi de campania electorală şi nu-şi cunosc decât în mică măsură candidaţii din colegiile în care locuiesc, relevă un studiu sociologic realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES)”

Bursa: Agenţiile de publicitate au primit un şut de la Dan Voiculescu ”O ciudată problemă morală mi-a răsărit brusc, ieri, odată ce Guvernul Ponta a aprobat modificări ale Legii Audiovizualului, prin Ordonanţă de Urgenţă, modificări prin care televiziunile şi radiourile sunt eliberate din sclavia în care le ţineau agenţiile de publicitate. Măsura este dreaptă, o aplaud cu bucurie şi admiraţie. Problema mea morală constă în fraptul că modificările pe care le aplaud se pare că vor fi fost iniţiate de Dan Voiculescu. În opinia mea, Dan Voicules-cu nu este capabil să gândeas-că nici normal, nici pe un nivel minim de pertinenţă”

Cronica română: Licitaţie trucată la CNADNR “Consiliul Concurenţei a sancţionat cinci firme cu o amendă în valoare totală de 3 milioane de lei, pentru trucarea unei licitaţii organizată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) privind un contract de lucrări de marcaje rutiere, a anunţat instituţia”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS