Acasa Revista Presei Revista presei. Băsescu trimite toată presiunea pe Guvern

Revista presei. Băsescu trimite toată presiunea pe Guvern

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, la Predeal, că în ceea ce priveşte grijile noului an acestea nu mai sunt la el, ci la Guvern şi la majoritatea parlamentară.

Bursa: Băsescu: “Grijile nu mai sunt la mine, sunt la Guvern, la marea majoritate parlamentară” ”Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, la Predeal, că în ceea ce priveşte grijile noului an acestea nu mai sunt la el, ci la Guvern şi la majoritatea parlamentară, precizând că, dacă se uită la programul de guvernare al USL, va fi un an formidabil”

Cronica română: Băsescu compară noul Guvern Ponta cu Moş Crăciun ”Preşedintele Traian Băsescu, aflat în vacanţa la Predeal, a declarat jurnaliştilor că nu are nici un fel de griji şi că îşi doreşte ca noul Guvern să realizeze promisiunile făcute electoratului”

Gândul: Cum şi-a aranjat Victor Ponta organigrama guvernului ”Premierul Victor Ponta şi-a trecut în subordine directă, prin Ordonanţa de Urgenţă privind reorganizarea Guvernului, DGIPI (fostul serviciu secret “Doi şi-un sfert”), Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, dar şi alte instituţii care se aflau în Cabinetul Ponta I în coordonarea altor ministere”

EvZ: Adriana Săftoiu, exclusă din PNL: “E mai rău ca în Partidul Comunist” ”Fostul deputat Adriana Săftoiu a fost exclusă din PNL, în urma unei decizii luate de Delegaţia Permanentă a filialei judeţene Prahova a partidului din care Săftoiu făcea parte”

Puterea: Cristian Preda acuză ARD că face opoziţie de catifea ”Audierile candidaţilor la posturile de miniştri s-au derulat într-o linişte deplină. Caut de 24 de ore o întrebare dificilă formulată de reprezentanţii ARD şi nu găsesc nimic. Opoziţie de catifea”

Adevărul: PSD – PNL: paritate, paritate, da’ brânza-i pe bani ”Noua schemă a Guvernului întăreşte forţa premierului Ponta şi a ministerelor conduse de social-democraţi în dauna celor conduse de liberali”

ZF: Tăriceanu versus Ponta: Ce autostrăzi promitea Tăriceanu în programul de guvernare din 2005 şi ce şosele vrea Ponta să facă acum ”Schimbările de guverne şi de putere politică îşi pun de cele mai multe ori amprenta şi asupra proiectelor de infrastructură pe care statul le are în derulare sau pe care intenţionează să le realizeze”

Curentul: Scenariul grupării Iliescu pentru lovitura de stat din decembrie 89 prevedea și trupe sovietice ”Scenariul făcut de gruparea Iliescu-Militaru-Brucan pentru lovitura de stat din decembrie 1989 presupunea şi o posibilă intervenţie militară sovietică. Asta în cazul în care Securitatea l-ar fi susţinut pe Nicolae Ceauşescu şi ar fi ripostat”

Curierul naţional: Reduceri de milioane la vilele de lux ”Ca în fiecare an, în 2012, cele mai spectaculoase reduceri de preţ au avut loc în cazul celor mai scumpe proprietăţi cu destinaţie rezidenţială. În zona Capitalei, cea mai mare ieftinire a fost de două milioane de euro şi a avut loc în cazul unei vile cu 20 de camere din Siseşti”

StareaPresei.ro

9 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-12-2012 - 15:39

GRIJILE ROMANIEI nu au fost obiectul preocuparilor acestei KANALII ! IMBOGATIREA personala si a familiei precum si a oranjgutanilor , a fost preocuparea acestui BLESTEM NATIONAL ! Brînza dulce mult aduce
12 iulie 2011
Mircea Dinescu

Abia ce se oglindi narcisiacul nostru preşedinte în apele istoriei, trecînd Prutul de mînuţă cu Hitler în pas de deux, că pofta de brînză de vaci a lui Benjamin Netanyahu îl salvă de la dezastru, scoţîndu-l nu doar din ghearele lui Medvedev, ci şi din rahat.

Norocul chior îi tutelează în continuare existenţa lui Traian Băsescu, fiindcă normal era ca premierul israelian să-l exoflisească pe corijent din lumea bună a politichiei, trimiţîndu-l să facă pluta pe Marea Moartă, nicidecum să execute un focos bruderşaft la Cotroceni cu o cupă de zer.

Să-şi fi amintit dom’ Netanyahu că oltenii sînt un soi de secui ai evreilor, fiindcă acu’ două mii de ani legiunea iudaica a lui Traian a campat pe malul Jiului, cerînd pămînt, apă şi brînzică de vaci? Sau faptul că, trăind noi din acelaşi humus datorită lui Ceauşescu, care a exportat la Tel-Aviv nu doar evrei, ci şi cernoziom mioritic, cărat cu avioanele în saci sigilaţi, pentru plantaţiile de avocado, Benjamin Netanyahu s-a simţit obligat să devină avocatul diavolului, strîngîndu-l la piept pe adoratorul lui Hitler şi băgîndu-i Israelul în traistă prin afirmaţia că „În Israel sînt două categorii de oameni: unii care sînt români şi au rude în România şi alţii care sînt prietenii României“.

O mai faină definiţie a poporului ales nici că se putea, cu atît mai mult cu cît protocroniştii noştri verzi susţin de multă vreme că Iisus era un pic român şi că nişte indivizi dubioşi l-au cam răstignit pre dînsul. Numai că nu ne-am dumirit dacă de dragul brînzei de vaci sau de sila faţă de urmaşii lui Yasser Arafat a ascuns domnul Netanyahu în mînecă milioane de israelieni care vorbesc ruseşte, ai căror bunici fost-au siliţi să-şi sape singuri mormîntul înainte de a li se trage un glonţ în cap, pe vremea cînd, complexat de amiralul de apă dulce Horthy, mareşalul Antonescu se visa şi el comandant pe nava „Biruinţa“. Cam asa’h !

Jancsi 25-12-2012 - 00:04

Frumoas inadire de ticaloase clisee anteniste si de stupiditati cu pretentie de eruditie ! Basca niste fraze fara cap. fara coada si fara logica.

urbos 25-12-2012 - 02:00

Ba schizofrenicule scrii sub sapte nickuri si umpli forumul cu cacat basist. Inghite-ti cacatii si omoara-te!

IMGB 26-12-2012 - 04:17

Tot prost ai ramas ba eununcule !

Jancsi 26-12-2012 - 12:50

Asa cum scriam (dar mi s-a sters postarea), nu scriu decat sub 2 nick-uri; in ceea ce priveste excrementele cu care iti impanezi postarea, este ridicol ca unul ca tine, care se scalda fara incetare in laturi si fecale, sa vorbeasca de asa ceva. Dar, reprezentant tipic al subculturii USL-ase, esti incapabil sa depasesti acest nivel de exprimare mitocanesc, trivial si dezgustator.

ValVerde 24-12-2012 - 16:09

„Băsescu trimite toată presiunea pe Guvern”

===

Cum se poate trimite presiunea?
Si daca a trimis-o, a ajuns la destinatar sau e inca pe drum?

BULA 25-12-2012 - 05:36

Chiar asa de proasta esti, sa nu-ti dai seama cum a facut Basescu ?
Si-a bagat in fund un furtun lung de tot, iar capatul celalalt l-a dus la cabinetul lui Ponta.

LICA 25-12-2012 - 19:07

MAGISTRATII O CATEGORIE PRIVILEGIATA DE PUTEREA PDL. Şi doar pentru că titulatura avută în câmpul muncii se transformă într-un privilegiu la vârsta pensionării, magistraţii şi alte categorii de salariaţi cărora li se calculează pensia după legi speciale au venituri substanţiale.„La Iaşi, cea mai mare pensie care se acordă pentru sectorul de stat este de 5.829 de lei, fiind încasată de un profesor nevăzător. Sunt cinci pensii de peste 5.000 de lei înregistrate în judeţ. Cea mai mare pensie plătită la Iaşi este de 20.927 de lei, încasată de un magistrat pe baza legilor speciale”, ne-a declarat Isabela Grigorovschi, purtătorul de cuvânt al CJP Iaşi iar la Barlad sunt 2 fosti magistrati cu pensii de 13.234 si 12.430 de lei . Asta înseamnă un venit lunar de 26 de ori mai mare decât leafa minimă a unui absolvent de studii superioare şi de 60 de ori mai mare decât pensia minimă garantată. Înseamnă 5.000 de euro, bani cu care poţi să cumperi în fiecare lună o maşină bună la mâna a doua .

remi 26-12-2012 - 00:15

In Arges cea mai mare pensie o are tot un fost magistrat-32 000 lei !!!!7 000 euro pe luna !Asta- i Romania….La multi ani si craciun fericit tuturor forumistilor !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult