Acasa Revista Presei Revista presei. Băsescu vrea să interzică membrii Jobbik

Revista presei. Băsescu vrea să interzică membrii Jobbik

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Traian Băsescu vrea să îi interzică pe extremiştii maghiari din Jobbik pe teritoriul României: „Nu văd de ce ne-ar fi ruşine să-i dăm afară” „Preşedintele român, Traian Băsescu, a informat, marţi, la Palatul Cotroceni, că va cere interzicerea pe teritoriul României a membrilor partidului de extremă dreapta din Ungaria Jobbik, pentru „comportamentul lor de la Târgu Mureş”” (Gândul)

"Voinţa îşi croieşte drum!" - motto-ul Taberei EMI din Harghita. Liderul Jobbik va ţine o prelegere

"Voinţa îşi croieşte drum!" - motto-ul Taberei EMI din Harghita. Liderul Jobbik a ţinut o prelegere

Garda de la Cotroceni pleacă, dar nu se predă! „Situatie fara precedent in Romania zilelor noastre, unde toate schimbarile, fie ele impuse de lege sau simple epurari politice, au loc cu deja traditionalul dat la gioale mioritic. Iata insa ca una dintre structurile de elita din sistem este pe cale sa dea nastere unui precedent de normalitate, in care, odata cu schimbarea sefului unei institutii, si echipa acestuia paraseste barca puterii impreuna cu el” (Naţional)

Gică Popescu le-a închis gura la toți și i-a lăsat fără „obiectul muncii”: refuză să fie grațiat „Nu am nevoie de așa ceva în momentul ăsta. Am primit o pedeapsă, o voi ispăși, respect legea și nu mă gândesc acum la așa ceva” (Curentul)

Băsescu: Astăzi, majoritatea, în mod deosebit PSD-ul, a protejat anchetarea unui act de corupție la nivel guvernamental „Majoritatea a refuzat din nou să lase justiția liberă, în condițiile în care Parlamentul este acuzat în raportul UE pentru cele 28 de state ca fiind o instituție care blochează independența Justiției” (EvZ)

Tupeu: Deputaţii îl scapă pe Chiţoiu de urmărirea penală! „Camera Deputaţilor a respins, marţi, prin vot secret, cererea privind încuviinţarea urmăririi penale a lui Daniel Chiţoiu. Conform unor surse parlamentare, au votat împotriva solicitării de începere a urmării penale 248 de deputaţi, iar în favoarea cererii s-au înregistrat 108 voturi. De asemenea, trei voturi au fost anulate” (Cronica română)

Încă o specie în politichia românească: naivul cu Harvard (editorial de Adrian Panaite) ” Cu un doctorat la Harvard în taxare, noul ministru de Finanţe crede că suntem mai degrabă subiecte ale impunerii înainte de a fi persoane sau agenţi economici în stare liberă. Ne merge rău sau bine, să plătim taxele, ca prima îndatorire! Nu trimiţându-se potera după noi, Slavă Domnului!, ci prin conformare voluntară” (Curierul naţional)

Tőkés, lász’ló jos, că măcăne ruseşte! „Europarlamentarul român de origine maghiară László Tökés compară marşul de la Târgu-Mureş, în care s-a cerut autonomia Ţinutului Secuiesc, cu situaţia din Crimeea. Specialiştii în securitate contactaţi de „Adevărul“ spun că această comparaţie nu este deloc întâmplătoare” (Adevărul)

„Ştiu că voi, la România liberă, aveţi temă să călcaţi în picioare CNADNR” – strategia de comunicare a Companiei de Drumuri „În loc de informaţii complete şi corecte, oferite cu amabilitate şi profesionalism, şeful serviciului de comunicare al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Raluca Şandru, preferă să se certe cu ziariştii care-i pun întrebări de serviciu şi să-i acuze de interese ascunse” (România liberă)

Isterie şi corupţie la ANSVSA, autoritate fără credibilitate „În prezent, preşedintele ANSVSA este Vladimir Mănăstireanu, cel care l-a înlocuit la şefia instituţiei pe Mihai Ţurcanu, după ce acesta din urmă a gestionat deficitar, în primăvara anului trecut, scandalul laptelui toxic. Mănăstireanu a fost cel care a pus punct întregii isterii pe tema laptelui contaminat” (Puterea)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult