Acasa Revista Presei Revista presei. Basham, omul anti-anticorupţie de la New York Times

Revista presei. Basham, omul anti-anticorupţie de la New York Times

scris de Florin BUDESCU
14 afisari

Basham, Patrick Basham, editorialist Op-ed la New York Times, îi ia apărarea lui Dan Adamescu, patronul României libere, spunând că acesta este „aparent persecutat politic”.

Patrick BashamÎn acelaşi snop, îl apără şi pe Adrian Sârbu, criticând anchetele anticorupţie din România. HotNews aminteşte că anterior îi luase apărarea lui Victor Ponta. Op-ed la NY Times înseamnă că redacţia se distanţează de punctul de vedere al autorului, dacă este cazul.

Da, corect, dar există o limită a Op-ed-ului ăstuia. Dacă Basham spune că Putin e bun şi frumos şi America a Satana, iar Coreea de Nord este farul călăuzitor al umanităţii, atunci NY Times ar trebui să-l licenţieze.

Victor Ponta a semnat angajamentul cu SIE în august 1998 şi pe acest subiect dosarul va fi detonat în curând – aceasta înseamnând că datele dosarului vor fi publicate, susţine Comisarul.

Senatorii sunt buni prieteni cu Victor Ponta: Gândul informează că aceştia au respins un proiect de lege care introducea plagiatul în Codul Penal.

Când cumperi un produs prin teleshopping să fii cu ochii-n patru, relevă informaţiile furnizate de Realitatea.net.

Mai multe firme vând produse mai proaste decât în campaniile zgomotoase de promovare şi se ţin de deturnări de fonduri. Banii intrau în firmă pe-o parte şi erau scoşi de la bancomate pe partea ailaltă.

Nu numai la Petrolul se făceau manţocării cu banii, ci şi la ardelenii cinstiţi de la CFR Cluj, explică GSP. Banii intrau în club pe-o parte, apoi erau sifonaţi într-o fundaţie. Jucătorii semnau că primesc mai puţini bani, apoi primeau restul banilor donaţii prin fundaţie.

Silvian Ciupercă, preşedintele CJ Ialomiţa, are necazuri cu DNA, aşa că şi-a chemat doi prieteni buni să-l ajute. Necazurile sunt cu nişte bani de la Spitalul Judeţean din Slobozia.

Martorii sunt fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, conform Curierului naţional, şi actualul, Nicu Bănicioiu, explică şi Ştiri pe surse. Noi ştim că aceşştia sunt două mari caractere.

Alina Gorghiu e legată serios de tot de eminenţa cenuşie PNL, Mihail Vlasov, afirmă Naţional. Curentul arată că Alinuţa şi-a numit fostul iubit, pe Mihai Voicu, în Grupul de lucru pentru votul prin corespondenţă din PNL. Există un banc care îi place mult lui Gorghiu:

Alinuţa a primit de ziua ei o bicicletă şi se plimbă în jurul blocului. Mămica ei o admiră de la balcon:
– Uite, mami, fără-o mană!!
După încă o tură:
– Uite, mami, fără mâini!!!
După încă o tură:
– Uife, mami, fălă dinfi…!

Klaus Iohannis este sănătos tun, arată primul examen medical pe care l-a făcut acesta ca şef de stat, despre care a aflat România liberă. Ok, sănătos, e bine, dar să facă treabă. Mai vorbim.

Tarom are cea mai mare fluctuaţie din România la capitolul consiliu de administraţie, explică Bursa. Ceaţa e pe toate fronturile. Membrii tuturor CA-urilor foste îl contestă pe Christian Heinzmann, despre care spun că nu e bun. Heanzmann spune că e bun şi-i contestă pe ei, spunând prin vectorii săi că ăştia sunt mafioţi români şi nimeni nu mai pricepe nimic. Blăblăneală tipic pesedistă.

Veteranii CIA susţin că asasinatul lui Putin a fost o lucrătură profesionistă, inspirată, dacă nu cumva chiar explicit ordonată de preşedintele rus Vladimir Putin, arată Ziare.com, citând Newsweek.

Bine de ştiut: la „ei”, Hillary Clinton e în mijlocul unui scandal, pentru că a încălcat legea americană: a folosit în interes de serviciu un email personal, explică EvZ. Oamenii aceştia chiar trăiesc în altă lume.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult