Acasa Revista Presei Revista Presei. BEC dă cu maiul în MAE

Revista Presei. BEC dă cu maiul în MAE

scris de Florin BUDESCU
9 afisari

BEC (Biroul Electoral Central) a răspuns la solicitările MAE, conform Adevărul. MAE a cerut tot felul de lucruri fistichii şi, aşa cum vom vedea într-o postare viitoare, cel puţin unul care favorizează frauda electorală. Ei bine, BEC a respins aberaţiile propuse de Aburel Meleşcanu.

Revista Presei. BEC dă cu maiul în MAE

Revista Presei. BEC dă cu maiul în MAE

Diaspora se organizează exemplar ca să meargă la vot, explică Curentul. De exemplu, studenţii români din Olanda se grupează câte 4-5, în autoturisme cu care să ajungă la puţinele secţii de votare existente în această ţară, împărţindu-şi costul carburantului.

Liviu Dragnea se miră retoric, iar Curierul naţional notează această întrebare: de ce să nu poată Biserica Ortodoxă Română (BOR) să-l susţină pe Ponta? E simplu. Biserica Creştină poate susţine politicieni, prin tradiţia sa, la catolici, evanghelişti, luterani sau anglicani. Ea e puternic implicată în comunităţile locale, inclusiv în politică, în care are un rol activ. Tradiţional, BOR, ca şi toate bisericile ortodoxe, în general, a preferat să afirme că nu se bagă în politică şi să facă exact aceasta, fiind cu puternicii zilei în permanenţă. Esenţa este însă că, în momente critice, Biserica poate avea un rol pozitiv. Solidarnosc a fost sprijinit puternic de Biserica Catolică din Polonia. A fi de partea unor puşcăriabili denotă gradul de corupţie al BOR şi ipocrizia prelaţilor.

Forza Rossa, proiectul lui Bazac şi Victor Ponta, a picat înainte de alegeri, notează România liberă. Conform sursei citate, dacă Ponta iese preşedinte, Forza Rossa va alerga în Formula 1, cu rablele unei echipe puse pe butuci de groparul competiţiei, team-managerul Călin Colesnic aka Colin Coles, care a reuşit performanţa să nu facă praf doar o singură echipă: Force India.

Cine se află în spatele unora dintre cele mai citite publicaţii electronice – ne spune câte ceva pe acest subiect EvZ. Analiza este bună, dar nu ţine cont de cel mai mare jucător de pe piaţă, mall-ul de firme care gestionează şi administrează 60-70% din traficul de Internet de pe .ro, prin website-urile din grupul NCH, controlat de Siminel Andrei.

Victor Ponta este acuzat că face presiuni în Dosarul EADS, arată Naţional. Ludovic Orban susţine că Victor Ponta ar fi făcut presiuni asupra procurorilor care se ocupă de Dosarul EADS şi a numit noul USL Uniunea Şpăgarilor Liberi.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult