Acasa Revista Presei Revista presei.Bijboacă şi Mihalache sunt prea volubili

Revista presei.Bijboacă şi Mihalache sunt prea volubili

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Bijboacă şi Mihalache sunt prea volubili, acuză Contrainformaţiile, care-i spun lui Klaus Iohannis că oamenii săi de încredere se sifonează într-un mod inadmisibil, conform Naţional.

consilieri prezidentiali si atanasiuIon Iliescu a recunoscut pentru Der Spiegel că a pus la dispoziţia CIA un sediu în România, în care nu ştia ce se întâmplă, consemnează HotNews.

Procurorii DNA cer pedeapsă cu executare pentru Liviu Dragnea în Dosarul Referendumului, aratăMediafax. Au trecut doi ani şi jumătate de atunci…

Direcţia Naţională Anticorupţie susţine că Dragnea şi cu Ponta (care se cerea martor în acest proces) s-au înţeles ce declaraţii să dea procurorilor, conform Realitatea.

Adrian Sârbu a fost surprins făcându-şi arestul preventiv prin Bucale, mergând spre dentist, cu poliţistul, respectuos, la doi metri-n spate. Imaginile nu erau credibile (puteau fi făcute oricând), iar prezentarea ştirii era tabloidă-n draci, aşa că n-am dat.

Ei bine, e adevărat şi Mache scrie pentru Bursa că apar victime în rândul Poliţiei pentru faptul că un arestat preventiv  bate Bucureştiul.

EvZ relevă faptul că Adrian Sârbu nu este la prima evadare in puşcărie cu ausvais de la gardienii săi, ci a mai avut liber din puşcărie şi de ziua lui.

Noi zicem aşa: Sfinţii Constantin şi Elena sunt pe 21 mai. Ce-ar fi să-i dăm drumul atunci Elenei Udrea din puşcărie, să-şi cumpere nişte genţoaie de 50 de mii de coco, să se relaxeze pe High Heels Café şi să mănânce stridii în lapte de crocodil neînţărcat la Mediterranean Restaurant?

Mircea Dogaru a primit de la Ponta mulţumiri pentru tot ce a făcut în toţi aceşti ani: au reapărut super-pensionarii cu pensii fantasmagorice, conform unui proiect de lege aprobat ieri de Guvern, scrieRomânia liberă.

Rose Gottemoeller, subsecretar de stat SUA, susţine, citată de Adevărul, că ameninţarea Rusiei, că va muta arme nucleare în Crimeea, este un afront la adresa securităţii şi stabilităţii Europei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult