Acasa Revista Presei Revista presei. Blaga, Guşă şi Rareş, daţi în gât la DNA

Revista presei. Blaga, Guşă şi Rareş, daţi în gât la DNA

scris de Florin BUDESCU
14 afisari

Vasile Blaga, Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan au fost daţi în gât de Călin Mitică, omul care şi-a început afacerile vânzând fier vechi şi-acum spune totul procurorilor DNA. Este susţinerea ziarului Naţional.

Vasile Blaga.

Vasile Blaga.

Unul din doi şefi de consilii judeţene ai PSD au probleme cu legea, dar conducerea partidului îi ţine-n continuare în şei, pentru că „nu avem ce face, aşa vrea populaţia”, explică Gândul.
Este o atitudine de o mare ipocrizie să procedezi astfel. Întâi ai creat în ţară electorate captive, iar acum spui că aşa vrea electoratul. Şi dacă electoratul din Vaslui vrea să îi voteze pe violatorii aceia, ce face PSD, îi cooptează în partid şi îi trimite la primării şi la CJ? Că doar România e violată de PSD de 25 de ani.
Guvernul României foloseşte sistemul de operare Windows piratat, susţine HotInfo. În timpul unei prezentări, pe plasma Executivului a apărut: „Windows is not genuine”.
Traian Băsescu a anunţat că se va înscrie din toamnă în PMP, informează România liberă. După ce, în perioada cât era arestată Elena Udrea, fostul preşedinte a strigat ca din gură de şarpe că aceasta ar trebui judecată în libertate, acesta aruncă asupra partidului pe care l-a creat umbra acestei isprăvi şi luminile mandatului său de excepţie de la Cotroceni.
9.000 de militari ai Federaţiei Ruse se află, conform Ucrainei, în această ţară şi Moscova continuă să trimită noi trupe, conform ziarului Adevărul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS