Revista presei. Blaga şi Ungureanu vor să ARDă USL | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Blaga şi Ungureanu vor să ARDă USL

Revista presei. Blaga şi Ungureanu vor să ARDă USL

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Presaţi de termenele legale, PDL, PNŢCD şi Forţa Civică au parafat şi înregistrat la Biroul Electoral Central Alianţa România Dreaptă (ARD), însă negocierile pentru protocolul extins şi stabilirea candidaturilor la parlamentare continuă.

Gândul: Cum vor Blaga şi Ungureanu să ARDă USL “Presaţi de termenele legale, PDL, PNŢCD şi Forţa Civică au parafat şi înregistrat la Biroul Electoral Central Alianţa România Dreaptă (ARD), însă negocierile pentru protocolul extins şi stabilirea candidaturilor la parlamentare continuă. Potrivit unor surse democrat-liberale, proporţia candidaturilor va fi de 7 la 2 sau 7 la 3, partea leului fiind adjudecată de PDL”

Puterea: Dreapta se lustrează pentru alegeri “Printre criteriile de integritate pe care trebuie să le îndeplinească viitorii candidaţi la parlamentare ai Alianţei România Dreaptă se numără un cazier fără condamnări penale, să nu aibă incompatibilităţi, să nu fi fost mare comunist, să nu fi fost securist sau să nu fi trecut de la o formaţiune la alta în cadrul Alianţei”

România liberă: Interviu cu preşedintele Partidului Forţa Civică. Mihai Răzvan Ungureanu: “Traseismul este o temă falsă” “Uşile Partidului Forţa Civică rămân deschise şi pentru alţi politicieni care vin din alte partide, fiindcă potrivit lui Mihai Răzvan Ungureanu formaţiunea sa are nevoie de astfel de oameni cu experienţă”

Curentul: Ponta și Antonescu pregătesc marșul huiduielilor pentru Merkel și Barroso “În timp ce Victor Ponta se angajează astăzi la Bruxelles, în fața președintelui Comisiei Europene, să ducă la bun sfârșit îndeplinirea celor 11 puncte de pe lista dictată în vară de Jose Manuel Barroso, colegii săi de partid și alianță pregătesc un marș anti-european, al huiduielilor, cu care să-i întâmpine pe liderii Europei reuniți la București în a doua parte a lunii pentru Congresul Partidului Popular European”

EvZ: Miracolul de la Ciuperceni! Dragnea a înviat morții la referendum ”Revoltă împotriva fraudelor: peste 170 de persoane s-au trezit semnate în fals pe listele electorale. Chiar şi răposaţii, vreo 30. «M-am crucit când am văzut că tata şi cu mama s-au sculat din groapă!»”

eNaţional: Nastase: Grupul de la Cluj lucreaza pentru Basescu “Din ”cantonament”, fostul premier Adrian Nastase nu numai ca urmareste cu atentie tot ce misca in PSD, ba chiar isi pune colegii la punct, atunci cand acestia o iau pe aratura”

Bursa: OPSPI:”Privatizarea Oltchim, periclitată de un proces deschis de Dan Diaconescu” ”Dan Diaconescu a atacat în instanţă hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor Oltchim privind actualizarea creanţei AVAS cu dobânzile aferente, la data valorificării acesteia”

Curierul naţional: Luni se limpezesc apele la Oltchim “Ministru delegat pentru dialog social, Liviu Marian Pop, a anunţat ieri că va face tot ce-i stă în putere pentru normala funcţionare a combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea şi că unele probleme vor fi rezolvate luni”

ZF: Economia stă pe o piramidă inversată: 3,1 milioane de salariaţi din privat susţin 15 milioane de bugetari, copii, pensionari şi asistaţi social “5,3 milioane de pensionari, 4 milioane de copii şi adolescenţi sub 18 ani, 1,2 milioane de bugetari, 400.000 de angajaţi din companiile de stat şi sunt susţinuţi din contribuţiile, taxele şi impozitele plătite de cei 3,1 milioane de angajaţi rămaşi în mediul privat. La aceştia se adaugă cei 3-4 milioane de români care practic nu se regăsesc în nicio statistică, muncind fie la negru, fie în agricultura de subzistenţă. Unde se duce România cu acest model?”

Adevărul: Unioniştii au ieşit în stradă. „Vin fasciştii“, au strigat ruşii “Cu drapele tricolore şi scandând mesaje de unire cu România, peste o mie de persoane au mărşăluit paşnic în capitala Republicii Moldova”

SareaPresei.ro

1 comentariu

Lupu Ardelean 17-09-2012 - 08:01

Vorbeati de unul singur domnu urbos? Nu va supara sa ma alatur unui dialog, ar fi mai sanatos decit sa monologati…….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult