Acasa Revista Presei Revista presei. Blonda, chiorul şi piticul – o prostie

Revista presei. Blonda, chiorul şi piticul – o prostie

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Adevarul: Am vizionat spectacolul „Blonda, chiorul şi piticul“/ Concluzie: Prostie fără cenzură „Producţia submediocră „Blonda, chiorul şi piticul“ mizează pe umor grosolan şi pe o interpretare demnă de brigada de amatori. Deşi spectacolul e departe de cerinţele unui actartistic, la reprezentaţia de sâmbătă, din Clubul La Scena, spectatorii au fost mai mulţi ca de obicei, iar biletul, mai scump” 

foto adevarul.ro

Curentul: Geoană şi Năstase se bat pe simpatia Moscovei „Obişnuit să profite de orice situaţie care l-ar putea face din nou „number one“ în faţa unor potenţiali susţinători externi, Mircea Geoană a găsit de cuviinţă că este bine să mergi şi spre Răsărit atunci când interesul politic

EvZCristoiu: „De 20 de ani, Vadim intimidează justiţia” „De peste 2 ani, Ion Cristoiu duce o luptă continuă în instanţă cu liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. „Tribunul” l-a acuzat pe jurnalist că a fost colaborator al Securităţii sub numele de „Coroiu” şi a fost chemat la judecată pentru calomnie”

PutereaFirma finului lui Gheorghe Falcă a încasat de la Consiliul Judeţean Arad contracte pe bandă rulantă „Palcu Impex SRL, firma care îl are ca asociat şi administrator pe Ovidiu Palcu, va încasa de la bugetul Consiliului Judeţean Arad peste 564.000 de lei fără TVA pentru lucrări de întreţinere a drumurilor pietruite din judeţul Arad”

Romania liberaTare ca fierul, iute ca Oţelu‘! Gabriela Lupu – „Singurul motiv de tristeţe este că nu am încă fular cu Oţelul, aşa cum am cu prima mea echipă de suflet, Liverpool. Acum câteva luni, când am făcut vizita anuală la casa părintească, m-am dus la stadion să-mi cumpăr fular. Dar, stupoare, nu exista un magazin cu suveniruri. Mi s-a spus: „Domne, dar noi suntem echipă mică, de unde să avem noi fulare?” La meciul cu Poli am văzut însă mii şi mii de fulare roşii-alb-albastre şi mi-a venit inima la loc. Aşa că spun într-un glas cu toţi marii gălăţeni, cu Alexandru Ioan Cuza, care a fost pârcălab de Galaţi, cu Fănuş Neagu, care a făcut liceul la Galaţi, cu Victor Ioan Frunză, care a fost regizor la Galaţi, cu actorul Marius Manole, care are o mătuşă la Galaţi (pe care n-a mai vizitat-o de când era mic), şi cu George Coşbuc, care nu a fost niciodată la Galaţi, dar nimeni nu-i perfect, cu toţi aceştia împreună strig: „Noi vrem fular!””

Curierul nationalCine mai intră în Prima Casă? „FNGCIMM: 11 bănci vor să participe la program, acestea reprezentând 80% din portofoliul de garanţii. Băncile pot trimite BNR noile norme de creditare pentru Prima Casă fără Protocolul-cadru. Schnecker: Băncile vor fi acum mult mai dure în selecţia clienţilor, pentru că statul nu mai acoperă 100% garanţia”

ZFŢiriac face un turn de birouri la capătul noului bulevard Uranus „Miliardarul Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România, care controlează un business de aproape un miliard de euro anual în imobiliare, auto şi servicii financiare, va demara în perioada imediat următoare construcţia unei clădiri de birouri în Piaţa Victoriei din Capitală, considerată punctul zero al investiţiilor în centre de afaceri”

BursaCătălin Chelu a dat mai departe 9,98% din VES Sighişoara „După ce a achiziţionat 22,9% din Ves Sighişoara, firma Debrocons Galaţi, deţinută de Cătălin Chelu, a anunţat, după doar două zile, că şi-a redus participaţia la 16,6%, împreună cu societatea Goras Consulting SA, cu care acţionează concertat”

Fin.roAdrian Vasilescu: Banca Nationala prefera un european la conducerea FMI „Sigur ca pentru Banca Nationala nu este indiferent cine va fi noul sef al FMI. Sper sa fie un european, dar ceea ce vreau sa precizez este ca acordul nostru cu UE, Banca Mondiala si FMI nu este un acord cu persoane, ci un acord cu o institutie”
StareaPresei.ro

2 comentarii

tanase marian 23-05-2011 - 10:40

a spus o si un ziarist an varsta de la postul puscariasului care a devalizat f. n. i. ,,…….lumea este din ce an ce invadata de prosti,,………………..avem o conducere handicapata de hoti si delapidatori,, si latram cu mandrie despre zestreanoastra spirituala,,……………………nihil sine deo,,…

Pribeagul 23-05-2011 - 23:16

„Fin.ro: Adrian Vasilescu: Banca Nationala prefera un european la conducerea FMI”

N-am nici retinere: il prefer si-l propun pe… pe… Mugur Isarescu…

Desigur ar fi potrivit si… Pepe. Sa ne promovam si noi cuceritorii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult