Acasa Revista Presei Revista presei. Boc si starea de confuzie

Revista presei. Boc si starea de confuzie

scris de Ziua Veche
3 afisari

Premierul Boc mentine starea de confuzie, afirma Evenimentul Zilei, explicand ca, „dupa anuntul presedintelui Traian Basescu, Executivul amana sa explice care vor fi categoriile de populatie afectate”. Chiar, cand faci chirurgie pe cordul deschis al populatiei, nu trebuie ca imediat dupa anestezist sa vina chirurgul si sa extirpe organul bolnav?


 

Cat mai stam asa, ca cresterea actiunilor Basescu pe pietele internationale, despre care scriam ieri, va duce la cresterea temporara a actiunilor Romaniei, apoi, daca Romania continua sa dea din colt in colt si nu actioneaza, pa-la-re-ve-de-re, iar ne scade cota internationala, iar avem probleme.

Imaginea, domnule Boc, imaginea conteaza si ea.

Treziti-va, domnule Boc!

Cine si cum va strange cureaua? – este intrebarea pe care si-o pune Adevarul, dand in foto o batrana saraca rugandu-se. Sapou: „Guvernantii au inceput sa lucreze la caile prin care vor fi reduse salariile si pensiile. Restrictiile drastice anuntate de Presedintia Romaniei vor fi facute cel mai probabil pe picior, prin ordonante de urgenta”.

Daca e asa, e nasol. Vom vedea, dar cum vom trai?

Va retrai Romania colapsul din ’90? – ora intrebarilor fara raspuns exact in presa romana. Acesta este din Romania libera. Eu zic ca in 1990 am avut numai o criza locala, de sistem, care nu se compara cu presiunile externe extraordinare care exista acum. Situatia este cu mult mai grava.

Bogdan Hossu, citat de Gandul: „[…]daca nu obtinem ce vrem in urma protestelor, va fi Revolutie!”. Ar fi primul pas spre haosul de tipul celui din Atena ori Salonic.

Si, in sfarsit, Ziarul Financiar: „Vladescu: Si lui Basescu ii scade salariul! Nu e drept ca cei din privat sa plateasca huzurul de la stat”. Am impresia ca deja in acest moment in mediul politic au inceput sa apara niste forte de torsiune extraordinare, care incep sa produca fisuri la toate nivelurile.

Ce se vor vedea mai clar in saptamanile care urmeaza. Putini au fost, si mai putini vor ramane. Pe metereze, la aceasta ma refeream, desigur.

www.stareapresei.ro

0 comentariu

Lindykov Kracinsky 20-11-2010 - 08:42

Pulitica si sex. Esti ametita la cap de atata sex.

Rasputin 20-11-2010 - 16:13

…în limba rusă litera Y este sinonimă cu î…

Deci:
Iulia Wolodimirevna Timoşenko – si nu cu Y…

jan dinu 21-11-2010 - 04:37

Pina la adinci batrineti ..daca puteti !
JD

Dau la buci 21-11-2010 - 05:46

De ce o m.uiere tinara se baga in pul.itica? De ce Roberta este unde este, cind ea nu este … nimic altceva decit o bucata de carne buna numai pentru placeri? Sau Nuti Udrea, for the same sake of the argument? Adica? Adica, esti misto, ai craci care tulbura mintea oricarui chelios cu par pe piept si pe degete, si tu esti presedeinta senatului. Hai ca-mi dau lacrimile … de ris. Pitipoancele astea de … pu.liticiene din („dat”) ro, isi fac veacul pe la parlament, senat sau guvern din aceeasi „morbida” placere feminina, anume, aceea de a fi admirate. Oricarei femei de pe planeta asta, cea mai placuta senzatie este aceea de a se simti privite, dorite. Roberta, par iegzampl, e o curvulita necordita de Ploiesti, precum mimoza din „Patul lui Procust”, buna de cordit la marginea patului si de a o pune sa te serveasca cu ceai si biscuiti, dupa care sa-i mai tragi o maciuca si sa-i lasi pe coltul mesei citeva bacnote. In rest, ce are ea, Roberta … si celelalte ca ea din pu.lutica romaneasca? Udrea? Udrea, macar, este o coarda dintr-alea rele, adapostita de un Cocos impotent dar cu bani, iar ea, imbracata in tzoale de zeci de mii de ieuroi, nu-si gaseste si ea o „zdringa” care s-o astimpere si sa-i redea bujorii din obrajori. Amarita asta a preferat impotenta in pofida luxului. Ce si-a zis ea? Prefer banii si luxul, ca o „putza” pot sa mi-o cumpar cid vreau io, daca am bani. Uite ca nu i-a mers si, cu toata averea ei, ea tot la sula lui Cocos sta, la aia care se inmoaie la intrare. La ce-i foloseste? La nimic. Sint sigur ca daca am putea sa-i auzim tinguielile alea adevaratele din sufletul ei, ar da dracului cu luxul de pamint pentru „una” noduroasa, lunga, si ca paru, vorba Samanthei din „segs end da siti”: „I need a big dick!” Toate „borfelinele” astea care se preumbla pe la iRealitatea sau antenele nu sunt decit niste fofoloance ude care se usuca degeaba. Vai de mama lor de tirfe nef.utute.

caramache 21-11-2010 - 23:31

…lui Lina Ciobanu, Suzana Gadea si Alexandrina Gainuse. Ce sa mai vorbim de savanta de renume mondial acadringa…

Parpanghel 22-11-2010 - 08:41

E doar tampith!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult