Acasa Revista Presei Revista presei. Borbely s-a plâns la Bruxelles că DNA discriminează etnic

Revista presei. Borbely s-a plâns la Bruxelles că DNA discriminează etnic

scris de Florin BUDESCU
15 afisari

Monica Macovei dezvăluie că Borbely Laszlo a fost la Bruxelles, unde s-a plâns că DNA face dosare pe criterii etnice, spune Ştiri pe surse. Parlamentarul ar fi spus că a fost în puşcărie la Nagy Zsolt, unde cei doi au plâns împreună. Unul pe umărul celuilalt. Ca-ntre oameni complet nevinovaţi.

Laszlo BorbelySenatul a mutat în chestiunea modificării codurilor, încercând să frâneze tendinţa procurorilor de a-i aresta preventiv pe cei cercetaţi penal, explică Adevărul.

Pentru ca Dosarul Tender-RAFO să fie judecat înainte de termenul de prescriere, totul trebuie să se mişte nemţeşte, altfel eventualii făptuitori ai faptelor penale scapă nepedepsiţi, conform EvZ.

Guvernul pregăteşte o amnistie fiscală, în ceea ce priveşte contribuabilii care au procese în curs cu ANAF, informează Gândul  Atenţie: este vorba despre contribuabilii cu procese. Cine are procese cu ANAF?

Toată lumea se gândeşte la micul său buget şi micile sale probleme, câteva sute de lei prăpădiţi, pe care nu se duce să-i dea Fiscului din sila de a sta la cozile transpirate ce se întrupează la sediile ANAF. Ei bine, noi ne gândim la Robert Negoiţă. De exemplu. Nu are el, ca persoană fizică, datorii la Fisc?

Victor Ponta a descoperit apa. Gazul şi energia sunt principalele arme ale Rusiei! Bine că spune şi Ponta ceea ce noi scriem de cinci ani, iar lumea vorbeşte acum deja pe străzi zilnic. Ieri, Ponta tocmai a anunţat pe toată lumea că în România maşinile merg pe dreapta şi volanul e pe stânga.

Rusia doreşte să investească peste 147 miliarde de dolari pe tancul T-14 Armata, conform Curierului naţional. Îl ştiţi, e acela care s-a defectat la repetiţiile pentru Ziua Victoriei.

Franţa, ca Franţa, stând mult la masă cu Putin, nu mai vine navele Mistral Rusiei, că nu poate, ar fi prea gogonată, le vinde Chinei, anunţă România liberă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult