Acasa Revista Presei Revista presei. Bosch a făcut softul buclucaş pentru VW

Revista presei. Bosch a făcut softul buclucaş pentru VW

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Bosch este firma germană care a realizat softul pentru trucarea emisiilor maşinilor Grupului Volkswagen, anunţă Digi24. Echipamentul a fost furnizat de firma germană încă din anul 2007.
Bosch-a-făcut-softul-buclucaş-pentru-VW-revista-preseiElveţia a interzis vânzarea maşinilor diesel implicate în Scandalul Dieselgate. Interesant: pe lângă marca VW, mai sunt interzise şi mărcile grupului Seat şi Škoda, spune Mediafax.
Germania a cerut VW Gruppe să explice până pe 7 octombrie cum are de gând să respecte standardele de mediu la motoarele sale diesel, explică Gândul.
Banii care au fost folosiţi pentru ungerea mecanismelor din consiliile locale bucureştene pentru mărirea tarifelor Apa Nova proveneau din conturile secrete ale celor doi directori francezi ai societăţii, informează Adevărul.
Cum intră în afaceri în UE chinezii prin cele mai legale cu putinţă modalităţi?. Rompetrol avea pachet de control la benzinarul francez Dyneff, de pe vremea lui Dinu Patriciu. Acesta a vândut la KazMunaiGas, iar KMG vinde acum la grupul chinez CEFC China Energy, conform Profit.
Liderul separatist din Catalunya, Artur Mas, a revendicat victoria coaliţiei sale în alegerile de duminică din regiunea spaniolă, care acum poate începe preparativele pentru separarea de Spania, conform HotNews.
Apariţia refugiaţilor în Germania este numai începutul. Aktual24 spune că liderii neonazişti nemţi se mobilizează pentru manifestaţii de protest de amploare contra acestora.
Portavionul chinez Liaoning CV-14 ajuns în Siria, trecând prin canalul de Suez şi s-a alăturat trupelor ruseşti şi iraniene care luptă alături de loialiştii lui Bashar al-Assad, conform Flux24.
NASA a convocat luni o conferinţă de presă, pentru a anunţa o „descoperire ştiinţifică majoră”, conform BN24. Zvonurile spun că NASA va anunţa că a descoperit viaţă pe planeta Marte. Dar de fiecare dată când NASA convoacă o astfel de conferinţă de presă apare acest zvon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult