Acasa Revista Presei Revista presei. Breban: Patapievici şi Liiceanu ar trebui împuşcaţi

Revista presei. Breban: Patapievici şi Liiceanu ar trebui împuşcaţi

scris de Florin BUDESCU
0 afisari

Patapievici şi Liiceanu ar trebui împuşcaţi – susţine scriitorul Nicolae Breban. Academia Română nu se delimitează de această porcărie inimaginabilă, pe motiv că declaraţia nu a fost făcută în aula Academiei, ci la o televiziune, arată Adevărul. Şi gloanţele nu sunt explozive, ci normale, nu din oţel, ci din sare gemă fără iod.

Nicolae BrebanExtraordinar este cum a reacţionat Nicolae Breban după izbucnirea acestui scandal. Gândul îl citează spunând că a făcut o simplă metaforă (v-am spus doar că gloanţele-s din sare gemă fără iod) şi că se gândeşte să-l dea în judecată pe Liiceanu.

În romanul său „Bunavestire”, Nicolae Breban portretizează cazul merceologului Grobei, care, pe măsură ce trece timpul, se dezumanizează. Ce mult seamănă uneori realitatea cu ficţiunea şi cum iau uneori conducerea personajele în lupta cu autorul!

USS Ross se afla în apele internaţionale şi plecase din portul Constanţa în misiune, atunci când a fost întâmpinat de un Suhoi 24 rusesc fără armament. Nava nu şi-a schimbat traseul.

Restul e mitologie propagandistică rusească, în conformitate cu care USS Ross ar fi fost întoarsă din drum, din apele teritoriale ruseşti, de mai multe avioane de vânătoare blablabla.

Baza Aeriană de la Câmpia Turzii devine centrul operaţiunilor aeriene americane în regiunea de sud-est a Europei, spune România liberă. De aici, aparatele de zbor vor efectua misiuni pe tot frontul de est care se prefigurează.

Moscova nu exclude extinderea listei de indivizi care au interzis la intrarea în Federaţia Rusă, informează Mediafax. Operaţiunea „lista cu duşmanii noştri, ca să nu mai ştie nimeni cine sunt prietenii şi care sunt adversarii noştri”, continuă.

Cursa înarmărilor continuă, explică Ziare.com. Dacă nemţii şi francezii au lansat ultimul tanc, Leopard 3, ruşii le-au răspuns cu echipamente militare noi, iar în Georgia a apărut un elicopter UAV de atac.

Klaus Iohannis s-a trezit din somn, a pus mâna pe plaivaz şi a promulgat legea prin care se dublează alocaţia pentru copii, conform Realitatea.net. Oricum suma în joc are valoare simbolică pentru cine o primeşte. Impactul ei bugetar, ca sub-anvelopă, nu.

Iată că TVA a fost deja redus cu 12,1% pentru o serie întreagă de produse, şi totuşi Curierul naţional notează faptul că reducerea de preţ care ar trebui generată de scăderea TVA la 9% nu se observă. Era de aşteptat. Restul este evaziune sau profit.

Grecia ar urma să încheie săptămâna viitoare un acord financiar de 240 de miliarde de euro, din care ar urma să primească prima tranşă, de 7,2 miliarde de euro, a declarat Günter Oetinger, comisarul european pentru Economie, citat de Bursa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult