Acasa Revista Presei Revista presei. Bucuria lui Paula & Ovi dupa Eurovision

Revista presei. Bucuria lui Paula & Ovi dupa Eurovision

scris de Ziua Veche
4 afisari

Adevarul da imagini inedite cu bucuria Paulei Seling si a lui Ovidiu Cernauteanu, dupa obtinerea succesului rasunator de anul acesta – ocuparea locului trei in Marea Finala Eurovision de sambata seara, de la Oslo, din Telenor Arena.

„Un oraş-capitală cu o populaţie ceva mai mare de 500.000 de locuitori a avut de susţinut o demonstraţie populară la care au participat 300.000 de manifestanţi”, scrie Corneliu Vlad pentru Curentul, referindu-se, evident, la Lisabona.

Evenimentul zilei explica anume cum a ajuns ministrul de Interne Vasile Blaga mai prost platit decat sublaternii sai: „Dacă miniştrii au salarii fixe, subalternii lor îşi rotunjesc substanţial veniturile cu o serie de sporuri, prime şi indemnizaţii care uneori le triplează câştigurile de bază”. In schimb, tot ministrii sunt bumbaciti pentru responsabilitatea politica pe care o au.

George Lacatus explica in Romania Libera cine vrea sa profite de pe urma pagubitilor Dacia, adica a celor 2.000 de persoane care mai aşteaptă încă despăgubiri de la statul român pentru sumele de bani plătite înainte de 1989 pentru achiziţionarea de maşini Dacia.

Veniturile ziarelor din online au avansat pentru prima oară în ultimii 2 ani, anunta Curierul National, cu aproape 5%. Simptomatic trebuie sa fie pentru editori ca veniturile obtinute din editiile de print au scazut cu 11%. Se castiga mai bine si cu investitii mult mai mici din mediul online.

Emil Boc i-a taiat un sfert din salariu lui Mugur Isarescu, sustine Gandul, potrivit unui proiect de lege care prevede, printre altele, ca şi salariile angajaţilor BNR să fie tăiate cu 25%, începând de luna viitoare.

Puterea a ajuns la concluzia ca PNL are un spion la Palatul Cotroceni: pe medicul Virgil Paunescu. La sfârşitul fişei sale biografice, în dreptul rubricii „APARTENENŢA POLITICĂ” este înscrisă menţiunea:„membru PNL”.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult