Acasa Revista Presei Revista Presei. Burci vrea să cumpere datoria Intact la RZB

Revista Presei. Burci vrea să cumpere datoria Intact la RZB

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Intact intră în disoluţie, conform Reporter Virtual. Cristian Burci este la un pas să preia Antena 3, iar Gâdea şi Badea sunt pe făraş dacă acest lucru se va petrece.

Revista Presei. Burci vrea să cumpere datoria Intact la RZB (foto:reportervitrual.ro)

Revista Presei. Burci vrea să cumpere datoria Intact la RZB (foto:reportervitrual.ro)

Nici Burci nu e sfinţişor, dar presa controlată de el nu a făcut niciodată nenorocirile săvârşite de Intact, nu a avut niciodată rolul de toxină socială a trustului Voiculeştilor.  Cristi Burci vrea să cumpere de la Raiffeisen creanţa acesteia la Intact.

Autorul postării este Laurenţiu Ciocăzanu. Mihai Gâdea a reacţionat violent aseară, în Sinteza SileiZilei. EvZ îl citează pe ins afirmând: “Pe acest mizerabil îl vom acţiona în judecată, poate va recunoaşte cine l-a pus. Poate va spune: sunt chelner sub acoperire”.

Deja tropăie. Puterea prezintă schema escrocheriei din Dosarul EADS. În ea sunt implicaţi: Ion Ţiriac, Dieter Zetche (şeful Daimler), Stefan Zoller (ex-CEO EADS), Oprea, Nica, Reţeaua Claudiu Florică, Ioan Rus, gen. Toma Zaharia şi mulţi, mulţi alţii. Ce-o să fie…

Conform Comisarul.ro, Dosarul EADS va produce un cutremur major în toată clasa politică românească, însă cel mai afectat, de departe, va fi mama, tata, bunicul şi bunica corupţiei din România: PSD.

Un ONG ardelean cere Universităţii din Bucureşti să redeschidă dosarul de plagiat al lui Victor Ponta, informează Gândul. ONG-ul se numeşte Grupul pentru Reforma şi Alternativa Universitară.

PSD susţine în Parlament proiectul Monicăi Macovei (partide înfiinţate cu trei membri), explică Adevărul. Este un paradox? Nu, îl susţine din motive diferite de argumentele iniţiatorului. Monica Macovei vrea să primenească clasa politică. PSD vrea să infesteze România cu o puzderie de partiduleţe minuscule, pe care să le folosească după bunul plac în diversiuni fără număr. Interesant de văzut ce va învinge: dorinţa de a primeni sau cea de zăpăci.

Gabriela Pandele (Firea) a plasat o lege, care a trecut tacit prin Senat, prin care bătăuşii trebuie şi ei castraţi chimic. Evident că a bate e o porcărie, dar ce te faci dacă începem acum să castrăm chimic tot felul de categorii de inşi cu tot felul de vinovăţii?  De exemplu, pe cei ce spun că bărbaţii fără copii nu pot să fie preşedinţi?

Milionarul clujean Arpad Paskany nu va reuşi să-şi vândă afacerile din România destul de repede pentru a putea fugi din ţară şi a se refugia în Ungaria înainte să fie arestat de DIICOT, susţine Cătălin Tache în Naţional.

Firmele controlate de Cătălin Chelu riscă să intre în blocaj financiar, arată Bursa, citându-l pe Gheorghe Piperea. Acesta spune că, dacă Chelu a murit, asta nu înseamnă că procurorii nu se pot îndrepta împotriva rudelor şi apropiaţilor afaceristului, care îi conduc firmele.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult