Acasa Revista Presei Revista presei. CA din Radioul Public, la interogatoriu

Revista presei. CA din Radioul Public, la interogatoriu

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

După TVR, şi Consiliul de Administraţie din Radioul Public are mari probleme cu legea: toată conducerea este interogată de către procurori, spune Ştiri pe surse.

Radio-Romania-sediuBursa anunţă că deponenţii români au început să îşi retragă din bănci sumele de bani care depăşesc plafonul de garantare, de teama aşa-numitului bail-in (confiscarea sumelor de bani de la deponenţi peste plafonul de garantare, pentru ca acestea să fie folosite la scoaterea băncilor din situaţia dificilă în care sunt). În acest caz, miza e pe filialele din România ale băncilor greceşti.

Reducerea TVA va genera o nouă bulă imobiliară, atrage atenţia Vali Lazea, economistul şef al BNR, citat de Naţional. Astfel, locuinţele se vor scumpi în curând cu 10%. Din cauza tâmpeniei lui Ponta.

Pe baza ultimei forme a Master Planului din Transporturi, Gândul publică un text despre autostrăzile ce vor fi construite, vezi, Doamne, până în anul 2030. Desigur, totul este o vrăjeală, ca şi dăţile trecute.

Dacă ar fi după aceşti trădători de ţară, ar face numai viaducte care se surpă, ca acela „realizat” la Aciliu. Cum să fie legate provinciile româneşti prin autostrăzi? Ce, Moscova îşi doreşte ca România să prospere?

Neam-prostia şi mitocănia la ea acasă domiciliază în Văleni, judeţul Vaslui, unde sătenii (aceia care îi apără pe cei şapte violatori) agresează jurnaliştii, conform Adevărul. Evident, pentru felul cum ilustrează aceştia povestea violului în grup devenit celebru.

Nikkei a suflat de sub nasul Axel Springer marele ziar britanic Financial Times. Nikkei este publicaţia de businnes cu cei mai mulţi abonaţi din lume, arată Ziarul financiar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult