Acasa Revista Presei Revista presei. Cabinetul Ponta e pe dric, nu mai are multe zile

Revista presei. Cabinetul Ponta e pe dric, nu mai are multe zile

scris de Florin BUDESCU
9 afisari

Cabinetul Ponta se duce-n istorie! Crin Antonescu, fostul lider al Partidului Naţional Liberal din vremuri de uselistă amintire, are incontinenţă mediatică în aceste zile. Partea bună este că, după toate probabilităţile, este ultima sau printre ultimele, pentru că se va retrage din politică. Înainte, spune tot şi dă în toţi. El e citat de Gândul spunând că Victor Ponta nu mai are multe zile în fruntea Executivului. Dă, Doamne!

guvernul ponta 4Puterea aminteşte că deputaţii vor aviza azi a şaptea şi a opta cerere de arestarea a Elenei Udrea.

DNA i-a luat urma lui Raed Arafat, care ar fi făcut afaceri dubioase cu ambulanţe, explică EvZ.

De când s-a constituit prima dată prima estimare a prejudiciului realizat de fraţii Awdi la Rodipet, gaura făcută de aceştia, conform Curierului naţional, s-a triplat.

Pentru a merge la casat, RAFO Oneşti are aprobarea Cabinetului Ponta, conform ZF.

Channel 4 a dat cu bota-n români, iar românii au reacţionat la documentarul lor xenofob cu o manifestaţie de protest în faţa acestei tembelviziuni comerciale, aminteşte România liberă.

SIE ar fi pierdut cu brio războiul pentru supremaţie în serviciile secrete purtat în R. Moldova cu FSB, susţine Naţional.

Adevărul publică un articol despre dovezile intervenţiei ruse în Ucraina, care au fost prezentate ieri, la Kiev, sub titulatura ”Prezenţa. Dovada agresiunii trupelor ruse asupra teritoriului Ucrainei” şi a fost organizată de către administraţia prezidenţială şi un şir de structuri de forţă de la Kiev, în Piaţa Mihailovskaia, înainte de Marşul Demnităţii.

Un general bulgar, Todor Boiadjiev, a declarat că Rusia se teme să nu fie încercuită încă de pe timpul lui Ivan cel Groaznic. Curentul a consemnat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult