Acasa Revista Presei Revista presei. Cabinetul pontagafelor USL

Revista presei. Cabinetul pontagafelor USL

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

EvZ: Guvernul Ponta: O lună cu multe gafe şi puţine soluţii economice “Primul bilanţ al Guvernului USL: politizare pandemică în toate structurile administraţiei, până la nivel de şcoală sătească. Poziţii făţiş ostile la adresa DNA, ANI şi a Justiţiei în general. Restauraţie totală în Educaţie, unde până şi pensionarea universitarilor la 65 de ani a fost anulată. Reluarea negocierilor cu “băieţii deştepţi” din energie, perpetuând o situaţie pe care o condamnau cu o lună în urmă. Soluţiile economice pe care le garantau românilor lipsesc deocamdată.

 
ponta

foto: ziarelive.ro

Romania Liberă:  Judecătorii nu dau pedepse complementare de interzicere a unor drepturi. “În cazurile de mare corupţie unde se dau pedepse de închisoare blânde, cu suspendare, inculpaţii, deşi sunt declaraţi vinovaţi, pot ajunge din nou în funcţiile care au generat sau înlesnit săvârşirea faptelor de corupţie pentru care au fost condamnaţi. Aceste practici româneşti încurajează corupţia, spun specialiştii”. 

Curentul: Preţul trădării Doinei Melinte – un post de vicepreşedinte la Agenţia Anti-Doping. „F osta președintă a Autorității Naționale pentru Sport și Tineret, a schimbat, după 20 de ani, tabăra  politică, abandonând PDL  în favoarea PSD”. 

Puterea:  Încă 30 de bani pentru oralul de la Bac . ”Ministrul interimar al educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului, Liviu Pop, a majorat plata profesorilor care fac parte din comisiile de la examenul de bacalaureat, după cum a promis. Vestea proastă pentru cadrele didactice este că majorarea va fi de doar 15%”. 

Curierul National: Cum ies din aşteptare cumpărătorii de case?  ”Aproape jumătate dintre bucureştenii interesaţi amână să cumpere o locuinţă pentru că aşteaptă noi ieftiniri. Piaţa ar putea fi mişcată şi de o schimbare de atitudine din partea băncilor, în condiţiile în care “Prima Casă” este pe terminate. Majoritatea celor interesaţi nu ar plăti mai mult de 60.000 de euro pentru o locuinţă şi preferă blocurile vechi”. 

Bursa: Moody’s a retrogradat bănci din Germania, Austria şi Grecia  ”Agenţia de evaluare financiară Moody’s Investors Service a redus, marţi seara, calificativele unor bănci din Germania, Austria şi Grecia, considerând că acestea se confruntă cu riscuri dacă actuala criză din zona euro se înrăutăţeşte”.

Adevarul: Criza bate şi la uşa Germaniei  “Pentru prima dată din ianuarie, DAX, indexul bursei germane, a scăzut sub pragul de 6.000 de puncte, ceea ce înseamnă că Germania este atinsă de recesiune”.

1 comentariu

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 07-06-2012 - 20:41

RTV-ul, platforma usl-ului a transmis largi secvente din manifestatia usl-ului de la romexpo. In primul rind, este extrem de vizibil faptul ca la acest miting, de la doua partide mari ale Romaniai, sunt prezenti un numar extrem de redus de suporteri. In fata minciunilor, aberatiilor, rastalmacirilor, acuzatiilor pe care le rostesc cei care vin la tribuna, cei prezenti nici nu stiu ce sa faca, sa fluiere, sa huiduie sau sa-i ia la bataie pe cei care vorbesc? Oprescu isi permite sa vorbeasca si sa acuze despre felul cum pdl-ul a inchis spitale, insa el nu spune nimic despre faptul ca si el A INCHIS SPITALE, IAR CEL MAI IMPORTANT SPITAL INCHIS DE oprescu, ESTE INSASI SPITALUL ELIAS, acolo unde director era cel care a vorbit in presa romaneasca despre faptul ca acest oprescu nu este deloc medic, el fiind extraordinar de slab in domeniul medical, si faptul ca el, oprescu, in toata activitatea lui nu s-a sprijinit decit pe pilele lui taica-su, securist de marca din aparatul de represiune ceausist. Asta este adevaratul orpescu, cel care si-a batut joc de orasul Bucuresti, cel care a furat LA GREU din banii bucurestenilor.

M-as mira ca acest mesaj al meu sa apara in acest ziar, care este sustinator al acestui ciocoi mizerabil al carui loc nu este la primaria capitalei ci in puscarie. Se prea poate ca cineva de la ziua veche a primit vreo casa moca de la oprescu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult