Acasa Revista Presei Revista presei. Cad pionii lui SO Vantu

Revista presei. Cad pionii lui SO Vantu

scris de Ziua Veche
3 afisari

Curentul: Fiul unuia dintre şefii Realitatea TV a fost reţinut de procurorii DIICOT. „Conform unui comunicat de presă al DIICOT, printre cei reţinuţi, ieri, pentru delapidarea celor aproape 5 milioane de euro din PSV Company (fosta Petromservice) este şi Ionuţ Adrian Eftime, fiul unuia dintre administratorii Realitatea Media SA, societatea ce deţine postul de televiziune Realitatea TV.”

 

Puterea: Pensionarea la femei, studiu de caz în PDL: Decizia preşedintelui contrazisă de Boc, aplaudată de Udrea. „Decizia preşedintelui Traian Băsescu de a cere modificarea vârstei de pensionare la femei a stârnit reacţii contradictorii în PDL. Premierul Emil Boc l-a contrazis pe şeful statului arătând că “până în 2030 viaţa ne va obliga să ajungem la egalizarea vârstei de pensionare”, iar Elena Udrea a aplaudat decizia lui Băsescu pentru că, evident, femeile “au şi o muncă în plus în familie” pe lângă cea de la serviciu.”

Gandul: Boc îl contrazice pe Băsescu: „Până în 2030 va trebui totuşi să egalizăm vârstele de pensionare!” Apoi: „Presa mai e în sală? Scoateţi-o afară!”. „Declaraţie surprinzătoare a premierului Emil Boc, la deschiderea reuniunii primarilor pedelişti de comune, începută vineri în Poiana Braşov: „În calitate de prim-ministru, eu consider că până în 2030 va trebui să egalizăm totuşi vârstele de pensionare!”

Curierul national: Borbely vrea să taxeze băncile. „Acesta a mai spus că va face lobby în Parlament pentru aprobarea OUG 50/2010 privind creditele populaţiei în varianta adoptată de Guvern”

Adevarul: Băncile trec la şantaj pe buget. „Bancherii susţin că, din cauza pierderilor pe care le vor suferi din aplicarea Ordonanţei 50/2010 în forma iniţială, vor ajunge mai puţini bani la bugetul statului, iar economia va avea de suferit. Bancherii au trecut la şantaj şi ameninţări pe Ordonanţa creditelor. Mesajul lor este că băncile se vor muta din România, iar pierderile lor se vor reflecta şi în economia naţională.”

Evenimentul zilei: Comisia Europeană nu cedează şi vrea să taxeze băncile. „Băncile sunt subtaxate, fiind scutite de TVA, şi ar trebui să contribuie la refacerea economiilor care au suferit din cauza lor, apreciază Comisia Europeană, care se pare că nu renunţă la planul de a taxa suplimentar instituţiile financiare.”

Bursa: Mark Mobius, Franklin Templeton: „Bursa de la Bucureşti ar putea deveni centru financiar pentru Europa de Sud-Est”. „Mark Mobius, şeful Franklin Templeton, este de părere că Bursa de Valori Bucureşti ar putea deveni centrul financiar al Europei de Sud-Est, la fel cum Bursa poloneză a ajuns să fie centrul financiar al Europei Centrale şi de Est. Realizarea acestui deziderat este condiţionată de creşterea lichidităţii de la BVB, şi pe fondul privatizării unor companii. Franklin Templeton a cumpărat recent 2% din acţiunile BVB, potrivit unor zvonuri lansate de unii brokeri.”

Ziarul financiar: S&P: Datoriile unor mari economii ale lumii se îndreaptă spre „explozie”. „Datoriile suverane ale unora din cele mai mari economii ale lumii se îndreaptă spre „explozie”, din cauza îmbătrânirii populaţiei şi a costurilor provocate de criza financiare, potrivit unei analize a agenţiei de rating Standard & Poor’s (S&P)”

StareaPresei.ro

0 comentariu

oblique 28-11-2010 - 03:30

Asa a fost planificat de la bun inceput. Planurile lor au fost cunoscute de mult timp, vezi Protocoalele Inteleptilor Sionului, dar ei nu si-au schimbat aceste planuri, care ar trebui sa impuna o societate sclavagista de tip Vechiul Testament.

In Europa au amestecat tari diferite, cu limbi diferite, cu istorii diferite, cu vechi conflicte si animozitati si le-au inghesuit intr-o cutiuta mica, au fost inghesuite tari puternice si productive, cu tari mai putin productive si slabe, iar acum asteapta ca europenii sa se bata si sa se omoare intre ei. Cei puternici, pentru a evita sa devina slabi, trebuie sa-i impiedice pe cei slabi sa devina puternici si viceversa.
Rezultatul trebuie sa fie distrugerea tarilor europene productive si puternice si stapanirea lor prin mijloace sclavagiste de catre cartelurile bancare mondiale.

Euro a fost creat pentru a distruge Europa si a o diviza, pentru a sadi ura, neincredere si lipsa de armonie, pentru a baga dihonia intre europeni si a-i face prada usoara pentru bancherii evrei satanisti. Este tactica Divide Et Impera, care a fost aplicata generos si cetatenilor romani.

Aceste lucruri au fost clare pentru majoritatea germanilor, majoritatea nu a vrut sa aiba nimic de-a face cu Euro, dar acestia nu au fost intrebati daca vor moneda europeana sau nu. Li s-a bagat pur si simplu pe gat, intr-un mod totalitar. Agentii criminali ai bancherilor evrei din cadrul guvernului german stiau foarte bine ca germanii vor spune Nein si nu vor dori sa aiba nimic de-a face cu porcaria asta de euro.

oblique 28-11-2010 - 03:51

Guvernul si Banca Centrala (Banca Nationala a „Romaniei”).

Daca va fi dat ca romanii sa supravietuiasca acestor incercari istorice, atunci sigur vor pune stapanire pe guvern (toate alegerile, pana in prezent, din Romania, au fost falsificate pe cale electronica, prin Serviciul de Transmisiuni Speciale) si vor desfiinta Banca Centrala.

Pana nu demult, Romania avea oficial doua valute oficiale, Leul si Bonurile de Masa (emise de ministerul finantelor). PNT-CD-ul care stia, ca multi altii, ca va veni aceasta criza planificata, a asigurat o portita de scapare Romaniei, care a fost inchisa de guvernul Basescu-Boc. Prin existenta bonurilor de masa nu putea fi implementata criza in Romania, caci in lipsa crizei financiare, produsa prin restrangerea creditului, nu putea fi declansata nici criza economica. Asa ca guvernul Basescu-Boc si-a facut datoria fata de bancherii satanisti (ca si ei) evrei si a desfiintat bonurile de masa.

Satanismul este credinta care uneste toate aceste personaje. In afara de incidentul cu flacara violet, nu trebuie sa uitam ca, atata timp cat a fost primar al Bucurestiului, Traian Basescu a facut tot posibilul ca langa fiecare biserica din Bucuresti sa fie construit un bloc turn. Daca nu ar fi ajuns presedinte, cu misiunea de a distruge Romania, langa fiecare biserica din Bucuresti ar fi existat un bloc turn, prin grija lui Basescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult