Acasa Revista Presei Revista presei. Căncescu la rând la DNA

Revista presei. Căncescu la rând la DNA

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Căncescu, acest politician braşovean care a ales să fie baronul Braşovului, renunţând la politica mare în PNL. Aristotel Căncescu acum stă la Mititica şi îşi aşteaptă verdictul. Subiectul este în curs, domeniul lui Căncescu din Munţii Bucegi rămâne sub cheie, nu de Cabana Cheia.

Revista presei. Căncescu la rând la DNA (foto:machiavelli.ro)

Revista presei. Căncescu la rând la DNA (foto:machiavelli.ro)

Aristotel Căncescu a fost prins cu mâna-n marmelada contractelor locale de la Braşov, spune Puterea. Acum este reţinut de procurori pentru 24 de ore şi mâine va fi adus în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Aşa trece gloria Tâmpei.

Nu este singurul dosar în care DNA face răvăşitul corupţilor. La Loteria Română sunt cercetate documentele pe care se bazează contractul Intralot, conform Naţional. Din afacere nu lipseşte avocatul Doru Boştină.

Ponta pune din nou presiune asupra procurorilor, în ancheta pe care aceştia o fac în privinţa ilegalităţilor de la Lukoil. El susţine că procurorii ar trebui să fie conştienţi că în mâna lor e soarta a 3.500 de salariaţi. Dar managerii de la Lukoil nu s-au gândit la acest lucru când au făcut ilegalităţi? În chestiune intervine şi ambasadorul rus la Bucureşti, relevă Gândul.

După apariţia la TVR, într-un interviu greţos, cu mingi servite la fileu ca la volei de Claudiu Lucaci, a Bătrânului Edec Ion Iliescu, Curentul face o analiză a celor spuse de acesta pe sticlă. Sticla nu s-a spart.

Cabinetul Ponta sparie gândul cu un nou program de finanţare: Prima Maşină, pentru tinerii şoferi. Curierul naţional explică felul cum va funcţiona sistemul de garantare de la stat a creditelor din acest program.

Despre şoferul român care a făcut măcel pe autostrada Egnatia, lângă Salonic, s-a scris mult. Scrie şi Adevărul acum, făcând o sinteză a informaţiilor disponibile acum.

În ultimii ani, s-au scris foarte multe despre dictatura băncilor, care fac tot ce pot pentru a-şi majora profiturile şi a furniza cât mai puţine informaţii clienţilor. Acum, un fost director de sucursală bancară vorbeşte pentru Bursa despre aceste lucruri.

O fostă gardă de corp, Boiko Borisov, este speranţa de dreapta a bulgarilor că vor ieşi din criză, după dezastrul lăsat în urmă de socialistul filorus Serghei Stanişev. Dar Borisov are mari probleme în a agrega o coaliţie şi pregăteşte un cabinet minoritar, informează EvZ.

România liberă predă lecţia pe care trebuie să o învăţăm de la bulgari despre ce se face cu socialiştii când îţi confiscă ţara pentru interese străine. Acum un an şi jumătate, PSB (nu PSD, PSB, e o mică diferenţă) a luat puterea, după ce premierul proeuropean de dreapta Borisov a fost dat jos de manifestaţii pneumatice asemănătoare cu cele din Bucureşti, din debutul anului 2012. Acum, bulgarii scapă de socialişti. Pe când vom face şi noi la fel?, că ne îndreptăm spre faliment aşa.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult