Acasa Revista Presei Revista presei. Candidatura lui Ponta, sub semnul întrebării

Revista presei. Candidatura lui Ponta, sub semnul întrebării

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

SIE poate bloca drumul lui Ponta spre Cotroceni! „Scena politică românească este doar la un pas de a fi cuprinsă de o nebunie totală, cum nu a mai fost până acum. Iar coabitarea dintre cele doua Palate va fi serios zgâlţâită dacă se va depăşi linia roşie stabilită şi respectată până acum, prin aruncarea pe piata media a unor casete murdare care, odată difuzate, vor face imposibilă orice reconciliere ulterioară” (Naţional)

Victor Ponta

Megadosar de corupţie: contracte suspecte în valoare de 1 miliard de euro. Vezi lista preliminară a politicienilor care au semnat achiziţiile „DNA investighează modul în care au fost acordate patru mari contracte informatice în valoare totală de 1 miliard de euro. Printre contractele investigate este şi cel privind securizarea frontierelor încheiat cu EADS în valoare de 700 milioane euro. Un alt contract priveşte licenţele informatice folosite în şcoli, contract semnat în guvernarea Năstase. În acest caz, DNA i-a chemat la audieri pe actualul şef şi pe fostul şef al Secretariatului General al Guvernului” (Gândul)

D-na DNA, la lucru. Corupţie fără frontiere „Istoricul contractului cu EADS duce la Ion Ţiriac. Peste asta, reţineri şi percheziţii, în ţară, pentru fraudă bancară, decontări ilegale de servicii medicale, vânzare de copii sau şpagă pentru transfuziile de sânge – între alte şapte cazuri în care DNA şi-a declanşat operaţiunile” (Bursa)

12 ani de contracte păguboase pentru informatizarea României „Mai mulţi miniştri şi funcţionari importanţi din guvernele României, din perioada 2001-2013, care au încheiat contracte de achiziţii de softuri în valoare totală de un miliard de euro, vor ajunge la DNA în perioada următoare în cadrul unei anchete uriaşe în acest domeniu. Printre firmele care ar fi fost favorizate se numără şi SIVECO, protagonista unor scandaluri mari de-a lungul anilor” (România liberă)

Unde dai, şi unde crapă! – un raport împotriva lui Boc, trimis de actualul premier la DNA, riscă să-l înfunde acum definitiv pe mentorul său „Imediat după preluarea puterii, premierul Victor Ponta a ţinut să-şi ţină promisiunea faţă de electoratul USL, jurând să demaşte şi să pedepsească abuzurile şi corupţia guvernării Boc. Luni de zile, Ponta s-a văicărit de lipsa de reacţie a DNA, dar ieri procurorii DNA au venit nu cu unul, ci cu patru dosare penale, care duc însă nu atât spre duşmanul Boc, ci mai degrabă către „mentorul” Adrian Năstase, miniştrii din guvernul acestuia, şi chiar actualul aliat de conjunctură, Călin Popescu Tăriceanu” (Puterea)

Sondaj: Traian Băsescu iese neaşteptat de bine din scandalul Bercea Mondial „Majoritatea românilor cred că nu se impune o demisie a preşedintelui Traian Băsescu, în urma scandalului în care e implicat fratele său şi Bercea Mondial, arată un sondaj realizat de INSCOP Research” (Adevărul)

Guvernul PSD nu transpune la termen legislaţia UE, românii plătesc „Cinci decizii din pachetul lunar referitor la încălcarea legislației UE de către statele membre se referă la România. Patru dintre ele reprezintă avize motivate în domeniul drepturilor de autor, mediului înconjurător și liberei circulații a mărfurilor. Una dintre decizii se referă la un caz major în sectorul transportului aerian” (Curentul)

ANI: Ambasadorul României la UNESCO, Nicolae Manolescu, nu poate justifica 78.000 de euro „Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), în anul 2009, Nicolae Manolescu Apolzan a realizat venituri salariale în cuantum de 664.492,62 de lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeaşi perioadă au fost în cuantum de 991.389 de lei, rezultând o diferenţă nejustificată de 326.896,38 lei (aproximativ 78.000 de euro)” (Curierul naţional)

Ucraina. Armata se pregătește să recucerească orașul Donețk. Rebelii: „Nu vom permite adversarului săpătrundă” „Atacul forțelor armate ucrainene a vizat localitatea Karlivka, aflată la 30 de kilometri vest de Donețk, unul dintre principalele bastioane ale insurecției pro-ruse, potrivit anunțului făcut de Ministerul de Interne din Ucraina, citat de AFP” (EvZ)

SUA şi UE avertizează Rusia cu noi sancţiuni „Statele Unite sunt pregătite să impună imediat noi sancţiuni Rusiei, dacă Moscova refuză întreruperea legăturilor cu separatiştii din estul Ucrainei, avertizează un oficial american de rang înalt, citat de AFP” (Cronica română)

StareaPresei.ro

80 comentarii

Mircea 11-07-2014 - 08:08

„SIE poate bloca drumul lui Ponta spre Cotroceni!”

Sa intelegem ca Ponta a facut prostii in strainatate ?

urbos 11-07-2014 - 08:58

Sa intelegi ca asa actioneaza securistii la ordin, in statul „de drept” al taraturii comuniste si securiste Basescu.
Acu du-te si culca-te, parazitule!

UnUL 11-07-2014 - 09:08

Nu mai există securiști, cretinache! Ești cu 25 de ani în urmă.

mircea 11-07-2014 - 14:16

si tu ce mama dracului esti ???nu o ramasita a turnatorilor,informatorilor??produs al cursurilor tinute de profesorul Virgil Astalos,esti o scursoare a bolsevismului.Apropo parca esti dator cu niste informaii,ca tu esti informat,Gusa este clijan,unde la ascuns pa Marta?

UnUL 11-07-2014 - 15:34

Eu, nici gând! Poate tu.
P.S. „L-A ascuns”, cu cratimă, neghiobule!

Cioxe 12-07-2014 - 05:39

Mircica, sorry, dar esti la fel de prost ca si profesorul care te corecteaza mai jos !
Cine-i Marta…. gagica lu Marte ?

mircea 11-07-2014 - 15:49

dar jandarmii ce sunt Boulete??

UnUL 11-07-2014 - 16:45

Dacă mă gândesc bine, jandarmii sunt…JANDARMI. Iar faptul că la origine provin din fostele trupe de securitate nu are nicio relevanță (Oricum trupele de securitate erau formate din militari în termen și nimeni din cei care au făcut pe atunci armata la securitate nu mai activează azi în trupele de jandarmi: ar fi prea bătrâni pentru așa ceva.) Jandarmeria e o instituție creată după model francez – iar Franța nu a avut niciodată securiști!

Antibasistul 11-07-2014 - 16:56

Iarasi faci teoria chibritului, sa impresionezi lumea!!!!!

UnUL 11-07-2014 - 17:04

Nu fac nicio teorie, îi explicam celuilalt cretin, mirciulică!!

ValVerde 11-07-2014 - 17:07

Jandarmii sunt purtatori de pullan, au brat vanjos si sunt indemanatici la croitul pe spinare.

Daca nu ma crezi, intreaba-l pe Congo.

Ce altceva vrei sa mai stii ?

Cioxe 12-07-2014 - 05:32

Te-nseli , pretenu tau , plotoneru ala nesimtzit si rasist sa crede inca securist el nefiind nimic altceva decit NIMIC .
Ca si tine de altfel…

pathfinder 11-07-2014 - 10:24

„Serviciul de Informații Externe (SIE), este conform legii 1/1998, „organul de stat specializat în domeniul informațiilor externe privind siguranța națională și apărarea României și a intereselor sale”. SIE își desfășoara activitatea în conformitate cu Constituția României, a legilor existente, conform deciziilor Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT) și a regulamentelor militare. Serviciul face fapte din sistemul național de apărare iar activitatea sa este organizată și coordonată de Consiliul Suprem de Apărare a Țării, având caracter de secret de stat. Sursele de informații, căile și modalitățile de efectuare a misiunilor specifice precum și efectuarea lor nu pot fi deszăluite sub orice circumstanțe. Divulgarea, în orice mod a informațiilor despre misiunile sau activitatea Serviciului de Informații Externe este interzisă si se pedepsește cu închisoarea, conform legii.

Carevasazica:
1. SIE nu primeste ordin de la Presedintele Romaniei ci de la CSAT.
2. SIE nu poate divulga informatiile pe care le detine.

P.S. Astept sa vad ce imbecilitati mai inventezi…

UnUL 11-07-2014 - 11:06

Ce imbecilități? Păi multe și tot timpul.

Mircea 11-07-2014 - 08:13

„Unde dai, şi unde crapă! – un raport împotriva lui Boc, trimis de actualul premier la DNA, riscă să-l înfunde acum definitiv pe mentorul său”

Mama ei de prescriptie. Degeaba a precizat dl. procuror doctor Ponta ca el e suparat pe afacerile din perioada Boc ca s-au si gasit colegii de procuratura sa extinda cerecetarile. Trebuie scoasa de urgenta o OUG prin care sa se reduca drastic termenele astea de prescriptie.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-07-2014 - 11:08

…Pictorasul V o n t a adept al curentului NON IMPRESIONIST
( pe nimeni, aproape, nu mai impresioneaza cu zambetul caracteristic al sindromistului DOWN) ,
a fost IMPINS inainte de SERVICII cu o PARABOLA ;MeKUL TETULESCU
, desi Nea Nelu-Cotrocelu, a prevenit despre IMATURITATEA CARLANULUI preluat de SOCRELU -CASTRATu!
POPONU a fost in criza de …pretendenti dupa retragerea …coilonescului GITTANE !

NOT PREZIDENCIABIL –
NOT VOTABIL !
…altu , la RAS , nea NELU-COTROCELU !
(urgent , de la TREY-COCENI , miros ca
CADAVERIC )

UnUL 11-07-2014 - 11:09

Iar scrii în hotentotă?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-07-2014 - 11:12

Amice gunoier , RABDARE !
apare pro’Stache ca traducator pt,
RETARDATI !

UnUL 11-07-2014 - 11:51

Nu, retardații sun cei ce scriu în halul ăsta.

UnUL 11-07-2014 - 11:51

„SUNT”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-07-2014 - 11:49

Fiica lui Bercea Mondial, AMENINŢATĂ în spital: „Mi s-a spus să-mi retrag plângerile”

Izaura Anghel, fiica interlopului Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, a declarat, joi seară, la România TV, că se teme de repercusiunile care ar putea fi suportate de familia sa după scandalul cu Mircea Băsescu. Fiica lui Bercea a dezvăluit că a fost ameninţată în repetate rânduri de la izbucnirea scandalului în urma căruia fratele preşedintelui Traian Băsescu a fost arestat preventiv pentru trafic de influenţă.
2 0

„Îmi este frică! Chiar pe patul spitalului am fost ameninţată. Am fost telefonată (sic!) cu un număr privat şi mi s-a spus să-mi retrag plângerile şi să spun că filmările sunt false. Dacă eu spun aşa ceva, cad eu. Era un bărbat, dar nu era rom, era român. De două sau de trei ori am fost sunată. La Curtea de Apel Constanţa am spus şi mi s-a spus să dau scris aşa ceva şi să dovedesc, că din gură n-am cum să spun”, a declarat Izaura Anghel, la România TV.

La sfârşitul lunii iunie, Izaura Anghel, gravidă în luna a opta, a fost internată de urgenţă în spital. Izaura prezenta contracţii, se simţea foarte rău şi i-a fost teamă că naşte prematur.

Nu este prima oară când Izaura Anghel spune că i s-a cerut să renunţe la acuzaţiile aduse lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu. Ea a prezentat instanţei înregistrări în care Marian Căpăţână, intermediarul banilor care ar fi ajuns la Mircea Băsescu pentru a-l scăpa pe Bercea Mondial de închisoare, îi cerea

.romaniatv.net/fiica-lui-bercea-mondial-amenintata-in-spital-mi-s-a-spus-sa-mi-retrag-plangerile_157578.html#ixzz379EMRm7z

Marius 11-07-2014 - 11:51

Sa glumim ca de lucruri serioase neam saturat …. de ei.
.,, Încetaţi să vă plângeţi. Nu vă mai lamentaţi. Nu tot voi sunteţi cei care votaţi? Suportaţi! Dacă nu încetaţi, încercaţi să urlaţi. Vi se vor deschide noi porţi. Poarta spitalului, Poarta Albă…Nu fiţi zombi, si fiţi conştienti că nimic nu e etern, dar eliminaţi ce-i tern!”

Cioxe 12-07-2014 - 05:18

NEAM lamurit… parintzii tai E studenti !

UnUL 12-07-2014 - 07:40

Cioxe, mă uimești! Te pomenești că se dă și probă de ortografie română ca să poți spăla budele în Noua Zelandă.

Cioxe 13-07-2014 - 07:24

Tre sa fac o schitza ca sa-ntelegi, timpitule !

UnUL 13-07-2014 - 07:44

Dacă o faci tu, sigur nu se va înțelege nimic din ea.

UnUL 11-07-2014 - 12:32

Magistraţii Curţii Supreme au respins, vineri, cererea de strămutare formulată de Dan Voiculescu prin care solicita trimiterea dosarului dosarul „ICA” la o altă instanţă din ţară. Astfel, dosarul rămâne la Curtea de Apel Bucureşti (CAB) şi va fi judecat pe 4 august.

pathfinder 11-07-2014 - 12:37

La multi ani!

UnUL 11-07-2014 - 12:49

La cât mai mulți !!

Pribeagul 11-07-2014 - 18:55

Ce-o fi in capul alora care pot sustine ca: “Majoritatea românilor cred că nu se impune o demisie a preşedintelui Traian Băsescu, în urma scandalului în care e implicat fratele său şi Bercea Mondial, arată un sondaj realizat de INSCOP Research”?

In anul 2012, 7.4 mil de romani au votat pentru demiterea lui Basescu, care a fost intodeauna un gunoi. In ultimii doi ani Basescu n-a facut altceva decit sa se dezvalui tuturor romanilor ca este cel mai mare gunoi politic.

Cum poate cineva sa sustina ca poporul roman nu-i deranjat ca are in fruntea sa pe acest nemernic, pe acest exxxcroc mondial?!

Singura salvare a demnitatii poporului roman este o actiune a lui pentru inlaturarea acestui nedemn reprezentant al speciei umane din scaunul prezidential.

Pribeagul 11-07-2014 - 18:57

PS

Jos Basescu!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-07-2014 - 19:02

P Ps; SUS BASESCU !
ATARNAT ca Bellito Musolini !

digital 11-07-2014 - 19:03

jos porkul-kotrocenist!

UnUL 11-07-2014 - 19:06

Tu știi ce e acela un sondaj, prostovane?
Cât despre cei 7,4 ( 🙂 ), mă mir ca se mai reia prostia asta.

Pribeagul 11-07-2014 - 19:27

Uite cin’ vorbeste! 🙂

Ma, tu te dovedesti a avea probleme grave de intelegere. Aproape nu-i problema pe care sa n-o intelegi invers, de parca-i fi facut cu dosul sulii.

Antibasistul 11-07-2014 - 19:35

un NUL e bolnav la cap, asa reiese din postarile lui!!!!!

UnUL 11-07-2014 - 20:30

Și-ați „reies” tot soiul de aiureli. Mă mir totuși că postările nu îț mai vorbesc și nu îți mai „spun” nimic.

Cioxe 12-07-2014 - 05:10

SVP monsieur universitar … ne puteti traduce ce-ati vrut sa spuneti ?
Lipsesc litere ca sa nu mai vorbim de sens .
Dar la tine sensul e unul singur… du-te vino in ta boca !

Cioxe 12-07-2014 - 05:14

Anti , nu-l inhiba pa macac !

Cioxe 12-07-2014 - 05:22

Bey UnNUL 100% …tu vorbesti de hotentota ?
hahaha…. impiegatule !

UnUL 12-07-2014 - 07:37

Măi Cioxe, unii mai și dorm, prostovane. De fapt trebuia să fie: „Ție-ți reies…” și „îți vorbesc”. Așa e când se enervează omul.

UnUL 11-07-2014 - 20:28

Pribege, tu și cu Bășinel nu „înțelegeți” decât ce vă spun Antenele. (De fapt nici nu e nevoie să înțelegeți: e suficient să dați copy-paste).

Cioxe 12-07-2014 - 05:13

Antenele sint niste jeguri ca si presedintele tau si al altor timpitzi !
Va scaldati intr-o totala prostitutie in tara aia inca frumoasa …ca relief .
Bovino !

UnUL 12-07-2014 - 07:34

Nu, Cioxe, tâmpiți sunt ăia care aruncă cu rahat împotriva unui președinte care peste 6 luni își termină mandatul. Pierdere de vreme și imbecilitate crasă.
Întoarce-te la curățatul budelor, că trebuie s-o facă și pe asta cineva. La noi o fac rromii, la voi o fac românii de „calitatea” ta!

Antibasistul 12-07-2014 - 09:27

Peste 5 luni scapa țara de Basescu, daca nu-i bagat, mai devreme, la puscarie!!!

UnUL 12-07-2014 - 10:07

Formularea corectă e : Peste 5 luni președintele Băsescu își încheie cel de-al doilea mandat.

Antibasistul 12-07-2014 - 13:46

Formulare corecta: T. Basescu are sanșe bune sa nu-si incheie mandatul, din cauza racorii!

Cioxe 12-07-2014 - 05:16

7.4 e marimea cocoshelului tau ?
Prost sa fii .. noroc sa ai !

digital 11-07-2014 - 19:02

Sondaj: Traian Băsescu iese neaşteptat de bine din scandalul Bercea Mondial “Majoritatea românilor cred că nu se impune o demisie a preşedintelui Traian Băsescu, în urma scandalului în care e implicat fratele său şi Bercea Mondial, arată un sondaj realizat de INSCOP Research” (Adevărul)

sondajul măttiiiiiii, bă gunoaielor împuțite!

UnUL 11-07-2014 - 19:07

Dovadă că cretinii ca tine sunt minoritari, Degețico!

Antibasistul 11-07-2014 - 19:19

Sondaju-i MINCINOS-BASIST!!!

UnUL 11-07-2014 - 20:22

Tu nu ești numai mincinos ci și tâmpit, Bășinel.

Antibasistul 11-07-2014 - 20:46

Iarasi vorbesti neîntrebat, numai prosti!!!!

UnUL 11-07-2014 - 21:29

„vorbești neîntrebat” – copy-paste nr. 244

Cioxe 12-07-2014 - 05:47

Ei lasa, tocmai tu vorbesti de asta ?…..

UnUL 12-07-2014 - 07:31

Evident că ce eu, care nu am tangențe nici cu minciuna nici cu prostia.

UnUL 12-07-2014 - 07:38

Ptiu, drace: „EVIDENT CĂ EU…”

Antibasistul 12-07-2014 - 09:16

Evident ca esti mincinos si fara minte!!!

UnUL 12-07-2014 - 09:24

Evident că bați câmpii.

Pribeagul 11-07-2014 - 19:21

5 din 10 teme ale revistei se la nedumeririle organelor in legatura cu coruptia care ne baga-n mormint.

Chiar sa inceapa Marele Razboi de Aparare a Patriei Impotriva Coruptiei?!

Hai Jurnalistilor, nu mai aparati infractorii care ne inghit de vii! La lupta!

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 11-07-2014 - 19:43

Nicuşor Constantinescu, dat în urmărire internaţională. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa s-ar afla în SUA

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost dat în urmărire internaţională. Baronul local s-ar afla în Statele Unite ale Americii, unde se presupune că ar efectua un tratament în urma unei operaţii de cancer la prostată.

Pe 7 iulie, Tribunalul Bucureşti a emis pe numele lui Constantinescu un mandat european de arestare şi a dispus ca acesta să fie dat în urmărire internaţională. În aceeaşi zi, apărătorul lui Constantinescu a contestat cele două decizii la Curtea de Apel Bucureşti. Autorităţile judiciare româneşti continuă demersurile legale de punere în executare a deciziei instanţei româneşti care a stabilit ca Nicuşor Constantinescu să fie arestat preventiv, notează Mediafax. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost dat în urmărire naţională la finalul lunii iunie, după ce Tribunalul Bucureşti a decis înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă pentru 30 de zile. Mandatul de arestare în lipsă a fost emis de Tribunalul Bucureşti pe numele şefului Consiliului Judeţean Constanţa. Nicuşor Constantinescu este cercetat sub control judiciar ca urmare a unei decizii definitive date de Curtea de Apel Bucureşti la sfârşitul lunii martie. Ca urmare a acestei sentinţe, preşedintele CJ Constanţa a formulat mai multe cereri succesive prin care a cerut să fie lăsat să meargă în Statele Unite ale Americii pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale, având în vedere afecţiunea severă de care suferă, cereri admise prin ordonanţele din 3 aprilie 2014, 23 aprilie 2014, 16 mai 2014 şi 20 mai 2014, prin care i s-a încuviinţat părăsirea teritoriului României până la data de 05.06.2014.

Constantinescu, cercetat şi în alte două dosare penale Constantinescu este cercetat şi în alte două dosare penale, pentru infracţiuni similare. Unul a fost trimis spre judecare de procurorii din Constanţa, iar altul se află în curs de instrumentare la acelaşi serviciu.

Într-un alt dosar, pe 25 aprilie, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, pentru abuz în serviciu în formă continuată, el fiind acuzat că, în perioada 2009 – noiembrie 2013, nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

Conform rechizitoriului întocmit în acest dosar, în raport de funcţia publică deţinută, Nicuşor Constantinescu nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, neefectuând reparaţiile necesare la sediul acestuia, şi a dispus rezilierea contractelor pentru furnizarea de utilităţi şi servicii de pază necesare funcţionării în condiţii normale a acestei instituţii, informează DNA. De asemenea, a încercat de mai multe ori să evacueze instituţia din sediul pe care îl ocupa, fapte care au provocat vătămări ale drepturilor şi intereselor legale ale Ministerului Apărării Naţionale, precum şi pagube acestei instituţii.

Toate casele baronilor din România. Nicuşor Constantinescu are vilă în centrul Constanţei Nicuşor Constantinescu (PSD), preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, locuieşte într-o vilă aflată în centrul oraşului, pe strada Mihai Eminescu, într-o zonă de lux a Constanţei. Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, cercetat în libertate Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, va fi cercetat în continuare în libertate după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, vineri, contestaţia procurorilor Direcţiei Nţionale Anticorupţie (DNA) împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti prin care acesta a fost lăsat în libertate. Motivarea instanţei. Subalternul lui Nicuşor Constantinescu a refuzat controalele autorităţilor doar pentru că şeful lui i-a cerut asta Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti a arătat în motivarea deciziei prin care a decis arestarea preventivă a directorului Regiei Judeţeane de Drumuri şi Poduri Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, că activitatea infracţională a acestuia poate constitui o practică în literatura de specialitate. Acesta este acuzat, alături de preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, de abuz în serviciu.

Pribeagul 11-07-2014 - 19:51

Jos Mafia, sus Patria!

sper ca tribunul n-a inregistrat-o, ca merita toti banii.

ValVerde 12-07-2014 - 03:31

Zi-o-ntreaga:

Jos Mafia, sus Patria, Hai Steaua !

Cioxe 12-07-2014 - 05:05

La asa creierutz nici nu m-asteptam sa tzii cu alta echipa !

ValVerde 12-07-2014 - 06:20

Ciombe, sa zici drept: mai da ma-ta muye, pe intuneric, la schimbatoru’ de viteze si se minuneaza in minte ei: „ba, da ce vartos e clientu’ asta !!!…” ???

jan dinu 12-07-2014 - 04:27

Cu al nostru prim ministru
Tzara merge pin’la NIstru
La fratii de peste Prut
Sa le dam ce vor mai mult !
Unirea cu Romania
Sa’ntregim pe veci Moshia !
JD-USA

Cioxe 12-07-2014 - 05:04

Ba , tu esti prost sau chiar iti place s-o soogi ?

jan dinu 12-07-2014 - 05:20

Bah TU de unde aparush …din koyu meu sting …spermatozoidule !
JD-USA

Cioxe 12-07-2014 - 05:46

Ala dreptu’ ti l-au inlaturat ?
Aia sa fie cauza ca scrii ca sopranele ?
Tomnai am venit de la ma-ta aia kioara si betziva … sa plictisea si plingea c-ai ramas doar intr-un coi !
Mi-a spus ca s-ar fi atrofiat de la prea mult la ba !
Dupa cum scrii se pare ca are dreptate cumatra .

ancuta 12-07-2014 - 18:35

Mai Jane,
coixelul asta este facut de-o laba aruncata pe perete si carat de-o musca-n 3,147da!

Antibasistul 12-07-2014 - 05:21

Sa-ntregim Moșia lui Basescu de la Nana!

UnUL 12-07-2014 - 07:29

De aia se ocupă el singur, n-are nevoie de ajutoare.

Antibasistul 12-07-2014 - 09:14

Numai sa o faca cinstit, legal, fara șmecherii!!!

UnUL 12-07-2014 - 09:25

Aici suntem de acord. Sper că așa va fi.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 12-07-2014 - 17:36

GOD Bless my country R O M A N I A
GOD Bless ERETZ ISRAEL holly land

Rugăciunea uimitoare pentru statul Israel

Un soldat de la Apărare Israel Forțelor FIL cântă marea rugăciune „Rugăciunea pentru statul Israel.”

Filme, de asemenea, cu secvențe de luptă ale soldaților israelieni „pentru statul Israel.

Mai jos am textul cântec în ebraică și în limba engleză.

Tefillat Limdinat Yisrael – Rugăciune pentru statul Israel

Tatăl nostru din Cer, Rock și Mântuitorul lui Israel persoane: Binecuvântează statul Israel cu începutul înflorește nostru de răscumpărare. Inveliti-l cu iubirea Ta, răspândit peste el adăpost de pacea Ta. Ghid de liderii săi și consilieri cu lumina Ta și adevărul Tău. Ajută-i cu sfatul tău bun. Consolidarea mâinile celor care apără țara noastră Sfântă. Dă-le, eforturile lor de coroana cu triumf. Binecuvântează pământul cu pace, și locuitorii săi cu bucurie de durată. Și să ne spunem: Amin.

Rețineți că versiunea originală din 1948 de rugăciune a inclus aceste cuvinte finale:

Și vizitați toate frații noștri din casa lui Israel, în toate țările în care ei sunt împrăștiate, și să le aducă rapid în Sion, cetatea Ta și la Ierusalim, unde locuiește Numele dvs., așa cum se spune în Tora lui Moise, robul Tău: „Chiar daca locuinta ta este la capătul cerului, Dumnezeu te va aduna de acolo, și vă voi aduce de acolo, și vă va aduce spre țara pe care părinții voștri moștenit și veți moșteni.” Dedicați inimile noastre de a iubi și să se închine Numele dvs. și de a păstra tot ceea ce gheața în Tora Ta, și să ne trimiteți fiul lui David, Mesia de dreptatea Ta, să răscumpere pe cei care așteaptă pentru mântuirea ta. Apar cu slava și mândria de puterea ta, în fața tuturor locuitorilor din Univers, și toți cei care au respirația va spune: „Dumnezeul lui Israel este regele, și El domnește peste tot.” Amin.

Acesta este din nou război între Israel și Fâșia Gaza. Israel a fost în cele din urmă nevoit să răspundă la mii de atacurile cu rachete din Gaza, în scopul de a proteja viața israeliene și Țara lui Israel.

Rugați-vă pentru Israel. Rugați-vă pentru evrei. Rugați-vă pentru cei care trăiesc în Israel. Rugați-vă pentru Gaza și oamenii de acolo. Rugați-vă pentru Orientul Mijlociu. Rugați-vă ca oamenii accepta pe Isus și să fie salvat. Pentru Isus vine în curând. Statul Israel este un semn sigur de asta!

ValVerde 12-07-2014 - 17:59

Ba laba trista, amesteci pe Iisus cu Statul Israel ?
Nota doi la religie, sacatura !

„Accepta pe Isus si sa fie salvat”, ???? ma tigane tu esti crestin ca Huhu care crede in reincarnari, ametitule.

Nu exista „tara sfanta” exista idioti dezorientati care cred si proclama ca tara lor e sfanta.
Tot asa cum ti-ai vopsit tu un magar hidos pe caruta si zici ca- Ferrari.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 12-07-2014 - 18:13

Jesoha ben Jozef parca era numele …initial !
Si cu totul intamplator era NASCUT in Yudeea din urmasi
lu’h Traian, neam si cu Elena Hudrea , carevasazica pokimoon!
Trimite ciocolatzicili , de la Azorica dealtminteri nu mai primesti
tampaxurile lunare !

ValVerde 12-07-2014 - 21:24

Da ba, da’ era si el un platitor de taxe oarecare.
Ciuciu duhu’ sfant. Un tamplar care a inventat o secta noua. Asa zic evreii.

Ba tu ai lasat catzeaua gravida ! De ce nu mai foloseste tampaxuri ?

jan dinu 12-07-2014 - 18:33

— HATIKVAH , nu-i imnu tau —
Nici a altui derbedeu
Pune-ti tzambalu pe masa
Shi trage-o hora virtoasa !!
Tot ce stii cel mai bine
E o – hinda – fara nume
Invatzata’n faieton
Vezi ca te-am dat de gol ….!!!
JD-USA

C

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 12-07-2014 - 17:40

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult