Acasa Revista Presei Revista presei. Carmen Iohannis se implică în proiecte sociale

Revista presei. Carmen Iohannis se implică în proiecte sociale

scris de Florin BUDESCU
13 afisari

Carmen Iohannis se va implica în proiecte sociale, anunţă creatoarea de modă Eli Lăslean, conform Naţional. Iată un lucru bun. Cam cu astfel de lucruri trebuie să se ocupe soţia unui şef de stat.
KLAUS IOHANNIS - LANSARE - CANDIDATURA - PRESEDINTIE - BUCURESTIŞtiri pe surse relatează ce s-a întâmplat la înmormântarea poliţistului Gheorghe „Dulău” Ionescu, ucis de patronul Ataş. Bietul om a fost tratat ca un erou naţional. Găbiţă Anticorupţie a fost prezent, ca şi salvele de tun din dotare, în timp ce doamna Ionescu, văduva poliţistului, leşina. Se poate afirma că Gabriel Oprea şi-a făcut campanie electorală în cimitir.
Edy Hellvig, directorul SRI, este fratele mai mic al fratelui său mai mare, Robert Claudiu Hellvig, care, pentru că avea probleme cu legea, a fost pitit de Cabinetul Ponta consul al României la Castellon, afirmă Flux24. USL tot trăieşte.
Robert Turcescu revine la EvZ. El va realiza o rubrică, numită „Vremea întrebărilor”. Mai simplu, va reveni la ce făcea înainte să devină protagonistul emisiunii 100% de la Realitatea TV: jurnalist care face interviuri.
După principiul că, dacă dai omului de Neanderthal o măciucă, începe să dea cu ea unde vede cu ochii, Adevărul scrie despre taxele pe carele-ar impune PSD dacă ar fi la putere în anul 2016: taxa pe camera de hotel, birul pe şpaga medicilor, taxarea veniturilor Bisericii şi creşterea taxelor locale.
BN24 dezvăluie că urmaşul lui Marius Petcu în fruntea Federaţiei Sindicatelor SANITAS este la fel ca predecesorul său: slujeşte PSD, nu pe membrii de sindicat. Şi are un salariu astronomic. Probabil că din cotizaţia asistentelor medicale cu salarii de mizerie.
The Telegraph, citat de Bursa, anunţă că pieţele acţiunilor vor intra în colaps. Soros îşi reduce masiv investiţiile în petrol, iar Buffet investeşte în industria americană de Apărare. Nori negri.
Rusia îşi extinde teritoriul cu 50.000 de kilometri pătraţi în Marea Ohoţk, în apele teritoriale ale Japoniei, spre marea nemulţumire a acestui stat, informează România liberă. Marea aceasta este situată la nord de Insula japoneză Hokkaido, între Peninsula Kamceatka şi Rusia Orientală continentală.
În anii 2009 şi 2010, dat şi în anul 2012, Israelul a fost la un pas să atace Iranul, a dezvăluid fostul premier al Statului Evreu, Ehud Barak, citat de CorectNews.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult