Acasa Revista Presei Revista presei. Casa contra poporului român

Revista presei. Casa contra poporului român

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Procedura prin care parlamentarii şi-au asigurat o imunitate aproape absolută în faţa legii penale respectă legile militare şi strategiile de război.

Revista presei. Casa contra poporului român (foto:stiridebine.ro)

Adevărul: Parlamentul a devenit Casa contra Poporului. Cum au uneltit aleşii împotriva Codului Penal ”Procedura prin care parlamentarii şi-au asigurat o imunitate aproape absolută în faţa legii penale respectă legile militare şi strategiile de război: pretext de declanşare a ostilităţilor, atac frontal pe timpul nopţii, operaţiuni de diversiune. Război contra propriului popor“

Puterea: Superimunitatea aleşilor a alarmat lumea civilizată ”Modificările aduse Codului penal, prin care aleşii nu mai pot fi acuzaţi de abuz în serviciu, fiind scoşi din categoria funcţionarilor publici, au primit, însă, votul final. PDL a anunţat că va contesta modificările aduse Codului penal la Curtea Constituţională”

Naţional: Crin se da floricica pe Codul Penal “Crin Antonescu valorifica la maximum fiecare greseala a pesedistilor. In plin scandal privind modificarile de larga inspiratie operate la Codul Penal, presedintele Senatului s-a scos frumos, aruncand mata moarta gata in curtea Camerei Deputatilor“

Cronica română: PMP: USL a devenit o organizaţie mafiotă care scoate România din Europa “USL doreşte, prin aceste provocări la adresa spiritului şi legislaţiei UE, să scoată România din UE şi NATO, pentru a putea fura, devaliza şi frauda bugetul de stat, ultimele active economice rămase în proprietatea statului, munca cetăţenilor care plătesc taxe şi impozite”

România liberă: Doar secretarele şi şoferii vor mai răspunde pentru conflict de interese ”Primarii şi şefii de consilii judeţene vor putea împărţi banii după bunul plac rudelor şi cunoştinţelor, fără a se mai teme că pot răspunde penal. La fel, funcţionarii publici pot sta liniştiţi, graţie uneia dintre modificările votate marţi, pe repede-înainte, de Camera Deputaţilor”

Gândul: Superimunitatea a fost doar aperitivul: iată adevărata bombă introdusă în Codul Penal. „Prin asta, s-a dat liber la furat din banii publici” “Deputaţii au redefinit conflictul de interese, astfel încât aleşii locali – primari, consilieri sau şefi de Consilii Judeţene, dar şi miniştrii să scape de răspundere penală atunci când, folosindu-se de funcţia lor, iau o decizie în avantajul lor sau al familiilor”

EvZ: Traian Băsescu: “Nu voi participa la ceremonia de depunere a jurământului lui Bolcaș” ”Nu știu impactul, dar eu nu voi participa la o astfel de ceremonie când e vorba de Bolcaș și nu se va desfășura la Cotroceni. Nu știu cum vor interpreta juriștii, dacă jurământul e valabil în absența mea, probabil că va fi. Mi se pare inadmisibil să numești în CCR un om cu mentalitatea și gândirea dlui“

Curentul: Condamnat la închisoare, deputatul PSD Nicolae Vasilescu s-a întors din aeroport ca să evite arestarea în public ”Parlamentarul PSD Nicolae Vasilescu a ajuns ieri în arestul poliției, după o călătorie cu peripeții până la Aeroportul Otopeni și retur. Deputatul, școlit în ograda lui Corneliu Vadim Tudor pe care l-a abandonat în favoarea social democraților, s-a gândit să călătorească tocmai în îndepărtata Chină, fix în ziua în care Înalta Curtea de Casație și Justiție urma să pronunțe sentința în dosarul său de corupție”

Curierul naţional: DNA cere Parlamentului European ridicarea imunităţii lui Silaghi ”Acesta este acuzat de trafic de influenţă în formă continuată, fapte comise în perioada în care avea calitatea de ministru al Transporturilor”

Bursa: Soarta Roşia Montană, decisă în board-ul Gabriel Resources ”Conducerea Gabriel Resources, acţionarul majoritar al proiectului aurifer de la Roşia Montană, urma să se întrunească aseară pentru a decide dacă va continua investiţia din ţara noastră, conform unor surse apropiate situaţie”

StareaPresei.ro

1 comentariu

Mircea 12-12-2013 - 13:26

Inca un lider de frunte al uselistilor care mai intii vorbeste si apoi gindeste (iar dupa el se iau si urla si maimutoii urbosi):

Crin Antonescu a facut un pas inapoi in fata presiunii publice: Ii cere lui Valeriu Zgonea sa rediscute legea care da demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi rediscutata in Parlament. „Ambasadele straine au dreptate”
de Red. Stiri HotNews.ro
11:10 Actualitate | Politic

Urbosii doar urla, ei nu gindesc.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult