Acasa Revista Presei Revista presei. Cat de puternic a fost Vantu?

Revista presei. Cat de puternic a fost Vantu?

scris de Ziua Veche
4 afisari

Romania libera: Ancheta Parchetului a ajuns şi la off-shore-urile prin care Vîntu îşi finanţa afacerile din presă. Cât de puternic a ajuns Vîntu. “Concluzii despre Sorin Ovidiu Vîntu în rechizitoriul procurorilor: poate influenţa 
numirea unor şefi în structurile statului, dar şi opinia publică, prin trustul său de presă.”

 

Curentul : Vîntu scoate România din criză cu idei din filmul „Rambo“ . “Am urmărit cu mare atenţie şi interes interviul dat de Vîntu lui Victor Ciutacu, vineri seara. Vîntu e cu adevărat speriat că va fi arestat din nou şi a ieşit „la atac“ cu nişte stupidităţi, numite măsuri de revenire din criză.”

Adevarul : Trilaterala care a făcut din Bucureşti buricul lumii . “Cei mai influenţi oameni ai Europei, membri ai Comisiei Trilaterale (Asia, Europa şi America de Nord), s-au întâlnit în acest sfârşit de săptămână la Bucureşti pentru a pune lumea la cale. Problemele dezbătute de membrii europeni ai Comisiei Trilaterale sunt strict secrete. Adrian Severin a dat, însă, asigurări că participanţii „gândesc mult la prezentul şi viitorul lumii”.”

Ziarul financiar : Ce au discutat la Bucureşti liderii lumii veniţi la reuniunea europeană a Trilateralei . “Vor rezista economiile şi societatea din Europa la testul de anduranţă pe care îl presupun planurile guvernamentale de austeritate fiscală? Cine va câştiga şi cine va pierde în războiul valutelor? Va ajunge Grecia în situaţia de a-şi restructura datoria externă şi care ţări ar putea fi contaminate de şoc? Cât de “înţelepte” sunt de fapt pieţele financiare? Cum se împarte povara “erorilor” între ţările cu surplus şi cele cu deficite? Va supravieţui proiectul monedei euro şi cât de “egoistă” este politica Germaniei ca membru al UE cu cea mai puternică economie?”

Financiarul : FMI vine la Bucuresti pentru discutii privind un nou acord . “O misiune a Fondului Monetar International va sosi, miercuri, la Bucuresti, atat pentru evaluarea acordului in derulare, cat si pentru inceperea discutiilor preliminare cu autoritatile romane pentru incheierea unei noi intelegeri, potrivit reprezentantului FMI pentru Romania si Moldova, Tonny Lybek.”

Bursa : Dupa primul val, tsunami! “Executările silite ilegale ameninţă dreptul de proprietate din America. Cu o lună în urmă, Ally Financial, banca rezultată în urma restructurării diviziei de finanţare a companiei General Motors, a cerut brokerilor şi agenţilor săi oprirea procesului de executare silită a creditelor ipotecare restante.”

Curierul national : Redresarea economică din SUA seamănă mai mult a recesiune . “America este blocată într-o realitatea gri, care ar putea dura ani buni. Ar putea dura ani buni până când recuperarea să fie reală. Economia SUA are puterea pentru o creştere spectaculoasă, dar nu acum”

Evenimentul zilei : Gigi Becali, mai sărac de cinci ori ca acum doi ani . “Dacă în urmă cu doi ani boomul imobiliar l-a făcut pe Gigi Becali să deţină prima poziţie a topului, cu o avere estimată la 2,5 miliarde de euro, criza l-a “sărăcit” pe omul de afaceri. Averea acestuia este de cinci ori mai mică acum, după ce preţurile terenurilor au revenit “cu picioarele pe pământ”.”

StareaPresei.ro

 

0 comentariu

cititor 26-11-2010 - 13:44

nasol e ca nu prea mai citeste nimeni, nici electronic, nic pe harteie. Lumea se desteapta acum de la televizor. Uitati-va in jur sa vedeti rezultatul

betivul 27-11-2010 - 07:26

am cam 15.000 cincisprezece mii de carti in biblioteca

Sanda 27-11-2010 - 07:36

Faci colectie ? Cate din ele le-ai citit ? O sa fie nasol cand vei da in primire, ca nu se stie pe la cine ajung.
Macar sunt carti de specialitate, sau romane ?

librar 28-11-2010 - 13:10

Tare ma tem ca in scurt timp astia cu carte si carti vor fi atat de putini incat o ne intoarcem in evul mediu sau in antichitate, cand numai in manastiri sau temple aveau vreo treaba cu cititul si scrisul.
Restul, dobitocimea, cu munca. Uitati-va ce se intampla in America. O mana de destepti si restul vai mama lor! Nici sa numere nu stiu. Daca-i intrebi unde e ficatul se tin de spate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult