Acasa Revista Presei Revista presei. Cât e e şpaga în Portul Constanţa

Revista presei. Cât e e şpaga în Portul Constanţa

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

5.000 de euro pe container – atât e şpaga în Portul Constanţa, conform ziarului Naţional, ca să nu vină în control ANAF.

Portul Constanţa poate trece la Primărie

Portul Constanţa

Victor Ponta a comis-o din nou, şi rău de tot! Rugat să comenteze Cazul Nichita, al primarului Iaşiului, acesta a spus, citat de HotNews: „Eu nu stiu despre ce e vorba in dosar, dar, dupa spionarea unei iubite, nu stiam ca pentru asta esti arestat preventiv. Ca sa nu spionezi o alta iubita sau de ce ?„. Tonul şmecheresc, teribilist, demonstrează caracterul sumar şi iresponsabilitatea acestui personaj, Ponta: nu astfel vorbeşte un prim-ministru.

Traian Băsescu spune că nu are nici o reţinere în a afirma că şefa DNA, Codruţa Kovesi, mai merită un mandat în fruntea direcţiei anticorupţie şi îi reproşează numai faptul că recurge la arestări, noteazăAdevărul.€

Sigur, să umble liberi cercetaţii penal de la o televiziune la alta şi să facă vuvuzele pe toate canalele mediatice: „Sunt nevinovat! Totul este o înscenare politică!”.

Horodniceanul de serviciu din Iaşi, suspectat de relaţii cu primarul Gheorghe Nichita şi cu Liviu Dragnea, este alegerea PSD pentru conducerea DIICOT, explică Puterea.

Monica Macovei spune că va face tot ce îi stă în putinţă pentru ca autorităţile europene să nu ridice MCV, impus României, conform România liberă.

Din pizza gândirii: ministrul Teodorovici consideră că, dacă vrei să-i dai bacşiş băiatului care-ţi aduce acasă pizza comandată telefonic sau online, trebuie să ieşi din casă în creierii nopţii, să te duci ca tembelul la sediul pizzeriei şi să-i ceri acesteia să-ţi taie bon de bacşiş. A consemnat Gândul.

Titlu demn de montaigne-russe dat de EvZ (ţineţi-vă bine, să nu vă ia cu vertij): „Ce se dorm întâmplă dacă dormi opt ore pe noapte, mănâncă echilibrat şi fac regulat exerciţii fizice.”.

Analistul ucrainean Thomas Theiner susţine că România este capabilă să se lupte cu Rusia şi că, dacă Rusia atacă Odesa, acesta ar putea fi debutul celui de-al treilea război mondial, conform Ziare.com. Pe acest subiect voi formula propriul punct de vedere la 15.30, aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult